Microneedling behandeling


Microneedling is een mechanische techniek welke ingezet kan worden om vele huidproblemen te verbeteren. Tijdens de behandeling gaan we met de microneedling pen over de huid. Doormiddel van miniscule naaldjes worden kleine gaatjes in de huid gemaakt, wat de collageen- en elastine aanmaak bevordert. Doordat de huidcellen zich gaan vernieuwen zorgt deze behandeling voor een verbetering van de huid waarbij de huid strakker en egaler wordt.

Wij behandelen verschillende indicaties met microneedling. Zo kunnen wij acne littekens en  oppervlakkig pigment verminderen doormiddel van deze techniek. Bij huidverbetering valt ook een groot resultaat te behalen. Dofheid van de huid, verslapping en fijne lijntjes zijn vaak gevolgen van het ouder worden en worden als niet prettig ervaren. Wij gaan je hierbij helpen door samen een persoonlijk behandelplan op te stellen dat we afstemmen op jouw persoonlijke situatie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Microneedling in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe gaat Lasercentrum Biltstraat te werk?

Wij werken voor alle behandelingen met een 3-stappenplan, dat er als volgt uitziet:

Stap 1: intakegesprek, gratis en vrijblijvend
Dit gesprek vindt plaats bij een vestiging naar keuze. Hier bespreken we jouw situatie en heb je alle tijd om al je vragen te stellen. Na dit gesprek maak je de keuze of je aan de slag wilt met de behandelingen.

Stap 2: de behandelingen
Als je beslist om door te gaan, ontvangen we je graag in een van onze vestigingen voor jouw eerste behandeling. Hierna plannen we indien nodig een vervolgafspraak in.

Stap 3: nazorg
Na de behandeling geven we je advies mee over wat je wel en niet mag doen. Heb je na de behandeling(en) nog vragen? Dan staan we graag voor je klaar om deze vragen te beantwoorden.

Wanneer is microneedling een goede optie?

Met een microneedling behandeling stimuleer je de aanmaak van nieuwe huidcellen. Je verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid. We werken hierbij met verschillende naaldjes, waardoor we exact op de juiste diepte kunnen werken voor jouw huidprobleem. De volgende huidproblemen kunnen we goed behandelen met microneedling:

 • Onzuivere huid
 • Fijne rimpels of lijnen
 • Pigmentvlekjes
 • Grove poriën
 • Ruwe en grove huid
 • Schade in de huid vanwege zonlicht
 • Oppervlakkige littekens
 • Huidveroudering (door roken)
 • Verkleuring in de huid

Tijdens een afspraak met een van onze huidspecialisten geven we je graag meer informatie over de behandeling en de mogelijkheden.

Is deze behandeling geschikt voor mij?

De microneedling behandeling is voor veel huidtypes geschikt. Tijdens het consult dat we gaan inplannen bekijken we de huid en zal de huidtherapeute bepalen of we het huidprobleem dat je ervaart effectief kunnen behandelen. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Zo weet je direct wat je te wachten staat en wat je van ons kunt verwachten.

Hoe werkt een behandeling in de praktijk?

Je huid wordt voorafgaand aan de behandeling gereinigd. Vervolgens wordt de kop van de microneedling pen op de huid geplaatst en draait de huidtherapeut langzaam rondjes over je huid. De behandelkop maakt kleine gaatjes in de huid om huidvernieuwing te stimuleren. Ook kan de behandeling gecombineerd worden met actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur of vitamine C, zodat deze dieper in de huid komen. De behandeling met microneedling duurt gemiddeld 20-40 minuten, afhankelijk van de indicatie en het gebied.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zijn 3 tot 6 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. De tijd tussen deze behandelingen is afhankelijk van de indicatie.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

Tijdens de behandeling zal je korte prikjes in de huid voelen. Bij gevoeligheid kun je ervoor kiezen om een verdovende crème voorafgaand aan de behandeling te smeren, zoals lidocaïne crème. De huid zal er na de behandeling rood uitzien en puntbloedingen vertonen. Dit zal na enkele dagen weer herstellen.

Wordt de behandeling vergoed door mijn verzekeraar?

Of de kosten worden vergoed is afhankelijk van de indicatie waarbij de behandeling wordt toegepast. Acnetherapie wordt door zorgverzekeraars vaak vergoed vanuit een aanvullend pakket. Wij voldoen aan alle eisen van de zorgverzekeraars. Om te weten of je recht hebt op vergoeding adviseren wij om je polisvoorwaarden na te kijken of contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Wat kost een microneedling behandeling?

De microneedling behandeling voor het verbeteren van de huid voor het gehele gelaat in combinatie met een vitamine C peeling kost 190 euro (40 minuten). Als je littekens en/of deelgebieden van het lichaam/gelaat wilt laten behandelen kan dit vanaf 125 euro (20 minuten).

Welke gevaren en risico's komen bij de behandeling kijken?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Betaald parkeren

Tel: 030-2145909

Wij adviseren de Cosmo Peel Forte voor maximaal resultaat

Onze laserbehandelingen voor het verwijderen van rimpels en lijntjes zijn uiterst effectief en al helemaal in combinatie met de Cosmo Peel Forte van Dermaceutic.

De producten zijn verkrijgbaar in alle klinieken. Onze huidtherapeuten adviseren je graag en beantwoorden al je vragen tijdens het 1e gratis consult.

Reserveer nu!

Tevreden klanten / reviews

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten

 • 20+ jaren ervaring