« Sluit menu
sproetjes
sproetjes
sproetjes
"Professionele en nauwkeurige behandeling"
"Professionele en nauwkeurige behandeling"

Sproetjes behandelen

Sommige mensen vinden ze mooi en zijn er blij mee maar sommige mensen storen zich er aan: sproetjes. Door middel van lasertherapie is het mogelijk om sproetjes te verwijderen.

Sproetjes verwijderen

Sproeten kunnen voorkomen over het hele lichaam en gezicht. Ze worden meer gezien op delen die vaker aan de zon worden blootgesteld. Op elke locatie zijn sproeten goed te behandelen door middel van een laserbehandeling. Pigmentvlekken laseren is een goede methode om een sproetje te behandelen. Meestal ligt het pigment van sproeten vrij oppervlakkig waardoor dit vaak goede resultaten geeft na behandeling met laser. Tijdens de behandeling wordt er met de laser een intense puls afgegeven op de sproetjes. De pigmentcellen van de sproetjes absorberen de energie van de laser en er ontstaat een explosie van de pigmentcellen. Het pigment valt in kleine stukjes uiteen waardoor het lichaam deze deeltjes kan afvoeren. Gemiddeld krijgen we sproetjes 60 tot 100% lichter van kleur in 1 tot 4 behandelingen.

Andere pigmentvlekjes behandelen

Naast sproetjes behandelen is het ook mogelijk om andere soorten pigmentvlekken te behandelen. Denk hierbij aan:

Consultafspraak

Voor het maken van een consultafspraak voor een laserbehandeling kan je bellen of een email sturen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist