Vaatafwijkingen die storend zijn? Kom er eenvoudig van af

Wij begrijpen dat vaastafwijkingen erg storend zijn. Vaak brengen vaatafwijkingen ook diverse klachten met zich mee, denk aan couperose, rosacea, wijnvlekken in het gezicht of storende vaatjes.

Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende mogelijkheden om van jouw vaatafwijkingen af te komen. Een van de mogelijkheden is een laserbehandeling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Vaatafwijkingen behandelen in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Laserbehandeling bij vaatafwijkingen

Een zichtbaar rode huid ontstaat door verwijding van je vaatjes, dit wordt als een vaatafwijking gezien. Verwijding van de vaatjes kan overal op het lichaam plaatsvinden, maar komt vooral terug in het gezicht en op de benen. Wanneer je een huidspecialist vindt met een speciale vaatlaser, kun je deze vaatproblemen goed behandelen.

Tijdens een laserbehandeling wordt een lichtbundel afgegeven op de huid. De energie van de lichtbundel wordt geabsorbeerd door het oxyhemoglobine in het vaatje en dat zorgt ervoor dat de vaatwanden weer samensmelten. De resten van de vaatjes worden op natuurlijk wijze afgevoerd door je lichaam. Binnen 4 tot 6 weken zal het resultaat van de behandeling goed zichtbaar zijn. Voor zichtbaar resultaat heb je gemiddeld tussen de 1 en 4 behandelingen nodig.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om mijn vaatafwijking te behandelen?

De duur van jouw behandeling is onder andere afhankelijk van de soort vaatafwijking. Maar gemiddeld kun je op 1-4 behandelingen rekenen.

Tijdens je 1e consult kunnen wij een goede inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de laserbehandeling is niet pijnlijk. Je zult wat prikkeling en warmte ervaren tijdens de behandeling.

Ontstaan er littekens vanwege de behandeling?

Nee, je bent ook na de behandeling littekenvrij.

Kunnen alle soorten vaatafwijkingen behandeld worden?

Wij kunnen een heleboel vaatafwijkingen behandelen. De vaatafwijkingen die wij behandelen zijn: spataderen, couperose, spider naevus (spinnenkopjes), angiomen (bloedblaasjes), teleangiëctastieën, venous lake (blauw vat op de lip), rosacea, wijnvlekken (naevus flammues) en andere rode puntjes of vlekjes.

Jarenlange ervaring

Lasercentrum Biltstraat heeft al jarenlange ervaring, waardoor wij naast vaatafwijkingen ook veel meer behandelingen uit kunnen voeren. Onze huidspecialisten zijn namelijk ook gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

 • Spataderen verwijderen (Besenreiser)
 • Couperose behandelen
 • Rosacea
 • Spider naevus verwijderen
 • Angioom behandelen
 • Teleangiëctastieën
 • Venous lakes (blauw vat op de lip)
 • Wijnvlek behandelen (Naevus flammeus)
 • Rode puntjes of vlekjes verwijderen
 • Moedervlek verwijderen

In de volgende video zie je hoe een behandeling in zijn werk gaat:

Benieuwd of wij jou kunnen helpen met het behandelen van je vaatafwijking? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze huidspecialisten. Tijdens een eerste afspraak kijken we naar jouw situatie en bespreken we de mogelijkheden. Natuurlijk is er ook ruimte om al je vragen te stellen. Plan direct een afspraak in via info@lasercentrumbiltstraat.nl of bel ons op 030-2145909.

Wat kost het om mijn vaatafwijking te behandelen?

Voor en na de behandeling

Voor de beste resultaten is het belangrijk om zowel voor als na de behandeling een aantal zaken te vermijden. Zo is het belangrijk dat het gebied niet zongebruind is en je geen zelfbruinende crèmes gebruikt binnen 4 tot 6 weken voor de behandeling.

Na de behandeling wordt een saunabezoek, warm bad, douchen en intensief sporten afgeraden. De warmte en inspanningen zorgen ervoor dat de vaten zich weer gaan verwijden. Het verwijden zorgt ervoor dat de kans weer groter is dat het vaatje weer terugkomt. Het behandelde gebied moet sowieso de eerste dagen na de behandeling nog even voorzichtig behandeld worden, stoten en dergelijke kun je beter voorkomen. Ook de zon kun je beter vermijden na de behandeling, dat geldt voor een periode van zo’n 4 tot 6 weken.

Is de behandeling gevaarlijk? Wat zijn de risico’s?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Behandelingen voor/ na

Rosacea voor de behandeling - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum BiltstraatRosacea na de behandeling - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat
Venous lake (bloedblaar) voor de behandeling - Vaatafwijking behandelen - Lasercentrum BiltstraatVenous lake (bloedblaar) na de behandeling - Vaatafwijking behandelen - Lasercentrum Biltstraat
Couperose voor de behandeling - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum BiltstraatCouperose na de behandeling - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat
Spider naevus behandeling voorSpider naevus behandeling na

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Betaald parkeren

Tel: 030-2145909

Vaatafwijking behandelingen

Spataderen laseren - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Spataderen laseren

Een spatader is meestal blauw van kleur en heeft kronkelige vormen. Vaak bevindt de spatader zich op de benen. Ze worden cosmetisch of zelfs medisch storend als storend ervaren. Voldoende reden dus om spataderen te laseren.

Lees meer
Couperose behandelen - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Couperose behandelen

De couperose behandeling is de meest uitgevoerde vaatbehandeling die wij uitvoeren bij HuidzorgKlinieken.nl. Bij couperose spreken we over verwijde bloedvaatjes aan de oppervlakte van de huid. Wanneer deze vaatjes een netwerk vormen, dan spreken we van couperose.

Lees meer
Angioom verwijderen - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Angioom verwijderen

Angiomen zijn kleine rode vaatzwellingen die als een bolletje op de huid liggen. Ze staan ook bekend als bloedblaasjes of kersenwratjes. Ze komen vaak voor op de romp maar kunnen ook elders op het lichaam voorkomen.

Lees meer
Spider naevus verwijderen - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Spider naevus verwijderen

Een spider naevus wordt ook wel een spinnetje of spinnenkopje genoemd. Deze naam heeft het vaatje te danken aan zijn vorm. Vaak wordt spider naevus als cosmetisch storend ervaren en bestaat de wens om het spinnenkopje te verwijderen.

Lees meer
Wijnvlek laseren - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Wijnvlek laseren

Een wijnvlek, ook wel naevus flammeus genoemd, is een vaatafwijking waar je veel hinder van kan ondervinden. De wijnvlekken kunnen op verschillende plekken op het lichaam voorkomen, zo ook op je gezicht.

Lees meer
Rosacea behandelen - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Rosacea behandeling

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gelaat die voorkomt in verschillende stadia. In het begin zijn alleen kleine vaatjes en roodheid zichtbaar maar in een verder gevorderd stadium kunnen ook grote ontstekingen in de huid ontstaan.

Lees meer
Venous lake (bloedblaar) verwijderen - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Venous lake verwijderen

Een venous lake ziet er uit als een bloedblaar en komt vaak voor op de onderlip. Meestal ontstaat deze plek spontaan en groeit langzaam.

Lees meer
Teleangiectastieen behandelen - Vaatafwijkingen behandelen - Lasercentrum Biltstraat

Teleangiëctastieën behandeling

Teleangiëctastieën zijn kleine zichtbare vaatjes die we vaak in het gezicht zien of op het decolleté. Denk bijvoorbeeld aan storende vaatjes op de neusvleugel of de wangen. Deze vaatjes zijn erg goed te behandelen met een laserbehandeling.

Lees meer

Tevreden klanten / reviews

Tarieven vaatafwijkingen behandelen

Vaatlaser

VaatafwijkingGebiedPrijs per behandelingOpmerking
Couperose/ rosaceaNeus€ 130,-
Wangen€ 175,-
Neus en wangen€ 180,-
Neus, wangen en kin€ 195,-
Hele gezicht€ 225,-
Spider Naevus (spinnetje)Gehele lichaam€ 110,-t/m 5 stuks
Angioma’s (bloedblaasjes)Gehele lichaam€ 110,-t/m 5 stuks
SpataderenBenen€ 200,-Per 15 minuten
WijnvlekkenGehele lichaam€ 125,-Zie tabel* Alleen in Utrecht mogelijk
Venous LakeLip€ 125,-

De prijs voor het behandelen van een wijnvlek of litteken is afhankelijk van het formaat.

Wijnvlek

cm²≤ 5 cm²≤ 10 cm²≤ 15 cm²≤ 20 cm²≤ 25 cm²≤ 50 cm²≤ 100 cm²≤ 500cm²≤ 1000 m²
Wijnvlek€ 125,-€ 150,-€ 175,-€ 200,-€ 225,-€ 250,-€ 275,-€ 300,-Offerte

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten

 • 20+ jaren ervaring