Behoefte aan huidverjonging?
Deze gespecialiseerde laser maakt het verschil!

Door de jaren heen vermindert de conditie van je huid en dat zorgt voor fijne lijntjes en een doffe huid. Door middel van onze behandeling met een gespecialiseerde laser zullen de lijntjes verminderen en zal de huid er weer fris en stralend uitzien. Ook worden producten van ZO Medical of Dermaceutic ingezet als thuisbehandeling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

CO2 laserbehandeling in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over huidvernieuwing

Combinatiebehandeling

Een combinatiebehandeling is de beste optie als je kiest voor huidverjonging. Tijdens deze behandeling worden microdermabrasie en/of een peeling gecombineerd met een laserbehandeling. Elk onderdeel heeft zijn eigen werking en de huidspecialist zal beslissen wat het beste is voor jouw huid.

Hoeveel behandelingen zijn nodig bij huidvernieuwing?

Dat is een vraag die we graag tijdens het 1e gratis consult beantwoorden. Dan kunnen wij aan de hand van jouw situatie bekijken wat de wensen zijn én welke behandeling wij toe kunnen passen.

De peeling

Een peeling dringt in de huid en zorgt ervoor dat de huid van binnenuit gestimuleerd wordt om te gaan vernieuwen. Het vernieuwen van de huid zorgt ervoor dat de lijntjes en oneffenheden minder worden, waardoor de huid gladder aanvoelt en frisser oogt. Per huidtype en zorgvraag is er een andere peeling nodig. Wij beschikken dan ook over verschillende soorten peelings, zodat we altijd een passende peeling hebben. Meer informatie over specifieke peelings vind je hier.

Microdermabrasie

Bij een microdermabrasie behandeling wordt een zeer fijn kristallenlaagje van de huid verwijderd. Hiermee worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag weggehaald, zodat de huid gestimuleerd wordt om nieuwe huid aan te maken. Dat vermindert lijntjes en zorgt voor een frisse uitstraling.

YAG laser of de Erbium:Glass laser

In de huid zit collageen, dat is een eiwit wat ervoor zorgt dat de huid er glad en strak uitziet. Wanneer je ouder wordt, zal de activiteit van collageen afnemen. Door afnemend collageen ontstaan er lijntjes en rimpeltjes in de huid. Om het collageen actief te houden, is een laserbehandeling een effectieve oplossing. Met een laserbehandeling wordt warmte afgegeven onder huid, deze warmte stimuleert het collageen. Na een laserbehandeling zal de huid weer strakker en sterker worden en heb je minder last van lijntjes en rimpels.

Bij huidverjonging kunnen er twee lasers gebruikt worden. De YAG laser wordt vooral gebruikt wanneer er zich minimale huidveroudering voordoet en is geschikt voor het hele gelaat. De Erbium:Glass laser wordt gebruik wanneer er al meer huidveroudering zichtbaar is. Deze laser geeft meer warmte af, waardoor deze laser ook meer resultaat biedt in vergelijking met de YAG laser. Echter, de Erbium:Glass laser is niet geschikt voor het hele gelaat.

Wanneer je huidveroudering al verder is dan kleine lijntjes, raden we aan om een behandeling met een Co2 laser te overwegen. Op het moment dat de huidveroudering al in een verder stadium is, wordt het lastiger om de diepe rimpels eruit te krijgen.

Welke voor- en nazorgmaatregelen moet ik treffen?

Zorg dat het te behandelende gebied niet zongebruind is. Vermijd de zon en zonnebank 6 weken voor de eerste behandeling en 12 weken na de behandeling en gebruik geen zelf-bruinende crèmes. Wij raden je aan om in deze periode een zonbescherming met factor 50 te gebruiken.

Een uur voor je behandeling wordt de huid ingesmeerd met een verdovende zalf. Na de behandeling zal de huid 2 tot 3 uur branderig aanvoelen (vergelijkbaar met een zonverbranding). De huid zal er rood en gezwollen uitzien. In het behandelde gebied kan vocht uit de huid treden dat opdroogt als een korstje waardoor de huid onregelmatig kan aanvoelen. De korstjes verdwijnen na enkele dagen. De huid dient voorbehandeld te worden met producten van Dermaceutic voor beter resultaat en het veilig behandelen van de huid.

Hierna kan je huid nog droog, ruw en schilferig aanvoelen. De zwelling zal na 2 tot 3 dagen afnemen. De roodheid houdt 3 tot 14 dagen aan. Dit is afhankelijk van de indicatie en de intensiteit van de behandeling.

Tot 14 dagen na de behandeling is het van belang dat de huid wordt ingesmeerd met de voorgeschreven crème die je meekrijgt na de behandeling.

Wat kost huidvernieuwing?

Is de behandeling gevaarlijk? Wat zijn de risico’s?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Leefregels voor huidvernieuwing

Tijdens het consult geeft de huidtherapeut je alle informatie m.b.t. de behandeling. Als aanvulling hebben wij leefregels opgesteld. Wij adviseren iedereen om dit voorafgaand aan de behandeling door te nemen.

Starten met huidverjonging

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huid? Neem dan contact op met een van onze huidspecialisten voor een gratis consult. Naast huidverjonging kunnen we je ook helpen met:

  • Behandeling voor ongewenste haargroei
  • Behandeling voor moedervlek laten verwijderen
  • Behandeling voor ongewenste tatoeages
  • Behandeling voor littekenweefsel
  • Behandeling voor pigmentlaser

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030-2145909 of stuur een e-mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl.

Huidvernieuwing voor en na de CO2 laserbehandeling

Rimpels voor de behandeling - Rimpels en lijntjes verwijderen - Lasercentrum BiltstraatRimpels na de behandeling - Rimpels en lijntjes verwijderen - Lasercentrum Biltstraat
Lijntjes voor de behandeling - lijntjes verwijderenLijntjes na de behandeling - lijntjes verwijderen - Lasercentrum Biltstraat
Acne litteken voor de behandeling - Acne en Littekens verwijderen - Lasercentrum BiltstraatAcne litteken na de behandeling - Acne en Littekens verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Betaald parkeren

Tel: 030-2145909

Huidvernieuwings behandelingen

Rimpels en lijntjes verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Rimpels verwijderen

Hoe ouder we worden, hoe slapper onze huid wordt. Hierdoor ontstaan rimpels. Elastine en collageen zijn de eiwitten die ervoor zorgen dat de huid strak en glad uitziet. Als deze eiwitten naarmate je ouder wordt afnemen, dan wordt dit zichtbaar aan je huid door rimpelvorming.

Lees meer
Acne littekens verwijderen - Littekens verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Acné littekens

Tijdens je jeugd, maar ook erna, kun je last krijgen van acné. Soms is de acné zo hardnekkig dat er ontstekingen ontstaan die uiteindelijk resulteren in acné littekens. Ook krabben en pulken aan de acné kan cosmetisch storende littekens tot gevolg hebben.

Lees meer

Tevreden klanten / reviews

Tarieven huidvernieuwing met CO² laser

Bekijk hier de tarieven voor het vernieuwen van de huid. Wij kunnen met behulp van onze lasers je huid mooi en goed vernieuwen.

Tarieven Fractional CO2 Laser t.b.v. huidvernieuwing

Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig voor het behalen van een maximaal resultaat. De down time is afhankelijk van de indicatie en de intensiteit. Gemiddeld is de down time 5 -10 dagen.
GebiedPer behandeling
Hele gezicht€ 495,-
Wangen€ 325,-
Decolleté€ 525,-
Hals€ 400,-
Rond ogen€ 250,-
Rondom mond€ 275,-
Bovenlip€ 200,-

Tarieven Erbium Glass laser t.b.v. huidvernieuwing

Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig voor het behalen van een maximaal resultaat. Bij deze behandeling is geen down time.
GebiedPer behandeling
Hele gezicht€ 250,-
Wangen€ 225,-
Decolleté€ 295,-
Hals€ 250,-
Rond ogen€ 175,-
Rondom mond€ 175,-
Bovenlip€ 150,-

Wist je dat rimpels verwijderen bij ons ook mogelijk is met behulp van een gespecialiseerde laser?

Plasma medical t.b.v. huidverjonging

Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig voor het behalen van een maximaal resultaat. De down time is afhankelijk van de indicatie en de intensiteit. Gemiddeld is de down time 5 -10 dagen.

Een Unieke behandeling, het beste alternatief voor het liften van uw oogleden en verbetering van de huidstructuur zonder injecties en snijden. Door de techniek met de Plasma Medical ontstaat er een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. waardoor de huid gecoaguleerd wordt, door de behandeltechniek en een kort genezingsproces is de huid gelift en heeft het een strakker aanzien.

BehandelingGebiedPer behandeling
Plasma medical (huidverjonging ooglift)Boven ooglid lift-correctie€ 400,-

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

  • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
  • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
  • Persoonlijke behandeling op maat
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten

  • 20+ jaren ervaring