Peelings

Bij sommige huidproblemen is een laserbehandeling geen optie of niet de beste optie. In sommige gevallen biedt de peeling een beter resultaat. Bij Huidzorg Klinieken werken wij met verschillende peelings van Dermaquest en Dermaceutic. Bij een peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de bovenste laag van de huid (de dode huidcellen) eraf ‘peelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn.

Er zijn verschillende peelings, variërend van een subtiele peeling met een korte hersteltijd tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertelt onze huidspecialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie en is er alle tijd om je vragen te stellen. Neem telefonisch contact op voor een afspraak of reserveer direct.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :

Peelings in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe gaat Huidzorg Klinieken te werk?

Wij werken voor alle behandelingen met een 3-stappenplan, dat er als volgt uitziet:

Stap 1: intakegesprek, gratis en vrijblijvend
Dit gesprek vindt plaats bij een vestiging naar keuze. Hier bespreken we jouw situatie en heb je alle tijd om al je vragen te stellen. Na dit gesprek maak je de keuze of je aan de slag wilt met de behandelingen.

Stap 2: de behandelingen
Als je beslist om door te gaan, ontvangen we je graag in een van onze vestigingen voor jouw eerste behandeling. Hierna plannen we indien nodig een vervolgafspraak in.

Stap 3: nazorg
Na de behandeling geven we je advies mee over wat je wel en niet mag doen. Heb je na de behandeling(en) nog vragen? Dan staan we graag voor je klaar om deze vragen te beantwoorden.

Welke behandelingen kunnen met een peeling gedaan worden?

Er zijn verschillende peelings voor onder andere huidveroudering, acne, acne littekens, rosacea, pigmentatiestoornissen en nog veel meer. Tijdens een consult geven we je graag advies over de mogelijkheden.

Welke peeling is het beste voor mij?

Welke peeling het beste bij jouw huid past, is per persoon verschillend. Wij werken met de methode en de producten van DermaQuest en Dermaceutic. Tijdens een eerste consult kijken we naar jouw huid en wensen om een juiste peeling te bepalen.

Peelings zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Je krijgt hierover een uitgebreid advies van de huidspecialist voor een optimaal resultaat.

Over de Primary en Power Pumpkin Peels

Beide peelings zijn ‘milde’ peelings die glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en pumpkin extract bevatten. Zoals de namen al doen vermoeden bevat de Power Pumpkin hogere percentages van deze werkzame stoffen dan de Primary Pumpkin.

Deze peelings zijn erg effectief tegen huidveroudering, om acne te behandelen en tegen hyperpigmentatie. De hydratatie en barrièrefunctie van de huid wordt verbeterd, ontstekingen worden onderdrukt, rimpels worden verzacht en hyperpigmentatie verminderd.

Over de Salicylic Acid Resurfacer

Deze sterke peeling bevat 20% salicylzuur. Deze peeling is geschikt bij acne, vette en/of glimmende huiden en rosacea. De buitenste laag van de opperhuid lost op, waardoor de huid een zachter en gladder oppervlak krijgt. Verstoppingen in de talgklier worden gereduceerd en hierdoor worden ontstekingen en andere uitingen van acne voorkomen.

Over de Modified Jessners Peeling

Deze sterke peeling bevat hoge percentages melkzuur (14%), salicylzuur (14%) en resorcinol (14%). Deze peeling wordt met name ingezet bij acne, rosacea, huidveroudering en pigmentproblemen.

De bovenste huidlaag wordt opgelost, waardoor de huid gladder en zachter wordt. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd, de huidkleur wordt egaler en ook acne en ontstekingen worden verminderd.

Over de TCA/Salicylzuur Peeling

Deze sterke peeling bevat 7% TCA en 2% salicylzuur. De combinatie van deze zuren versterken elkaar en daarom valt deze peeling onder de zwaardere peelings.

De bovenste laag van de opperhuid wordt opgelost, waardoor de huid gladder en zachter wordt. De complete textuur en huidspanning zullen hierdoor verbeteren. Deze peeling wordt voornamelijk ingezet tegen huidveroudering. Ook verbetert deze peeling hyperpigment door zonschade, wat veel gezien wordt bij een verouderde huid.

Kunnen er bepaalde bijwerkingen ontstaan bij een peeling?

Ja, er kunnen bijwerkingen ontstaan. Afhankelijk van het soort peeling dat gebruikt wordt zul je in meer of mindere mate de volgende bijwerkingen ervaren na de behandeling: prikkeling, jeuk en irritatie, roodheid, zwelling, huidspanning, schilfering en korstvorming.

Na een milde peeling zullen deze bijwerkingen minder zijn en 3 tot 5 dagen aanhouden.

Bij een diepere peeling kunnen deze bijwerking heftiger zijn en 7 tot 10 dagen aanhouden. Roodheid kan, indien nodig, worden gecamoufleerd met Lycogel.

Wat kost het om mijn littekens te verwijderen?

Welke nazorg is vereist?

Na de behandeling is het belangrijk om blootstelling aan de zon te voorkomen. Bescherm je huid daarom met een SPF50 zonbescherming. Doe dit minimaal 14 dagen na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen.

Tot 48 uur na de peeling moet je zon, zweet, zware inspanning, hete baden/douches/sauna en haarkleuring vermijden. Zodra de huid compleet hersteld is (na een sterke peeling is dit na ongeveer 7 dagen), dienen scrubben en pulken te worden vermeden, dit kan leiden tot vorming van littekens.

Welke gevaren en risico’s komen bij de behandeling kijken?

Bij elke medische ingreep bestaat altijd een kleine kans op bijwerkingen. Alleen huidspecialisten die hbo-geschoold en BIG-geregistreerd zijn mogen bij ons de behandelingen uitvoeren. Hierdoor is het risico zo klein mogelijk.

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Tevreden klanten / reviews

Tarieven peelings

BehandelingPer behandelingDuur
Dermaceutic MilkpeelAcnev.a. € 100,-20 minuten
’Lunch time’ booster peelHuidverbetering€ 100,-20 minuten
Dermaceutic Milkpeel + YAG laserAcne€ 160,-40 minuten
Dermaceutic Mela peel forteMelasma of Post inflammatoire hyperpigmentatie€ 190,-40 minuten
Dermaceutic Cosmo peel TCA GelaatHuidverbetering€ 190,-40 minuten
Dermaceutic Cosmo peel TCA Hals en decolletéHuidverbetering€ 210,-40 minuten
Photo-facial IPL + Dermaceutic peelingZonneschade€ 250,-40 minuten
Dermaceutic Cosmo peel forteHuidverjonging intensief€ 495,-60 minuten
Milkpeel/TCA i.c.m. 1540 (Erbium)Huidverjonging - rimpels€ 295,-60 minuten
PakkettenPakketprijsPrijs per behandeling en opmerkingen
Peel anti-ageing level IHuidverjonging€ 450,-€100-190,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Peel anti-ageing level IIFijne lijntjes en zonneschade€ 540,-€190,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Peel en laser anti-ageing level IICollageen stimulatie€ 555,-€190-265,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Photo-ageingZonbeschadigde huid en fijne lijntjes€ 555,-€190-295,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Huidverjonging intensiefHuidverjonging/rimpels€ 1225,-€190-525,- per behandeling. Bevat 4 behandelingen en is exclusief producten.
Huidverjonging Pro (alleen indien de huid geconditioneerd is)Huidverjonging/rimpels€ 975,-€495-525,- per behandeling. Bevat 2 behandelingen en is exclusief producten.
Dermaceutic Cosmo Peel forteHuidverjonging intensief€495,- per behandeling. Bevat 1 behandelingen en is exclusief producten.

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten

  • 20+ jaren ervaring