Lasercentrum Eindhoven-Best (gratis parkeren)

Last van een huidaandoening en woon je in de regio Eindhoven? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een behandeling bij ons lasercentrum in Eindhoven-Best. Onze huidtherapeuten hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het behandelen van verschillende huidaandoeningen, zijn HBO-geschoold en tevens allemaal BIG-geregistreerd. Dit betekent dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen. Zij volgen dan ook regelmatig nascholing en cursussen.

Veiligheid en kwaliteit is voor ons namelijk zeer belangrijk als wij een cliënt helpen met zijn of haar huidaandoening. Wij willen iedereen helpen, daarom hebben wij de beschikking over 13 gespecialiseerde lasers. Met deze lasers kunnen wij elk huidtype behandelen bij lasercentrum Eindhoven-Best.

+31 (0)40 209 2023Lees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Neem een kijkje binnen

Lasercentrum Eindhoven-Best

Gezondheidspunt Best
De Ronde 12-14
5683 CZ Best

KvK: 30146145
BTW: NL806700117B01
IBAN: NL09FVLB0699700043

Routebeschrijving naar lasercentrum Eindhoven-Best

Met de auto

Huidzorg laserklinieken & Laser Centrum Eindhoven/Best is gevestigd in Gezondheidscentrum Best op De Ronde 12-14, 5683 CZ Best.

Vanuit Utrecht

Vanuit Utrecht. Via A2 neem afslag 28 richting Best/Eindhoven-acht. Sla rechtsaf om op de Eindhovense weg Zuid te komen, bij de eerste kruising gaat u rechtdoor op de Willem de Zwijgerweg volg deze weg met de bocht mee na 100 meter slaat linksaf naar de Industrieweg. Na 50 meter rechtsaf naar de Ronde en u ziet het Gezondheidscentrum na 100 meter aan het eind van de straat aan uw rechterzijde.

Vanuit Tilburg/Breda

Via A58 en volg de rechterrijstrook bij knooppunt Batadorp om de borden A2/A50/E25 richting Nijmegen/’s-Hertogenbosch/Helmond te volgen. Houdt rechts aan bij de splitsing, rij door op de A2/E25 en volg de borden Amsterdam/’s-Hertogenbosch. Neem afslag 28 Best richting Best. Sla bovenaan links af om op de Eindhovense weg Zuid te komen. Bij de eerste kruising gaat u rechtdoor de Willem de Zwijgerweg op, volg deze weg met de bocht mee, na 100 meter slaat linksaf naar de Industrieweg. Na 50 meter rechtsaf naar de Ronde en u ziet het Gezondheidscentrum na 100 meter aan het eind van de straat aan uw rechterzijde.

Met het openbaar vervoer

Bus 3 stopt op 3 minuten lopen vanaf het gezondheidscentrum en vanaf station Best is het 15 minuten lopen naar het Gezondheidscentrum.

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten

  • 20+ jaren ervaring