Laser ontharen voor een glad en langdurig resultaat!

Ongewenste haargroei is een probleem waar veel mensen last van hebben en een probleem dat met enige regelmaat terug komt. Scheren of harsen levert vaak irritatie, rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes op en dat is het laatste wat je wil. Laser ontharen zorgt ervoor dat dit allemaal verleden tijd wordt en dat je kunt genieten van een glad en blijvend resultaat.

Wij hebben ruim twintig jaar ervaring met laserontharing. Daarnaast beschikken we over meerdere soorten lasers waardoor alle huidtypen (van blank tot donker) gebruik kunnen maken van laser ontharen.

Is een gratis en vrijblijvend eerste consult iets voor jou? Dan kijkt een van onze huidspecialisten samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw huid en situatie. Tijdens het consult kan je alle vragen stellen zodat je met een gerust gevoel een keuze kunt maken. Bel voor een afspraak of reserveer direct.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Laser ontharen in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe gaat Lasercentrum Biltstraat te werk?

Bij alle soorten behandelingen maken wij gebruik van een driestappenplan, dat ziet er als volgt uit:

Stap 1: Gratis en vrijblijvend consult

 • Dit consult is bedoeld om kennis te maken
 • Je hebt de gelegenheid om al je vragen aan de huidspecialist te stellen
 • We kijken naar een behandelplan voor jouw situatie en huid

Hierna kan je een weloverwogen beslissing maken of je aan de slag wil met laserontharing.

Stap 2: De laserbehandeling(en)

Bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt kom je langs voor de eerste behandeling. Daarna maken we een vervolgafspraak voor eventuele verdere behandelingen.

Stap 3: Goede nazorg

 • Na de behandeling krijg je tips en adviezen mee om de huid goed te verzorgen na de behandeling
 • Zijn de behandeling al afgerond? Dan kan je ook daarna altijd bij ons terecht voor vragen.

Hoe veel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is wisselend per persoon. Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig om de haren definitief te verwijderen. Het hangt namelijk van de volgende punten:

 • De indicatie vooraf
 • De haargroei
 • Huidtype
 • De plaats van de ontharing (de oksels, gezicht, benen ect.)

Tijdens het eerste consult kunnen wij een gerichte schatting geven van het aantal behandelingen dat wij verwachten nodig te hebben.

Doet laser ontharen pijn?

Nee, de behandeling is vrijwel pijnloos maar je voelt wel speldenprikjes. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat de huid gekoeld wordt, waardoor je geen pijn hebt.

Hoe definitief is ontharen met laser?

Na de behandelingen zijn alle haartjes op die plek definitief weg. De haartjes komen niet zomaar terug net als bij scheren, harsen of epileren. Daarom is laser ontharen een goede behandeling om van je ongewenste haargroei af te komen.

Kunnen alle types haar behandeld worden?

Nee, niet elke type haar is geschikt om gelaserd te worden. Een haar moet namelijk pigment bevatten om door middel van een laserbehandeling verwijderd te worden. Witte, grijze en rode haren bevatten geen pigment en zijn helaas niet te behandelen. Dunne donsharen zijn ook een voorbeeld van haren die weinig pigment bevatten. Het is daarom nauwelijks mogelijk om deze dunne donsharen te verwijderen met een laserbehandeling.

Kan iedere huid behandeld worden?

Ja, dat is wat huidzorg klinieken uniek maakt! Doordat wij verschillende soorten lasers hebben, kunnen wij alle huidtypes behandelen. Of je nu een blanke of een donkere huid hebt, we hebben voor ieder huidtype de perfecte laser.

Wat kost laser ontharen?

Om je een idee van de kosten te geven, hebben we alles voor je op een rijtje gezet. Lees hier meer over onze tarieven!

Kunnen behandelingen vergoed worden door verzekeraars?

Diverse zorgverzekeraars vergoeden laserbehandelingen vanuit een aanvullend pakket. Wel is het verschillend per verzekeraar hoe dit in zijn werking gaat. De meeste vergoedingen zijn namelijk alleen bij ontharen van het gelaat van vrouwen. Wij voldoen aan alle eisen van de zorgverzekeraars om jouw behandeling vergoed te krijgen. Als het nodig is, kunnen wij zelfs jouw aanvraag indienen!

Moet ik ergens op letten voor en na de behandeling?

Wanneer je aan de slag gaat met laserontharing, is er een aantal punten waar je op moet letten, zowel voor als na de behandeling. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Vooraf moet je letten op:

 • Je mag twee tot vier weken voor de behandeling niet harsen, epileren of blonderen
 • Zo’n vier tot zes weken voor de eerste behandeling kan je het beste de zonnebank vermijden.
 • Voor de behandeling moet er een stoppeltje zichtbaar zijn. Zorg dus dat je enkele dagen voor de behandeling voor de laatste keer het gebied scheert.
 • Gebruik geen parfum of make-up op het gebied dat behandeld gaat worden.
 • Gebruik geen zelf-bruinende crème en zorg dat het gebied dat behandeld gaat worden niet zongebruind wordt.

Na de behandeling moet je letten op:

 • Je kunt het beste blootstelling aan de zon en de zonnebank vermijden. Mocht je toch in de zon gaan, gebruik dan een zonnebrandcrème met een hoge factor (minimaal SPF 30).
 • Koel de huid zodra het branderig aanvoelt. Hiervoor kan je het beste koude kompressen gebruiken.
 • Na de behandeling mag je gewoon douchen, dit zorgt niet voor problemen.
 • Het behandelde gebied mag je gewoon scheren. Harsen of epileren mag niet!

Zijn er risico’s of gevaren verbonden aan de behandeling?

Bij iedere medische ingreep of behandeling is er een kans op een kleine bijwerking. Alleen BIG-geregistreerde huidspecialisten die ook nog eens HBO-geschoold zijn mogen deze behandelingen uitvoeren. Al onze specialisten voldoen aan deze eisen waardoor de risico’s zo veel mogelijk beperkt zijn.

Leefregels voor laser ontharen

Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult geeft de huidspecialist je alle informatie als het gaat om jouw behandeling. Om deze informatie aan te vullen en je goed te informeren hebben wij leefregels opgesteld. Voor je behandeling adviseren we je om deze leefregels goed door te nemen zodat je op de hoogte bent van alle belangrijke informatie.

Laser ontharing voor/ na de behandeling

Oksel voor de behandelingOksel ontharen na de behandeling
Transgender ontharen voor de behandeling - Laser ontharen - Lasercentrum BiltstraatTransgender ontharen na de behandeling - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Betaald parkeren

Tel: 030-2145909

Laserontharingen

Gezicht ontharen - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Gezicht ontharen

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei in het gezicht. Het is een veelvoorkomend probleem bij voornamelijk vrouwen, maar ook worden regelmatig mannen bij ons in de kliniek behandeld.

Lees meer
Wenkbrauwen laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Wenkbrauwen laseren

De wenkbrauwen zijn een kenmerkend onderdeel van je gezicht. Je uiterlijk wordt er voor een groot gedeelte door bepaald. Het is daarom niet vreemd dat zowel mannen als vrouwen hun wenkbrauwen graag goed onderhouden.

Lees meer
Wangen laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Wangen ontharen

Ongewenste haargroei op de wangen is erg vervelend. De wangen zijn onderdeel van je gezicht en daardoor altijd goed zichtbaar. Het steeds opnieuw scheren, epileren of harsen van haren op je wang is tijdrovend.

Lees meer
Bovenlip laseren - laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Bovenlip laseren

Ongewenste haargroei op je bovenlip is erg vervelend en komt met name bij vrouwen voor. Je bovenlip is onderdeel van je gezicht en daardoor altijd goed zichtbaar. Het steeds opnieuw scheren of harsen van je bovenlip is tijdrovend en niet efficiënt.

Lees meer
Kin ontharen - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Kin ontharen

Ongewenste haargroei op je kin is erg vervelend. Deze zijn vaak dikker en sterker dan bijvoorbeeld op je bovenlip. Je kin is onderdeel van je gezicht en daardoor altijd goed zichtbaar. Het steeds opnieuw scheren of harsen van je kin is tijdrovend en niet efficiënt.

Lees meer
Hals ontharen - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Hals ontharen

Ongewenste haargroei op je hals is erg vervelend. Het steeds opnieuw scheren of epileren is tijdrovend en niet efficiënt. De hals is daarnaast een gevoelige plek waardoor irritatie vaak voorkomt.

Lees meer
Oksels laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Oksels laseren

Zowel mannen als vrouwen ontharen hun oksels. De oksels laseren is dan ook een van de meest populaire laserbehandelingen voor vrouwen. Maar we zien ook heel veel mannen in onze kliniek die voorgoed afscheid nemen van hun okselhaar.

Lees meer
Borsthaar laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Borsthaar laseren

Epileren, harsen en waxen. Allemaal methoden om overbeharing op de borst te verwijderen. Als je deze methoden geprobeerd hebt, dan heb je ontdekt dat ze niet efficiënt en soms zelfs pijnlijk zijn. Hoe anders is het als je het borsthaar laat laseren.

Lees meer
Buik laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Buikhaar laseren

Overbeharing op de buik komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Soms gaat het om beharing over de hele buik (vooral mannen). Vaak gaat het om een smalle haarstrook die als storend ervaren wordt.

Lees meer
Rug ontharen - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Rug ontharen

Veel mannen en vrouwen hebben last van overmatige groei van haar op de rug. Overbeharing op de rug wordt met name behandeld vanuit cosmetisch oogpunt. Soms kunnen de haren ook ingroeien en ontstekingen veroorzaken. Door de jaren heen hebben we duizenden mensen kunnen helpen met het verwijderen van rughaar.

Lees meer
Bikinilijn laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Bikinilijn laseren

Veel vrouwen ontharen de bikinilijn door te scheren, epileren of waxen. Dit zorgt vaak voor irritatie en heeft rode bultjes tot gevolg. Waar de een veel waarde hecht aan een mooie, verzorgde bikinilijn is het voor de ander een keuze vanwege hygiëne. Welke reden jij ook hebt om je bikinilijn te ontharen; een laserbehandeling zorgt voor een blijvend resultaat.

Lees meer
Schaamstreek laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Schaamstreek laseren

Het ontharen van de schaamstreek wordt door veel mannen en vrouwen minimaal 1x per week gedaan. Meestal door het haar in de schaamstreek te scheren. Dit zorgt vaak voor rode bultjes en irritatie op deze plek. Het laseren van je schaamhaar is een goed alternatief.

Lees meer
Bilnaad laseren - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Bilnaad laseren

Het ontharen van de bilnaad is een laserbehandeling die steeds vaker uitgevoerd wordt. Haren in de bilnaad zorgen soms voor vervelende ontstekingen. Daarnaast is ‘hygiëne’ is een andere veelgehoorde reden om de bilnaad te laten laseren.

Lees meer
Fistel behandelen - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Fistel behandeling

Deze aandoening komt veelal voor bij mannen. Er ontstaat een haarnetcyste in de huid rondom de bilspleet. In deze cyste kan gemakkelijk een ontsteking ontstaan met forse pijnklachten en vaak een chirurgische ingreep als gevolg. Door de haren in dit gebied te verwijderen d.m.v. laserontharing wordt de kans op een recidief beduidend minder.

Lees meer
Overbeharing bij geslachtsverandering - transgender - Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Overbeharing bij geslachtsverandering

Huidzorgklinieken werkt intensief samen met de genderafdeling van het VUmc om de behandeling van cliënten die geslachtsverandering (hebben) ondergaan zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

Tevreden klanten / reviews

Laser Ontharen Prijs

Na je consultafspraak kan je kiezen voor een behandeling laser ontharen. Gemiddeld zijn 6 tot 15 behandelingen nodig.

*Combineer je behandeling met een actiegebied à € 22,50 per gebied!

Wenkbrauwen, oren, nek, oksels, vingers, handen, tepelhof, buikstreepje, tenen en voeten, deze actiegebieden in combinatie met een “normale behandeling” kost € 22,50 per keer. Dit mogen alle behandelingen zijn, dus niet alleen laser ontharen.

Je kunt per keer aangeven of je deze behandeling wilt. Je mag natuurlijk ook, meerdere gebieden à € 22,50 meenemen in jouw behandeling of wisselen van te behandelen ‘actiegebied’.

Voorbeeld: je laat jouw bikinilijn laseren voor een prijs van € 155,- dan mag je ook nog één of meerdere actiegebieden à € 22,50 extra laten behandelen. Totaalkosten bikinilijn en oksels (2) = € 177,50. (€ 155,- (= bikinilijn laseren prijs) + 22,50 (= oksels laseren prijs))

Gezicht laseren prijs

GebiedPer behandelingOpmerking
Bovenlip€ 80,-
Kin€ 80,-
Wenkbrauwen (2)€ 80,-Actie* € 22,50
Oren€ 80,-Actie* € 22,50
Nek€ 80,-Actie* € 22,50
Bovenlip en kin€ 130,-
Hals€ 100,-
Bovenlip en kin en hals€ 150,-
Bakkebaarden€ 100,-
Wangen€ 130,-
Baard modelleren wangen€ 100,00
Baard modelleren wangen en hals€ 125,00
Bovenlip, kin, wangen en bakkebaarden€ 160,-
Bovenlip, kin, wangen, bakkebaarden en hals€ 175,-
Gezicht incl. voorhoofd excl. hals€ 175,-
Gezicht geheel incl. hals€ 200,-

Lichaam laseren prijs

GebiedPer behandelingOpmerking
Oksels (2)€ 100,-Actie* € 22,50
Bovenarmen€ 175,-
Onderarmen€ 160,-
Armen geheel€ 225,-
Vingers€ 80,-Actie* € 22,50
Handen (2)€ 100,-Actie* € 22,50
Tepelhof (2)€ 80,-Actie* € 22,50
Gehele borsten€ 130,-
Buikstreepje€ 80,-Actie* € 22,50
Borst€ 205,-
Buik€ 180,-
Borst en buik€ 300,-
Schouders€ 250,-
Rug incl. schouders€ 350,-
Billen€ 210,-

Benen laseren prijs

GebiedPer behandelingOpmerking
Liezen€ 155,-
Schaamstreek€ 180,-
Schaamstreek incl. bilnaad€ 205,-
Bovenbenen€ 325,-
Onderbenen€ 275,-
Benen geheel incl. liezen€ 500,-
Tenen€ 80,-Actie* € 22,50
Voeten (2)€ 100,-Actie* € 22,50
Sinus pilonidalis€ 150,00

Meer weten over de prijs voor haar laseren? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen. We nemen rustig de tijd om het behandelplan voor haar weglaseren door te spreken. Daarnaast schetsen we ook een helder behandelplan, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten

 • 20+ jaren ervaring

Laser ontharen, hoe werkt het precies?

Ontharen kan op ieder gebied van het lichaam. Bij zowel mannen als vrouwen. En omdat wij beschikken over meerdere lasers, kunnen we ieder type huid behandelen. Van donker tot licht. Doordat de laser is aangesloten op een koude lucht cooler, voelt u nauwelijks iets van het laseren. Enkel een prikkelend gevoel.

De laser stuurt gericht een bundel licht op het haarzakje van de haren af. Het pigment van de haarwortel zal het licht opnemen waardoor deze vernietigd wordt en in kleine stukje afbreekt. Het lichaam vervoert deze kleine deeltjes vervolgens af, als afvalstoffen. Dit alles gebeurt met de grootste precisie zodat de omliggende huid niet wordt beschadigd.

Omdat de haarwortel alleen aanwezig is als het haarzakje in het groeistadium zit kan niet al het haar in 1 behandeling worden verwijderd. De meeste mensen hebben zo’n 6 tot 15 behandelingen nodig om van hun haar af te zijn. Afhankelijk van het gebied dat je wilt ontharen via een laser is de tijd tussen de behandelingen tussen de 6 en 10 weken.