Jouw mooie huid, onze zorg

Ben jij ook wel eens ontevreden over je lichaam, je gezicht of je huid? En denk je dan ook wel eens dat je hier nu echt iets aan wilt doen? Maak dan een afspraak voor een consult bij onze Huidzorg Klinieken. Wij zijn specialist in zorg voor een mooie huid. Je zult zien dat wij ook voor jou een behandeling hebben met een resultaat waar je echt blij mee bent!

030-214 5909 Lees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Laserbehandelingen

LED therapie

LED therapie is afkomstig vanuit de medische wereld. Dit wordt al jaren lang toegepast bij het behandelen van huidkanker en wondgenezing. Er zijn veel klinische studies gepubliceerd met de effectiviteit van LED therapie.

Lees meer

Vaatafwijkingen behandelen

Wij begrijpen dat vaastafwijkingen erg storend zijn. Vaak brengen vaatafwijkingen ook diverse klachten met zich mee, denk aan couperose, rosacea, wijnvlekken in het gezicht of storende vaatjes.

Lees meer

Tatoeage verwijderen

Is een tatoeage mislukt of heeft de tatoeëerder een spelfout gemaakt? Spijt gekregen van die ene tattoo? Is het zetten van permanente make-up helemaal verkeerd gegaan? Je bent niet de eerste en zeker niet de enige die een tattoo verwijderen wil. Gelukkig zijn er genoeg behandelingen die een tatoeage verwijderen mogelijk maakt.

Lees meer

Rimpels behandelen en lijntjes verwijderen

Rimpels behandelen: In de loop van de jaren vermindert de conditie van je huid. Hierdoor kunnen fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Helaas ontkomt niemand daar aan. Lasercentrum Biltstraat biedt verschillende mogelijkheden om je huid te verjongen en lijntjes en rimpels te verwijderen.

Lees meer

Pigmentvlekken verwijderen

Veel mensen willen graag hun pigmentvlekken verwijderen. Pigmentvlekken, moedervlekken of sproetjes kunnen namelijk je gezicht of andere lichaamsdelen ontsieren. Vooral die lichaamsdelen die het meest blootgesteld worden aan de zon, zijn vatbaar voor dit soort vlekken. Pigmentvlekken zijn niet schadelijk, maar kunnen wel cosmetisch als storend worden ervaren.

Lees meer

Permanente make-up verwijderen

Het laten zetten van permanente make-up is tegenwoordig erg populair. Voornamelijk de wenkbrauwen opvullen of inkleuren komt veel voor. Ook het zetten van een lijntje rond de ogen of de lippen is een bekende en veel voorkomende behandeling.

Lees meer

Moedervlek(ken) verwijderen

Een moedervlek kan door sommige als storend worden ervaren, zeker wanneer deze in het zicht zit. Ondanks dat een moedervlek meestal goedaardig is, snappen wij dat je van een moedervlek af wilt.

Lees meer

Littekens verwijderen

Veel mensen hebben littekens waar ze met regelmaat last van ondervinden. Zowel cosmetisch als fysiek kan dit klachten geven. Het verwijderen van littekens door middel van een laserbehandeling is een goede optie die snel resultaat biedt. Daarnaast is de behandeling veilig en doelgericht.

Lees meer

Laser ontharen

Ongewenste haargroei is een probleem waar veel mensen last van hebben en wat regelmatig terug komt. Scheren of harsen levert vaak irritatie, rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes op en dat is het laatste wat je wil. Laser ontharen zorgt ervoor dat dit allemaal verleden tijd wordt en dat je kunt genieten van een glad en blijvend resultaat.

Lees meer

Acne behandelen

Acne is ook wel bekend als (jeugd)puistjes en is een veel voorkomend huidprobleem. Meestal komt het voor in het gezicht, op de borst of op de rug. Acne kan rode of donkere vlekken veroorzaken en littekens achterlaten. Er is tegenwoordig een eenvoudige manier om van je acne af te komen, wij hebben een nieuw behandelplan opgesteld waarmee je optimaal resultaat behaalt zonder littekens.

Lees meer

Waarom Huidzorg Laserklinieken?

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • Gevestigd in Almere, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • 20+ jaren ervaring

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag de gratis brochure aan.

"*" geeft vereiste velden aan

*

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram of bekijk #huidzorgklinieken.

© Copyright 2024 - Lasercentrum Biltstraat