Eenvoudig je rug ontharen? Kies dan voor een laserbehandeling

Veel mannen, maar ook vrouwen, hebben last van overbeharing op de rug. Dat zorgt ervoor dat er wel eens haartjes ingroeien die ontstekingen kunnen veroorzaken. Gelukkig gebeurt dat niet snel, maar vaak speelt ook het cosmetische deel mee. Het cosmetische oogpunt is de meest gekozen reden om de rug te ontharen. Doordat de laserbehandeling vrijwel pijnloos is, wordt er steeds vaker gekozen voor een laserbehandeling bij het ontharen van de rug.

Ieder huidtype kan behandeld worden, doordat wij beschikken over 13 professionele lasers die allemaal specifieke mogelijkheden hebben. Zo kunnen wij iedereen aan een geschikte oplossing helpen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw rug? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze huidspecialisten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Harsen, scheren of epileren, het is allemaal verleden tijd na de laserbehandelingen. Doordat de laserbehandeling op een effectieve manier de haartjes verwijderd, komen ze ook niet meer terug. Dat komt doordat de laser een heftige lichtbundel afschiet op de huid. De bundel met energie wordt geabsorbeerd door de haartjes. De energie wordt uiteindelijk omgezet in warmte, die warmte vernietigd de haarzakjes. De haarzakjes zijn vernietigd en daarom kan er geen nieuw haar meer groeien en ben jij eenvoudig van je rughaar af!

De energie die vrijkomt tijdens het afschieten van een lichtbundel zorgt voor veel warmte. Om de huid goed te verzorgen is er een speciaal koelsysteem dat wij tijdens alle behandelingen gebruiken. Naast de bescherming van de huid, vermindert het koelsysteem ook de pijn tijdens de behandeling. De pijn is te vergelijken met een klein speldenprikje.

Voor we aan de slag gaan met de behandelingen, plannen we eerst een gratis en vrijblijvend consult in. Tijdens dit consult maken we een plan op maat en heb je de tijd om al je vragen aan onze huidspecialist te stellen. Het type laser (Nd:YAG voor donkere huid, Alexandrite voor de lichte huid) wordt bijvoorbeeld ook met je besproken aan de hand van jouw huidtype.

Bij Lasercentrum Biltstraat werken we met eerlijke en vaste tarieven voor alle behandelingen. De prijs hangt uiteindelijk af van het aantal behandelingen die we verwachten nodig te hebben. Gemiddeld hebben we tussen de 6 en 15 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Per behandelingen rekenen wij € 350,00 om de gehele rug en schouders te behandelen. Wanneer het slechts een deel van de rug is, hoort hier een ander tarief bij.

Bekijk tarieven

Na een aantal behandelingen hoef je je geen zorgen meer te maken over terugkerend rughaar. Onze huidspecialisten zorgen er namelijk voor dat het definitief verwijderd wordt. Dat doen ze door de haarzakjes kapot te maken, waardoor er geen nieuw haar kan groeien. Andere voordelen van de laserbehandelingen zijn:

  • Je hoeft nooit meer te scheren, waxen of epileren.
  • Gladde en zachte rug.
  • Zichtbaar resultaat.
  • Geen last van ingegroeide haartjes of irritaties.

Bij Lasercentrum Biltstraat kunnen wij zichtbaar resultaat garanderen binnen 6 tot 15 behandelingen. Het resultaat is afhankelijk van het haar- en huidtype. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel mensen blij mogen maken met de resultaten van onze behandelingen. Hieronder lees je 3 redenen waarom anderen voor ons hebben gekozen bij het verwijderen van rughaar:

Wij beschikken over 13 lasers voor ieder huidtype
In tegenstelling tot andere huidspecialisten gebruiken wij meerdere lasers. Ieder huidtype heeft een andere aanpak nodig. Dat is de reden dat wij meerdere gespecialiseerde lasers hebben. Zo garanderen wij zichtbaar resultaat.

BIG-geregistreerde therapeuten
Al onze huidspecialisten zijn BIG-geregistreerd. Dat wil zeggen dat onze huidspecialisten opgeleid zijn om met onze lasers te werken en dat ze jaarlijks trainingen en cursussen volgen. Zo zijn ze altijd op de hoogte van huidproblemen, oplossingen, trends en andere mogelijkheden om onder andere laserontharing in te zetten.

Persoonlijk behandelplan op maat
Tijdens het gratis en vrijblijvende consult stel je samen met de huidspecialist een plan op. Dit plan is volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en haar- en huidtype. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Lasercentrum Biltstraat heeft 5 locaties waar we jou van je rughaar af kunnen helpen. Verspreid door het land, waardoor je terecht kunt in Almere, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Op alle locaties staan onze huidspecialisten graag voor je klaar. Bel 030-2145909 om een afspraak te maken of vul het formulier in.

Tijdens het consult geeft de huidtherapeut je alle informatie m.b.t. de behandeling. Als aanvulling hebben wij leefregels opgesteld. Wij adviseren iedereen om dit voorafgaand aan de behandeling door te nemen.

Download leefregels (PDF)

Rug ontharen in beeld

Visia Huidanalyse

Benieuwd hoe het met je huid gesteld is? Visia huidanalyse weet exact wat jouw huid nodig heeft. Meer weten?

Naar Visia huidanalyse

Bezoek één van onze klinieken

Lasercentrum Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Telefoon: +31 (0)30 - 214 5909
Gratis parkeren

Lasercentrum Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Telefoon: +31 (020) 618 7201
Betaald parkeren

Lasercentrum Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Telefoon: +31 (0)36-549 0064
Gratis parkeren

Lasercentrum Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Telefoon: +31 (0)70-200 2230
Gratis parkeren

Lasercentrum Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Telefoon: +31 (0)40-209 2023
Gratis parkeren

Lasercentrum Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Telefoon: +31 (0)30-214 5909
Betaald parkeren

Lasercentrum Den Bosch

Van Broeckhovenlaan 93
5213 HZ Den Bosch
Telefoon: +31 (0)73-205 3005
Gratis parkeren

Tevreden klanten / reviews

Rug ontharen tarieven

Na je consultafspraak kan je kiezen voor een behandeling laser ontharen. Gemiddeld zijn 6 tot 15 behandelingen nodig.

Combineer je behandeling met een actiegebied à € 25,00 per gebied!

Wenkbrauwen, oren, nek, oksels, vingers, handen, tepelhof, buikstreepje, tenen en voeten, deze actiegebieden in combinatie met een “normale behandeling” kost € 25,00 per keer. Dit mogen alle behandelingen zijn, dus niet alleen laser ontharen. Je kunt per keer aangeven of je deze behandeling wilt. Je mag natuurlijk ook, meerdere gebieden à € 25,00 meenemen in jouw behandeling of wisselen van te behandelen ‘actiegebied’. Voorbeeld: je laat jouw bikinilijn laseren voor een prijs van € 155,- dan mag je ook nog één of meerdere actiegebieden à € 25,00 extra laten behandelen. Totaalkosten bikinilijn en oksels (2) = € 180,- (€ 155,- (= bikinilijn laseren prijs) + 25,00 (= oksels laseren prijs)).

Gezicht laseren

Gebied Per behandeling Opmerking
Bovenlip € 80,-
Kin € 80,-
Wenkbrauwen (2) € 80,- Actie* € 25,00
Oren € 80,- Actie* € 25,00
Nek € 80,- Actie* € 25,00
Bovenlip en kin € 130,-
Hals € 100,-
Bovenlip en kin en hals € 150,-
Bakkebaarden € 100,-
Wangen € 130,-
Baard modelleren wangen € 100,-
Baard modelleren wangen en hals € 125,-
Bovenlip, kin, wangen en bakkebaarden € 160,-
Bovenlip, kin, wangen, bakkebaarden en hals € 175,-
Gezicht incl. voorhoofd excl. hals € 175,-
Gezicht geheel incl. hals € 200,-

Lichaam laseren

Gebied Per behandeling Opmerking
Oksels (2) € 100,- Actie* € 25,00
Bovenarmen € 175,-
Onderarmen € 160,-
Armen geheel € 225,-
Vingers € 80,- Actie* € 25,00
Handen (2) € 100,- Actie* € 25,00
Tepelhof (2) € 80,- Actie* € 25,00
Gehele borsten € 130,-
Buikstreepje € 80,- Actie* € 25,00
Borst € 205,-
Buik € 180,-
Borst en buik € 300,-
Schouders € 250,-
Rug incl. schouders € 350,-
Billen € 210,-

Benen laseren

Gebied Per behandeling Opmerking
Liezen € 155,-
Schaamstreek € 180,-
Schaamstreek incl. bilnaad € 205,-
Bovenbenen € 325,-
Onderbenen € 275,-
Benen geheel incl. liezen € 500,-
Tenen € 80,- Actie* € 25,00
Voeten (2) € 100,- Actie* € 25,00
Sinus pilonidalis € 150,-

Meer weten over de prijs voor haar laseren? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen. We nemen rustig de tijd om het behandelplan voor haar weg laseren door te spreken. Daarnaast schetsen we ook een helder behandelplan, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Waarom Huidzorg Laserklinieken?

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • Gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • 20+ jaren ervaring

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag de gratis brochure aan.

"*" geeft vereiste velden aan

*

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram of bekijk #huidzorgklinieken.

© Copyright 2024 - Lasercentrum Biltstraat