Last van straatvuil in je huid? Kies voor een effectieve behandeling

Door een vervelende val op het asfalt kunnen kleine asfaltdeeltjes in een wond en dus in je huid terechtkomen. Je merkt dit niet altijd direct, maar het heeft helaas vervelende nadelen. Zo kan de huid een grijsachtige verkleuring krijgen, die niet meer weggaat. Dit noemen we dan straatvuil in de huid.

Wanneer je last hebt van deze verkleuring, is laserbehandeling een effectieve behandeling om eenvoudig het straatvuil uit je huid te verwijderen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Tatoeage verwijderen in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe lang duurt het om straatvuil te verwijderen?

Om straatvuil op een goede manier uit de huid te verwijderen, zijn er vaak een aantal behandelingen nodig. Per persoon is dat verschillend en daarvan kunnen we een indicatie geven tijdens een eerste en vrijblijvend consult. Gemiddeld hebben we 3 tot 6 behandelingen nodig, waar minimaal 4 tot 8 weken tussen de behandelingen zit.

Straatvuil is als een tatoeage

Het behandelen van straatvuil lijkt op het verwijderen van een tatoeage. Straatvuil kan namelijk cosmetisch erg storend zijn, terwijl je er niets aan kunt doen. Het is een reden die niet vaak voorkomt, maar die wel erg vervelend is. Er zijn natuurlijk meer redenen om straatvuil of een tatoeage te laten verwijderen, zoals:

  • Spijt van een tatoeage
  • Bestralingspuntjes moeten weggehaald worden
  • Permanente make-up verwijderen
  • Slechte kwaliteit van tatoeages en permanente make-up
  • Vervaging van tatoeages en permanente make-up

De juiste aanpak zorgt voor een goed resultaat

Om straatvuil, een tatoeage of permanente make-up te verwijderen, maak je eenvoudig een afspraak met een van onze huidspecialisten. Tijdens een eerste consult, dat gratis en vrijblijvend is, stellen we een behandelplan op gebaseerd op jouw klachten. Er is voldoende tijd om jouw situatie door te nemen en al je vragen te stellen. Maak telefonisch een afspraak via 030-2145909 of stuur een e-mail naar info@huidzorgklinieken.nl.

Wat kost deze behandeling?

Is de behandeling gevaarlijk? Wat zijn de risico’s?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Leefregels tatoeage verwijderen

Tijdens het consult geeft de huidtherapeut je alle informatie m.b.t. de behandeling. Als aanvulling hebben wij leefregels opgesteld. Wij adviseren iedereen om dit voorafgaand aan de behandeling door te nemen.

Behandelingen voor/ na

Straatvuil voor de behandeling - Tatoeage verwijderen - Lasercentrum BiltstraatStraatvuil na de behandeling - Tatoeage verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Betaald parkeren

Tel: 030-2145909

Tevreden klanten / reviews

Tarieven tatoeage verwijderen

Gemiddeld aantal behandelingen pigment is 3 keer, tatoeage 3 tot 5 amateur gezet (picolaser 2 tot 4), 8 tot 15 professioneel gezet (picolaser 6 tot 12), Striae/wijnvlek 6 tot 8 keer, litteken 4 tot 6 keer. Het aantal behandelingen van een tatoeage is slechts een indicatie omdat het resultaat afhankelijk is van verschillende factoren zoals: diepte, inktsoort, ouderdom dan wel amateur of professioneel gezet.

In de onderstaande tabel vind je de prijzen per cm2 per behandeling voor een tattoo verwijderen.

cm²≤ 5 cm²≤ 10 cm²≤ 15 cm²≤ 20 cm²≤ 25 cm²≤ 50 cm²≤ 100 cm²≤ 500 cm²≤ 1000 cm²
Tatoeage€ 75,-€ 100,-€ 125,-€ 150,-€ 175,-€ 200,-€ 225,-€ 250,-€ 300,-
Tatoeage d.m.v. picolaser€ 95€ 125,-€ 160,-€ 190,-€ 220,-€ 250,-€ 280,-€ 315,-€ 375,-

Meer weten over de kosten voor het verwijderen van je tatoeage? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen. We nemen rustig de tijd om het behandelplan door te spreken. Daarnaast schetsen we ook een helder behandelplan, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten

  • 20+ jaren ervaring