Weg met je schaamhaar dankzij laserontharing

Overbeharing of ongewenste haargroei is erg vervelend en komt vaak voor bij zowel mannen als vrouwen. Wanneer je bijna dagelijks bezig bent om deze haartjes te verwijderen kan dat al helemaal vervelend zijn. Als je last hebt van overbeharing in de schaamstreek kunnen daar bijvoorbeeld irritaties aan de huid ontstaan door scheren, epileren of waxen.

Ook de kans op ingroeiende haartjes voorkom je niet met scheren, epileren of waxen. Laserbehandeling is een handige manier waarbij je definitief van je overbeharing of ongewenste haargroei af komt en ook ingroeiende haartjes kunt voorkomen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • :

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • :

Schaamstreek laseren in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe werkt schaamhaar laseren precies?

Om iedereen goed te kunnen behandelen, beschikken wij over 13 gespecialiseerde lasers. Zo kunnen wij ieder huidtype behandelen en hebben we minder behandelingen nodig, omdat we de juiste laser gebruiken. Bij ons bestaat het traject uit 3 stappen, die zetten we voor je op een rij:

Stap 1: gratis en vrijblijvend intakegesprek
Het intakegesprek vindt plaats met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit gesprek wordt de behandeling besproken, maken we een plan op maat en is er alle ruimte om al je vragen te stellen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.

Stap 2: de laserbehandeling
De behandeling is wat gevoelig, maar in de meeste gevallen voel je er weinig van. Het gevoel kun je vergelijken met een klein speldenprikje. Aan de hand van jouw huid- en haartype bepalen we welke laser het meest geschikt is voor de behandeling.

Tijdens de behandeling geeft de laser een impuls af op de huid. Die impuls bevat veel energie die omgezet wordt in warmte. Deze warmte wordt door de haartjes opgenomen, maar omdat het haarzakje niet tegen deze warmte kan, wordt deze vernietigd. Het haarzakje dat vernietigd is, kan hierdoor geen nieuwe haartjes aanmaken. Haargroei vindt plaats in verschillende stadia, waardoor er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haartjes goed te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt de huid ook gekoeld, waardoor je geen pijn ondervindt.

Stap 3: na de behandeling
Na de behandeling is de huid misschien wat rood en geïrriteerd. Dat is normaal na de intensiteit van een behandeling, maar het mag je niet belemmeren bij je dagelijkse bezigheden. De roodheid zal binnen enkele dagen weg zijn en ook de irritatie zal snel afnemen. Zorg dat je na de behandeling de zon en zonnebank vermijdt met de behandelde plek.

Is schaamhaar laseren pijnlijk?

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de behandeling wel wat gevoelig is, maar niet als pijnlijk ervaren wordt. Het gevoel is te vergelijken met een klein speldenprikje. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat de huid gekoeld wordt, zodat je er zo min mogelijk van voelt. Tijdens het intakegesprek is het mogelijk om een proefshot te doen, zodat je het gevoel al eens ervaren hebt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Bij het ontharen van de schaamstreek zijn het aantal behandelingen afhankelijk van jouw huid- en haartype. Gemiddeld hebben we 6 tot 15 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dankzij onze verschillende lasers kunnen wij de laser kiezen die bij jouw huid past, zodat we zo min mogelijk behandelingen nodig hebben. Tijdens het intakegesprek met onze huidspecialist maken we een plan op maat en heb je een idee van de hoeveelheid behandelingen die je nodig hebt.

Eerlijke tarieven voor schaamhaar verwijderen

Wij werken met vaste tarieven voor het verwijderen van schaamhaar. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

De tarieven zijn als volgt:

GebiedPrijs in €Opmerkingen
Bikinlijn klein155,00
Bikinilijn geheel180,00
Bikinilijn geheel incl. bilnaad205,00
Bovenbenen325,00
Onderbenen275,00
Benen geheel500,00
Tenen (2)80,00
Voeten (2) - incl. tenen100,00Actie* €17,50

Waarom kies je voor Lasercentrum Biltstraat?

Wij houden van helderheid en begrijpelijke taal, dat is dus ook wat je van ons mag verwachten. Tijdens het intakegesprek nemen we alle tijd voor jouw vragen. We willen je een duidelijk inzicht geven in wat je kunt verwachten. Bij ons maak je gebruik van het volgende:

 • Duidelijk plan met vaste tarieven: zo weet je waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten wanneer we voor jou aan de slag mogen.
 • BIG-geregistreerde huidspecialisten: al onze huidspecialisten worden jaarlijks bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste trend, oplossingen en technologieën.
 • 13 verschillende lasers waarmee wij elk specifiek huidtype kunnen behandelen met een gespecialiseerde laser.
 • Locaties verspreid door Nederland: Amsterdam, Almere, Eindhoven, Den Haag en Utrecht.
 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek met een huidspecialist.
 • Laserontharing bij zowel mannen als vrouwen.

Naast de schaamstreek kun je ook voor andere gebieden bij ons terecht. Wij behandelen namelijk ook:

 • Bovenlip
 • Bikinilijn
 • Gezicht
 • Buik en rug
 • Oksels

Voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek kun je onderstaand contactformulier invullen of neem je telefonisch contact met ons op via 030-2145909.

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best

Tel: 040-2092023

Tevreden klanten / reviews

Tarieven laser ontharen

Na je consultafspraak kan je kiezen voor een behandeling. Na vijf behandelingen krijg je 10% korting. Gemiddeld zijn 6 tot 15 behandelingen nodig.

*Actie

Omdat wij meer dan 20 jaar bestaan hebben wij de volgende laser ontharen aanbieding. Je betaalt nu €17,50 per gebied, per behandeling voor een aantal actiegebieden. Deze actie is geldig in combinatie met een ander gebied. Laat je bijvoorbeeld je bovenlip ontharen voor €80,- dan mag je één of meerdere actiegebieden laten behandelen voor €17,50 per gebied.

Deze actie is heel 2020 geldig. Je kunt per behandeling aangeven of je gebruik wil maken van deze actie. De actie geldt voor meerdere gebieden van het lichaam. In de prijstabel wordt dit duidelijk aangegeven.

Gelaat

GebiedPer behandelingOpmerking
Bovenlip€ 80,-
Kin€ 80,-
Wenkbrauwen (2)€ 80,-Actie* € 17,50
Oren€ 80,-Actie* € 17,50
Nek€ 80,-Actie* € 17,50
Bovenlip en kin€ 130,-
Hals€ 100,-Actie* € 17,50
Bakkebaarden€ 100,-
Wangen€ 130,-
Bovenlip, kin, wangen en bakkebaarden€ 160,-
Bovenlip, kin, wangen, bakkebaarden en hals€ 175,-
Gezicht geheel excl. hals€ 175,-
Gezicht geheel incl. hals€ 200,-

Romp

GebiedPer behandelingOpmerking
Oksel€ 100,-Actie* € 17,50
Bovenarmen€ 185,-
Onderarmen€ 185,-
Armen geheel€ 325,-
Vingers€ 75,-
Handen (2) - incl. vingers€ 100,-Actie* € 17,50
Tepelhof (2)€ 80,-Actie* € 17,50
Gehele borsten€ 130,-
Buikstreepje vrouwen€ 80,-Actie* € 17,50
Buik vrouwen€ 180,-
Borst mannen€ 205,-
Buik mannen€ 180,-
Borst en buik mannen€ 350,-
Schouders€ 250,-
Rug mannen incl. schouders€ 350,-
Billen mannen€ 210,-
Billen vrouwen€ 210,-

Benen

GebiedPer behandelingOpmerking
♂ + ♀ Bikinilijn klein€ 155,-
♂ + ♀ Bikinilijn geheel€ 180,-
Bikinilijn geheel incl. bilnaad€ 205,-
Bovenbenen€ 325,-
Onderbenen€ 275,-
Benen geheel€ 500,-
Tenen (2)€ 80,-
Voeten (2) - incl. tenen€ 100,-Actie* € 17,50

Meer weten over de kosten voor haren weglaseren? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze vestigingen. We nemen rustig de tijd om het behandelplan door te spreken. Daarnaast schetsen we ook een helder behandelplan, zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten

 • 20+ jaren ervaring