Tarieven per behandeling

Laser ontharen - Lasercentrum Biltstraat

Laser ontharen

Ongewenste haargroei is een probleem waar veel mensen last van hebben en wat regelmatig terug komt. Scheren of harsen levert vaak irritatie, rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes op en dat is het laatste wat je wil. Laser ontharen zorgt ervoor dat dit allemaal verleden tijd wordt en dat je kunt genieten van een glad en blijvend resultaat.

Bekijk de tarieven
Tatoeage verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Tatoeage verwijderen

Is de tatoeage mislukt of heeft de tatoeëerder een spelfout gemaakt? Is het zetten van permanente make-up helemaal verkeerd gegaan? Dat kunnen redenen zijn om je tattoo of make-up te laten verwijderen. Dat kan met behulp van een laserbehandeling, of het nu een zwart-wit tattoo is of een gekleurde tattoo.

Bekijk de tarieven
Permanente make up verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Permanente make-up verwijderen

Het laten zetten van permanente make-up is tegenwoordig erg populair. Voornamelijk de wenkbrauwen opvullen of inkleuren komt veel voor. Ook het zetten van een lijntje rond de ogen of de lippen is een bekende en veel voorkomende behandeling.

Bekijk de tarieven
Moedervlekken verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Moedervlek verwijderen

Een moedervlek kan cosmetisch erg storend zijn, zeker wanneer deze in het zicht zit. Ondanks dat een moedervlek meestal goedaardig is, begrijpen wij dat je van een moedervlek af wilt.

Bekijk de tarieven
Pigmentvlekken verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Pigmentvlekken verwijderen

Pigment, moedervlekken of sproetjes kunnen je gezicht of andere lichaamsdelen ontsieren. Vooral die lichaamsdelen die het meest blootgesteld worden aan de zon, zijn vatbaar voor dit soort pigmentvlekken. Pigmentvlekken zijn niet schadelijk, maar kunnen wel cosmetisch storend zijn.

Bekijk de tarieven
Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Vaatafwijkingen behandelen

Wij begrijpen dat vaastafwijkingen erg storend zijn. Vaak brengen vaatafwijkingen ook diverse klachten met zich mee, denk aan couperose, rosacea, wijnvlekken in het gezicht of storende vaatjes.

Bekijk de tarieven
Rimpels en lijntjes verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Rimpels en lijntjes verwijderen

In de loop der jaren vermindert de conditie van je huid. Hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Lasercentrum Biltstraat biedt verschillende mogelijkheden om je huid te verjongen en lijntjes en rimpels te verwijderen.

Bekijk de tarieven
Huidvernieuwing met behulp van co2 laserbehandeling - Lasercentrum Biltstraat

Huidvernieuwing

Door de jaren heen vermindert de conditie van je huid en dat zorgt voor fijne lijntjes en een doffe huid. Door middel van onze behandeling met een gespecialiseerde laser zullen de lijntjes verminderen en zal de huid er weer fris en stralend uitzien.

Bekijk de tarieven
Acne (jeugdpuistjes) behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Acné behandelen

Acne is ook wel bekend als (jeugd)puistjes en is een veel voorkomend huidprobleem. Meestal komt het voor in het gezicht, op de borst of op de rug. Acne kan rode of donkere vlekken veroorzaken en littekens achterlaten. Er is tegenwoordig een eenvoudige manier om van je acne af te komen, wij hebben een nieuw behandelplan opgesteld waarmee je optimaal resultaat behaalt zonder littekens.

Bekijk de tarieven
Littekens verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Littekens verwijderen

Veel mensen hebben littekens waar ze met regelmaat last van ondervinden. Zowel cosmetisch als fysiek kan dit klachten geven. Het verwijderen van littekens door middel van een laserbehandeling is een goede optie die snel resultaat biedt. Daarnaast is de behandeling veilig en doelgericht.

Bekijk de tarieven
Peelings - Lasercentrum Biltstraat

Peelings

Bij sommige huidproblemen is een laserbehandeling geen optie of niet de beste optie. In sommige gevallen biedt de peeling een beter resultaat. Bij Huidzorg Klinieken werken wij met verschillende peelings van Dermaquest.

Bekijk de tarieven

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten

  • 20+ jaren ervaring