« Sluit menu
overbeharing-versus-ontstekingen
overbeharing-versus-ontstekingen
overbeharing-versus-ontstekingen
"Een prachtige, gladde huid"
"Een prachtige, gladde huid"

Ontsteking bij haargroei behandelen met gespecialiseerde laser

Bij sommige mensen is er sprake van haarzakjes die ontstoken zijn. Bijvoorbeeld bij folliculitis, hidradenitis suppurativa of sinus pilonidalis. Door de haren te verwijderen d.m.v. laserbehandeling zullen de haarzakjes niet meer kunnen ontsteken.

Folliculitis

Bij folliculitis zijn de haarzakjes ontstoken waardoor je kleine rode bultjes op de huid ziet. Dit kan op alle gebieden van het lichaam voorkomen waar haar groeit. Door de haren te verwijderen kunnen de haarzakjes niet meer gaan ontsteken en daarmee zullen de rode bultjes ook verdwijnen.

 

 

 

Hidradenitis suppurativa

Bij deze aandoening is sprake van ontstoken haarzakjes en talgkliertjes. Meestal komt dit voor in de oksels en de liezen. In sommige gevallen kan dit forse bulten en littekens veroorzaken die erg pijnlijk kunnen zijn. Door behandeling met laserontharing kunnen we de haarzakjes vernietigen waardoor de kans op een recidief aanzienlijk wordt verkleind.

 

 

Sinus pilonidalis

Deze aandoening komt veelal voor bij mannen. Hierbij ontstaat een haarnetcyste in de huid rondom de bilspleet. In deze cyste kan gemakkelijk een ontsteking ontstaan met forse pijnklachten en vaak een chirurgische ingreep als gevolg. Door de haren in dit gebied te verwijderen d.m.v. laserontharing wordt de kans op een recidief beduidend minder.

Naast het behandelen van ontstoken haarzakjes behandelen we ook de volgende problemen:

Consultafspraak:

Heb je last van ongewenste haargroei? Bel ons op: 030-2145909 of stuur een mail naar: info@huidzorgklinieken.nl voor meer informatie over een consultafspraak voor laser ontharen.

 

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist