Vaatafwijkingen die storend zijn? Kom er eenvoudig van af

Wij begrijpen dat vaastafwijkingen erg storend zijn. Vaak brengen vaatafwijkingen ook diverse klachten met zich mee, denk aan couperose, rosacea, wijnvlekken in het gezicht of storende vaatjes.

Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende mogelijkheden om van jouw vaatafwijkingen af te komen. Een van de mogelijkheden is een laserbehandeling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Een zichtbaar rode huid ontstaat door verwijding van je vaatjes, dit wordt als een vaatafwijking gezien. Verwijding van de vaatjes kan overal op het lichaam plaatsvinden, maar komt vooral terug in het gezicht en op de benen. Wanneer je een huidspecialist vindt met een speciale vaatlaser, kun je deze vaatproblemen goed behandelen.

Tijdens een laserbehandeling wordt een lichtbundel afgegeven op de huid. De energie van de lichtbundel wordt geabsorbeerd door het oxyhemoglobine in het vaatje en dat zorgt ervoor dat de vaatwanden weer samensmelten. De resten van de vaatjes worden op natuurlijk wijze afgevoerd door je lichaam. Binnen 4 tot 6 weken zal het resultaat van de behandeling goed zichtbaar zijn. Voor zichtbaar resultaat heb je gemiddeld tussen de 1 en 4 behandelingen nodig.

De duur van jouw behandeling is onder andere afhankelijk van de soort vaatafwijking. Maar gemiddeld kun je op 1-4 behandelingen rekenen.

Tijdens je 1e consult kunnen wij een goede inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Nee, de laserbehandeling is niet pijnlijk. Je zult wat prikkeling en warmte ervaren tijdens de behandeling.

Nee, je bent ook na de behandeling littekenvrij.

Wij kunnen een heleboel vaatafwijkingen behandelen. De vaatafwijkingen die wij behandelen zijn: spataderen, couperose, spider naevus (spinnenkopjes), angiomen (bloedblaasjes), teleangiëctastieën, venous lake (blauw vat op de lip), rosacea, wijnvlekken (naevus flammues) en andere rode puntjes of vlekjes.

Lasercentrum Biltstraat heeft al jarenlange ervaring, waardoor wij naast vaatafwijkingen ook veel meer behandelingen uit kunnen voeren. Onze huidspecialisten zijn namelijk ook gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

 • Spataderen verwijderen (Besenreiser)
 • Couperose behandelen
 • Rosacea
 • Spider naevus verwijderen
 • Angioom behandelen
 • Teleangiëctastieën
 • Venous lakes (blauw vat op de lip)
 • Wijnvlek behandelen (Naevus flammeus)
 • Rode puntjes of vlekjes verwijderen
 • Moedervlek verwijderen

In de volgende video zie je hoe een behandeling in zijn werk gaat:

Benieuwd of wij jou kunnen helpen met het behandelen van je vaatafwijking? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze huidspecialisten. Tijdens een eerste afspraak kijken we naar jouw situatie en bespreken we de mogelijkheden. Natuurlijk is er ook ruimte om al je vragen te stellen. Plan direct een afspraak in via info@lasercentrumbiltstraat.nl of bel ons op 030-2145909.

Voor de beste resultaten is het belangrijk om zowel voor als na de behandeling een aantal zaken te vermijden. Zo is het belangrijk dat het gebied niet zongebruind is en je geen zelfbruinende crèmes gebruikt binnen 4 tot 6 weken voor de behandeling.

Na de behandeling wordt een saunabezoek, warm bad, douchen en intensief sporten afgeraden. De warmte en inspanningen zorgen ervoor dat de vaten zich weer gaan verwijden. Het verwijden zorgt ervoor dat de kans weer groter is dat het vaatje weer terugkomt. Het behandelde gebied moet sowieso de eerste dagen na de behandeling nog even voorzichtig behandeld worden, stoten en dergelijke kun je beter voorkomen. Ook de zon kun je beter vermijden na de behandeling, dat geldt voor een periode van zo’n 4 tot 6 weken.

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Vaatafwijkingen behandelen in beeld

Visia Huidanalyse

Benieuwd hoe het met je huid gesteld is? Visia huidanalyse weet exact wat jouw huid nodig heeft. Meer weten?

Naar Visia huidanalyse

Vaatafwijkingen behandelen resultaten

Bezoek één van onze klinieken

Lasercentrum Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Telefoon: +31 (0)30 - 214 5909
Gratis parkeren

Lasercentrum Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Telefoon: +31 (020) 618 7201
Betaald parkeren

Lasercentrum Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Telefoon: +31 (0)36-549 0064
Gratis parkeren

Lasercentrum Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Telefoon: +31 (0)70-200 2230
Gratis parkeren

Lasercentrum Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Telefoon: +31 (0)40-209 2023
Gratis parkeren

Lasercentrum Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Telefoon: +31 (0)30-214 5909
Betaald parkeren

Lasercentrum Den Bosch

Van Broeckhovenlaan 93
5213 HZ Den Bosch
Telefoon: +31 (0)73-205 3005
Gratis parkeren

Vaatafwijking behandelingen

Angioom verwijderen

Kleine, rode vaatzwellingen die als een bolletje op de huid liggen noemen we angiomen. De naam angiomen is niet zo bekend maar als we bloedblaasje of kersenwratje zeggen, dan klinkt het vaak al een stuk bekender.

Lees meer

Couperose behandeling

De couperose behandeling is de meest uitgevoerde vaatbehandeling die wij uitvoeren bij Lasercentrum Biltstraat. Bij couperose spreken we over verwijde bloedvaatjes aan de oppervlakte van de huid. Wanneer deze vaatjes een netwerk vormen, dan spreken we van couperose.

Lees meer

Rosacea behandeling

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht. Het ontwikkelt zich in een aantal stadia. In het begin zie je alleen wat kleine adertjes en roodheid, vaak op de wangen. In de tweede fase zie je ontstekingen ontstaan. Naast roodheid zie je nu ook puistjes en ontstekingen ontstaan, de poriën worden groter en zichtbaarder.

Lees meer

Spataderen laseren

Spataderen kunnen je benen ontsieren, maar ze kunnen ook een medisch probleem zijn. Een spatader is een ader die verwijd is, waardoor de ader duidelijk zichtbaar wordt onder de huid.

Lees meer

Spider naevus verwijderen

De spider naevus staat bekend als een klein spinnetje, dat komt door de vorm van het vaatje. Wat er bij de spider naevus gebeurt, is dat er een groot bloedvat in het midden zit met kleine uitlopertjes aan de zijkant. Door de uitlopertjes ziet het eruit als een klein spinnetje en daar komt dus de naam vandaan. Deze spinnetjes komen vooral voor in het gezicht en op het decolleté, maar ook op andere delen van het lichaam.

Lees meer

Teleangiëctastieën behandeling

Kleine vaatjes in het gezicht of het decolleté staan bekend als teleangiëctastieën. Deze storende vaatjes komen vaak terug op de wangen of de neusvleugel. Je komt makkelijk van deze storende vaatjes af door middel van laserbehandeling.

Lees meer

Venous lake verwijderen

Een venous lake lijkt op een bloedblaar op je onderlip. Deze venous lake ontstaat spontaan en groeit langzaam. Het vervelende hieraan is dat het niet vanzelf verdwijnt en er een laserbehandeling aan te pas moet komen.

Lees meer

Wijnvlek laseren

Een wijnvlek, ook wel naevus flammeus, is een afwijking waar veel mensen last van hebben. Ze kunnen op verschillende plekken voorkomen, bijvoorbeeld op het lichaam of in het gezicht. Met behulp van een laserbehandeling kun je de wijnvlek verwijderen.

Lees meer

Tevreden klanten / reviews

Vaatafwijkingen behandelen tarieven

Vaatlaser

Vaatafwijking Gebied Prijs per behandeling Opmerking
Couperose/ rosacea Neus € 150,-
Wangen € 175,-
Neus en wangen € 180,-
Neus, wangen en kin € 195,-
Hele gezicht € 225,-
Spider Naevus (spinnetje) Gehele lichaam € 110,- t/m 5 stuks
Angioma’s (bloedblaasjes) Gehele lichaam € 110,- t/m 5 stuks
Spataderen Benen € 200,- Per 15 minuten
Wijnvlekken Gehele lichaam € 125,- Zie tabel* Alleen in Utrecht mogelijk
Venous Lake Lip € 125,-

Wijnvlek

cm² ≤ 5 cm² ≤ 10 cm² ≤ 15 cm² ≤ 20 cm² ≤ 25 cm² ≤ 50 cm² ≤ 100 cm² ≤ 500cm² ≤ 1000 m²
Wijnvlek € 125,- € 150,- € 175,- € 200,- € 225,- € 250,- € 275,- € 300,- Offerte

Waarom Huidzorg Laserklinieken?

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • Gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten
 • 20+ jaren ervaring

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag de gratis brochure aan.

"*" geeft vereiste velden aan

*

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram of bekijk #huidzorgklinieken.

© Copyright 2024 - Lasercentrum Biltstraat