Lasercentrum Den Haag (gratis parkeren)

Last van een huidaandoening en woon je in de regio Den Haag? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een behandeling bij ons lasercentrum in Den Haag. Onze huidtherapeuten hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het behandelen van verschillende huidaandoeningen, zijn HBO-geschoold en tevens allemaal BIG-geregistreerd. Dit betekent dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen. Zij volgen dan ook regelmatig nascholing en cursussen.

Veiligheid en kwaliteit is voor ons namelijk zeer belangrijk als wij een cliënt helpen met zijn of haar huidaandoening. Wij willen iedereen helpen, daarom hebben wij de beschikking over 13 gespecialiseerde lasers. Met deze lasers kunnen wij elk huidtype behandelen bij lasercentrum Den Haag.

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Neem een kijkje binnen

Lasercentrum Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag

+31 (0)70-200 2230

KvK: 30220120
BTW: NL817247543B01
IBAN: NL51FVLB0699547385

Routebeschrijving naar Lasercentrum Den Haag

Met de auto

Vanuit Rotterdam

Ga vanaf Rotterdam Noord de A13 op en neem vervolgens afslag 7- Rijswijk/ Den Haag zuid/A4/E30. Houd rechts aan bij de splitsing en voeg in op de Rotterdamsebaan. Ga verder op de Rotterdamsebaan. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Mercuriusweg/ de S100. Ga rechtdoor op de Neherkade/ de S105. Weg vervolgen naar de Troelstrakade. Volg de 2 linkerrijstroken om in te voegen op Soestdijksekade/ de S106. Sla rechtsaf naar de Escamplaan, vervolgens linksaf naar de Soestdijksekade en vervolg de weg naar de Kamperfoeliestraat.

Vanuit Amsterdam

Ga via de A10 naar de S111/Utrecht/Rotterdam voeg in op de A10. Houd links aan, rij door op de A4/ de E19 en volg de borden Den Haag/ Luchthaven Schiphol/ Haarlem. Hou vervolgens links aan en ga verder op de A4. Neem afrit 11-rijswijk vanaf de A4. Voeg in op de Pr. Beatrixlaan/ de S106 en rij verder. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Moerweg/ de S106. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Soestdijksekade/ de S106, ga verder op de Soestdijksekade na 1,5 km sla rechtsaf naar de Escamplaan, vervolgens linksaf naar de Soestdijksekade en rij rechtdoor u komt op de Kamperfoeliestraat.

Vanuit Utrecht

Volg via de A12 de borden om in te voegen naar Den Haag en rij vervolgens 55 km op de A12. Houd vervolgens link aan, rij door op de A12/ de E30 en volg de borden Den Haag/ Zoetermeer/ Waddinxveen en rij vervolgens 25 km door. Neem de S100, Groot Hertoginnelaan en Valkenboslaan. Sla rechtsaf naar de Koningskade/de S100. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Laan Copes van Cattenburch/de S100. Weg vervolgen naar de Groot Hertoginnelaan en naar de Beeklaan. Houd rechts aan en rij door op het Valkenbosplein, vervolg je weg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Weimarstraat. Vervolg de weg naar de Mient en sla vervolgens bij het stoplicht rechtsaf naar de Kamperfoeliestraat.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag centraal

Neem tram 2 naar Den Haag Kraayenstein, wacht 8 haltes en stap uit bij Kamperfoeliestraat. Vanaf hier is het 6 minuten lopen naar de kliniek.

Waarom Huidzorg Laserklinieken?

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • Gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • 20+ jaren ervaring

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag de gratis brochure aan.

"*" geeft vereiste velden aan

*

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram of bekijk #huidzorgklinieken.

© Copyright 2024 - Lasercentrum Biltstraat