Een gladde bikinilijn dankzij laserontharing

Een verzorgde bikinilijn waar je niet meer naar om hoeft te kijken is voor veel vrouwen de reden om de bikinilijn te laseren. Naast dat je er niet meer naar om hoeft te kijken, is het ook een stuk hygiënischer dan dat je het iedere keer moet scheren, epileren of waxen. Rode bultjes en irritatie van de huid zijn namelijk verleden tijd met laserontharing van je bikinilijn!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Bikinilijn laseren in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Persoonlijk aandacht met een plan op maat

Wanneer je kiest voor laserontharing ben je er zeker van dat je nooit meer hoeft te scheren, epileren of waxen. Zo neem je afscheid van rode bultjes, irritatie van de huid en wondjes. Wanneer je kiest voor Lasercentrum Biltstraat, brengt dat nog meer voordelen met zich mee:

Langdurig resultaat met een plan op maat
Wij kunnen langdurig resultaat garanderen, doordat wij beschikken over 13 gespecialiseerde lasers. Met deze lasers kunnen wij elk huidtype laseren, waardoor er minder behandelingen nodig zijn voor het gewenste eindresultaat.

Transparantie met eerlijke prijzen
Wij werken met vaste prijzen voor het laser ontharen van jouw bikinilijn. Aan de hand van jouw intakegesprek met een van onze huidspecialisten kunnen wij een inschatting geven van het aantal behandelingen dat we verwachten nodig te hebben. Daarbij hanteren wij de volgende vaste tarieven:

 • Bikinilijn klein € 155,00
 • Bikinilijn geheel € 180,00
 • Bikinilijn geheel, inclusief bilnaad € 205,00

Voordat we aan de slag gaan, vindt er altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw situatie, leggen we de behandeling uit, stellen we een plan op en is er voldoende ruimte om al jouw vragen te stellen. Zo ben je op de hoogte van alles wat je moet weten over de behandeling en hopen we je een vertrouwd gevoel te geven bij Lasercentrum Biltstraat.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Wanneer we het beste resultaat willen bereiken, zijn er voor en na de behandeling een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Vooraf is het belangrijk om:

 • De zon en zonnebank te vermijden.
 • Binnen 2 tot 4 weken voor de behandeling niet harsen, epileren of blonderen.
 • Geen zelfbruinende crèmes, parfum of make-up gebruiken op of rondom het gebied dat behandeld gaat worden.
 • Scheer het gebied een paar dagen voor de behandeling voor het laatst, zodat er minimaal lichte stoppeltjes zichtbaar zijn.

Na het opvolgen van bovenstaande stappen, kunnen we aan de slag met jouw behandeling. Tijdens de laserbehandeling zal de laser een impuls van energie afschieten op de haartjes. De haartjes zullen deze energie opnemen, die ondertussen omgezet wordt in warmte. Het haarzakje kan de warmte niet aan en wordt daardoor afgebroken. Tijdens de behandeling koelen we je huid, zodat je hier niets van voelt.

Wanneer we de behandeling hebben uitgevoerd is het belangrijk om weer de zon en zonnebank te vermijden. Douchen en sporten is na de behandeling geen enkel probleem. Na 2 tot 4 weken is het mogelijk om een volgende behandeling uit te voeren.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling zal aanvoelen als een licht speldenprikje. Het kan wat gevoelig zijn, maar doordat we de huid steeds blijven koelen zul je hier nauwelijks pijn van ondervinden. Tijdens het intakegesprek kunnen we een proefshot doen, zodat je het alvast kunt ervaren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en hangt onder andere af van het huidtype, kleur en dikte van de haartjes en de hoeveelheid haren. Gemiddeld hebben wij 6 tot 15 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens de intake kunnen we een inschatting geven van de hoeveelheid behandelingen die we verwachten nodig te hebben.

Wordt de behandeling vergoed door mijn verzekering?

Het ontharen van de bikinilijn valt niet onder de vergoeding van je zorgverzekeringen. Er zijn uitzonderlijke gevallen waarbij er een aanvraag ingediend kan worden bij de verzekeraar. Wanneer je last hebt van hidradenitis suppurativa is dit een mogelijkheid. Bespreek dit vooral tijdens het intakegesprek met de huidspecialist.

Welke plekken kunnen nog meer behandeld worden tegen overbeharing?

Wij behandelen veel gebieden tegen overbeharing, hierbij kun je denken aan:

 • Je benen
 • Schaamstreek
 • Bovenlip
 • Buikhaar

Kwaliteit vinden wij belangrijk

Om ervoor te zorgen dat we je goed kunnen helpen, beschikken wij over gespecialiseerde huidspecialisten op 5 verschillende locaties. Onze huidspecialisten zijn namelijk BIG-geregistreerd en minimaal hbo-geschoold. Zo weten wij zeker dat onze huidspecialisten de juiste kennis in huis hebben en daarnaast worden ze ook jaarlijks bijgeschoold voor nieuwe technieken, oplossingen en trends.

We heten je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Je kunt bij ons terecht in Almere, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag of Utrecht. Wil je in contact komen met een van onze huidspecialisten? Neem telefonisch contact op via 030 2145909 of stuur een e-mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl.

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Betaald parkeren

Tel: 030-2145909

Tevreden klanten / reviews

Laser Ontharen Prijs

Na je consultafspraak kan je kiezen voor een behandeling laser ontharen. Gemiddeld zijn 6 tot 15 behandelingen nodig.

*Combineer je behandeling met een actiegebied à € 22,50 per gebied!

Wenkbrauwen, oren, nek, oksels, vingers, handen, tepelhof, buikstreepje, tenen en voeten, deze actiegebieden in combinatie met een “normale behandeling” kost € 22,50 per keer. Dit mogen alle behandelingen zijn, dus niet alleen laser ontharen.

Je kunt per keer aangeven of je deze behandeling wilt. Je mag natuurlijk ook, meerdere gebieden à € 22,50 meenemen in jouw behandeling of wisselen van te behandelen ‘actiegebied’.

Voorbeeld: je laat jouw bikinilijn laseren voor een prijs van € 155,- dan mag je ook nog één of meerdere actiegebieden à € 22,50 extra laten behandelen. Totaalkosten bikinilijn en oksels (2) = € 177,50. (€ 155,- (= bikinilijn laseren prijs) + 22,50 (= oksels laseren prijs))

Gezicht laseren prijs

GebiedPer behandelingOpmerking
Bovenlip€ 80,-
Kin€ 80,-
Wenkbrauwen (2)€ 80,-Actie* € 22,50
Oren€ 80,-Actie* € 22,50
Nek€ 80,-Actie* € 22,50
Bovenlip en kin€ 130,-
Hals€ 100,-
Bovenlip en kin en hals€ 150,-
Bakkebaarden€ 100,-
Wangen€ 130,-
Baard modelleren wangen€ 100,00
Baard modelleren wangen en hals€ 125,00
Bovenlip, kin, wangen en bakkebaarden€ 160,-
Bovenlip, kin, wangen, bakkebaarden en hals€ 175,-
Gezicht incl. voorhoofd excl. hals€ 175,-
Gezicht geheel incl. hals€ 200,-

Lichaam laseren prijs

GebiedPer behandelingOpmerking
Oksels (2)€ 100,-Actie* € 22,50
Bovenarmen€ 175,-
Onderarmen€ 160,-
Armen geheel€ 225,-
Vingers€ 80,-Actie* € 22,50
Handen (2)€ 100,-Actie* € 22,50
Tepelhof (2)€ 80,-Actie* € 22,50
Gehele borsten€ 130,-
Buikstreepje€ 80,-Actie* € 22,50
Borst€ 205,-
Buik€ 180,-
Borst en buik€ 300,-
Schouders€ 250,-
Rug incl. schouders€ 350,-
Billen€ 210,-

Benen laseren prijs

GebiedPer behandelingOpmerking
Liezen€ 155,-
Schaamstreek€ 180,-
Schaamstreek incl. bilnaad€ 205,-
Bovenbenen€ 325,-
Onderbenen€ 275,-
Benen geheel incl. liezen€ 500,-
Tenen€ 80,-Actie* € 22,50
Voeten (2)€ 100,-Actie* € 22,50
Sinus pilonidalis€ 150,00

Meer weten over de prijs voor haar laseren? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen. We nemen rustig de tijd om het behandelplan voor haar weglaseren door te spreken. Daarnaast schetsen we ook een helder behandelplan, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten

 • 20+ jaren ervaring