« Sluit menu
overbeharing-geslachtsverandering
overbeharing-geslachtsverandering
overbeharing-geslachtsverandering
"Nooit meer scheren, waxen en epileren"
"Nooit meer scheren, waxen en epileren"

Overbeharing bij geslachtsverandering behandelen met laser

We werken samen met de genderafdeling van het VUmc om de behandeling van cliënten die geslachtsverandering (hebben) ondergaan zo goed mogelijk te laten verlopen.

Geslachtverandering

In sommige gevallen is het noodzakelijk om beharing in bepaalde gebieden te verwijderen voordat de werkelijk geslachtsverandering kan gaan plaats vinden. Bij ontharen laser kunt u precies lezen hoe ontharing in zijn werk gaat.

Wanneer een geslachtsverandering heeft plaats gevonden of gaat plaats vinden van man naar vrouw kan het zijn dat er op bepaalde locaties ongewenste haargroei aanwezig is. Ook deze haargroei kan verwijderd worden d.m.v. laserontharing.

Waardoor kan ongewenste haargroei ontstaan

Ongewenste haargroei kan bij een geslachtsverandering ontstaan omdat er nog haar groeit op plekken waar dit niet meer gewenst is. Zoals ongewenste haargroei gezicht of haargroei op het bovenlichaam. Maar er zijn ook andere redenen om te kiezen voor een laserbehandeling:

Consultafspraak:

Bel ons op: 030-2145909 of stuur een mail naar: info@huidzorgklinieken.nl voor meer informatie of het plannen van een consultafspraak.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist