Peelings

Bij sommige huidproblemen is een laserbehandeling geen optie of niet de beste optie. In sommige gevallen biedt de peeling een beter resultaat. Bij Huidzorg Klinieken werken wij met verschillende peelings van Dermaceutic. Bij een peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de bovenste laag van de huid (de dode huidcellen) eraf ‘peelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn.

Er zijn verschillende peelings, variërend van een subtiele peeling met een korte hersteltijd tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult vertelt onze huidspecialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie en is er alle tijd om je vragen te stellen. Neem telefonisch contact op voor een afspraak of reserveer direct.

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Voor alle behandelingen hanteren wij een 3-stappen-plan:

Stap 1: Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek  

  • In de vestiging van je keuze
  • Volop ruimte om vragen te stellen aan de behandelend specialist
  • Behandelplan op basis van jouw situatie
  • Hierna neem je de beslissing of je de behandeling in gang zet.

Stap 2: De laserbehandeling(en)

We ontvangen je in een van onze vestigingen voor de eerste behandeling. Aansluitend maken we een vervolgafspraak.

Stap 3: Nazorg

Wij geven advies over wat je wel en niet mag doen tijdens en na de behandeling
Ook na afronding van de behandelingen zijn wij bereikbaar en staan voor je klaar.

Er zijn verschillende peels: voor anti-huidveroudering en een zonbeschadigde huid, tegen acne of door acne beschadigde huid, tegen rosacea, voor het herstel van pigmentatiestoornissen zoals een zwangerschapsmasker of als ‘oppepper’ voor de huid.

Tijdens je 1e consult geven we je graag alle informatie over peelings en de producten die ter voorbereiding en ondersteunend aan de behandeling kunnen worden gebruikt.

Wij voeren verschillende peelings uit. Wij werken met peelings van Dermaceutic, Dermaquest en Renophase. Tijdens een consultgesprek zullen we samen bepalen welke peeling voor jouw huid en wensen het beste volstaat.

Peelings zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Je krijgt hierover een uitgebreid advies van de huidtherapeut voor een optimaal resultaat.

In de kliniek werken wij met meerdere peelings van Dermaceutic. De peelings kunnen voor verschillende indicaties ingezet worden, zoals acne, pigmentatie, zonschade, huidveroudering, fijne lijntjes en een doffe huid. Welke peeling het meest geschikt is wordt besproken bij het consult.

De Milk peel (1-4 behandelingen)

De Milk Peel is onze meest oppervlakkige peeling van Dermaceutic. Deze peeling bevat 50% glycol-, 10% melk- en 4% salicylzuur. De milkpeel wordt vaak eenmalig toegepast om de huid voor te bereiden op toekomstige diepere peelings. Ook is deze peeling geschikt bij acne, een doffe teint, fijne lijntjes of om de huid een boost te geven.

De TCA Cosmo peel (2-4 behandelingen)

De Cosmo Peel bevat trichloorazijnzuur (TCA). We werken met verschillende percentages waardoor we zowel oppervlakkige als intensieve behandelingen kunnen uitvoeren. Deze peeling is geschikt bij een vale, doffe teint, pigmentatie, zonbeschadigde huid, fijne lijntjes en rimpels, verwijde poriën en acnelittekens. Daarnaast zorgt de Cosmo Peel voor een betere doorbloeding en hydratatie.

De Cosmo peel Forte (1-2 behandelingen)

De Cosmo Peel Forte bevat 20% TCA, 10% Fenol en 10% Glycolzuur. Dit is een medium-diepwerkende peeling waarmee we ook indicaties kunnen behandelen waarvan de oorzaak in de diepere huidlagen ligt. Deze peeling is zeer geschikt voor het behandeling van diepere rimpels, pigmentatie en een zonbeschadigde huid. Daarnaast zorgt de Cosmo peel forte voor een betere doorbloeding en hydratatie van de huid waardoor de huid in zijn geheel een frissere teint krijgt.

De Mela peel forte (2-6 behandelingen)

De Mela peel forte bevat verschillende werkzame stoffen die zorgen voor het egaliseren van de teint en het verminderen van pigment. De peeling bevat o.a. resorcinol, arbutin, retinol melkzuur, kojiczuur en fytinezuur. Deze peeling is zeer geschikt voor het behandelen van een zwangerschapsmasker, ook wel melasma genoemd. Ook andere vormen van hyperpigmentatie kunnen hier goed mee behandeld worden.

De peelings van Renophase worden ingezet bij een gevoelige huid waarbij een peeling niet altijd wordt verdragen. Bijvoorbeeld bij rosacea maar ook bij mensen met een gevoelige huid met acne kan deze peeling goed worden toegepast. Deze peeling werkt op basis van gluconolactone en sterke antioxidanten. Gluconolactone is een mildere exfoliant dan wat veel andere peelings bevatten waardoor dus ook de gevoelige huid een behandeling met peeling kan ondergaan.

De peeling zorgt voor minder roodheden en ontstekingen, verminderd pigment en verbeterd de kleur van de huid en geeft een algehele boost aan de huid. Deze peeling kan ook in de zomerperiode worden uitgevoerd.

Ja, er kunnen bijwerkingen ontstaan. Afhankelijk van het soort peeling dat wordt toegepast zal je in meer of mindere mate de volgende bijwerkingen ervaren na de behandeling: prikkeling, jeuk en irritatie, roodheid, zwelling, huidspanning, schilfering en korstvorming.

Na een milde peeling zullen deze bijwerkingen minimaal zijn en 3 tot 5 dagen aanhouden. Bij een diepere peeling kunnen deze bijwerking meer aanwezig zijn en 7 tot 10 dagen aanhouden.

Bescherm de huid tegen directe blootstelling aan de zon met een SPF50 zonbescherming voor minimaal 14 dagen na de peelprocedure om hyperpigmentatie te voorkomen. Bij een sterkere peeling dient de huid minimaal 4-6 weken geen zonblootstelling te krijgen.

48 Uur na de peeling moet zweet, zware inspanning, hete baden/douches/sauna en haarkleuring worden vermeden. Totdat de huid compleet hersteld is (na een sterke peeling is dit na ongeveer 7-10 dagen), dienen scrubben en pulken te worden vermeden, dit kan leiden tot littekenvorming.

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Peelings in beeld

Visia Huidanalyse

Benieuwd hoe het met je huid gesteld is? Visia huidanalyse weet exact wat jouw huid nodig heeft. Meer weten?

Naar Visia huidanalyse

Peelings resultaten

Bezoek één van onze klinieken

Lasercentrum Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Telefoon: +31 (0)30 - 214 5909
Gratis parkeren

Lasercentrum Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Telefoon: +31 (020) 618 7201
Betaald parkeren

Lasercentrum Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Telefoon: +31 (0)36-549 0064
Gratis parkeren

Lasercentrum Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Telefoon: +31 (0)70-200 2230
Gratis parkeren

Lasercentrum Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Telefoon: +31 (0)40-209 2023
Gratis parkeren

Lasercentrum Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Telefoon: +31 (0)30-214 5909
Betaald parkeren

Lasercentrum Den Bosch

Van Broeckhovenlaan 93
5213 HZ Den Bosch
Telefoon: +31 (0)73-205 3005
Gratis parkeren

Tevreden klanten / reviews

Peelings tarieven

Behandeling Indicatie Per behandeling
Milkpeel Acne, huidverbetering, voorbereidende peel € 115,-
Milkpeel + YAG laser of LED Actief acne, actief rosacea € 175,-
TCA gelaat Huidverbetering, huidverjonging, (acne)littekens € 200,-
TCA hals en decoleté Huidverbetering, huidverjonging, (acne)littekens € 220,-
Milk/TCA & Erbium: Glass laser Huidverbetering, huidverjonging € 295,-
Mela peel Melasma, zwangerschapsmasker, hyperpigmentatie € 200,-
Cosmo peel forte Huidverjonging intensief € 565,-
CO2 gelaat + LED 3x op dag 3,6 en 10 Huidverjonging intensief € 750,-
Cosmo peel forte + LED 3x op dag 3,6 en 10 Huidverjonging intensief € 750,-

Waarom Huidzorg Laserklinieken?

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • Gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • 20+ jaren ervaring

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag de gratis brochure aan.

"*" geeft vereiste velden aan

*

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram of bekijk #huidzorgklinieken.

© Copyright 2024 - Lasercentrum Biltstraat