« Sluit menu
buikhaar-laseren-voor-mannen-en-vrouwen
buikhaar-laseren-voor-mannen-en-vrouwen
buikhaar-laseren-voor-mannen-en-vrouwen
"Buikhaar laseren voor mannen & vrouwen"
"Buikhaar laseren voor mannen & vrouwen"

Buikhaar laseren voor mannen & vrouwen: resultaat in 6 tot 15 behandelingen

Overbeharing op de buik kan als zeer storend ervaren worden. Buikhaar bestaat in vele vormen. Dit varieert van overbeharing over de hele buik met donkerkleurige haren tot een smalle strook met haartjes. Buikhaar bestaat dus in verschillende vormen. In tegenstelling tot andere laserklinieken beschikken we over 13 lasers. Zo kunnen we alle 6 de huidtype, van blanke een huid tot een donkere huid, zeer goed behandelen tegen overbeharing. Het is belangrijk dat de haartjes donker van kleur zijn om deze goed met laser te kunnen behandelen.

Wil je af van ongewenste haargroei op je buik? Kies van voor buikhaar weglaseren bij Lasercentrum Biltstraat. Onze laserbehandeling voor het weghalen van buikhaar is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Met onze gespecialiseerde lasers kunnen we ieder huidtype gericht behandelen. Hierdoor kunnen we het beste resultaat in een zo kort mogelijke tijd garanderen. Ga voor een gladde en zacht huid op je buik!

Hoe ontstaat overbeharing op de buik bij mannen & vrouwen?

Er zijn diverse oorzaken te bedenken voor ongewenste haargroei op de buik voor zowel mannen als vrouwen. Het kan zijn dat er een erfelijke belasting bestaat. Ook kan een toename in hormonen leiden tot overbeharing van de buik, met name bij vrouwen. Tevens kan de haargroei ongewenst maar heel normaal zijn in het geval bij haargroei op de buik van mannen. Veel mensen hebben hier last en kiezen daarom voor buikhaar weghalen.

Buikhaar verwijderen: hoe werkt de behandeling?

Aangezien we beschikken over meerdere lasers is het mogelijk om ieder huidtype zo effectief mogelijk te behandelen. In andere woorden, beschik je over een blanke of donkere huid? Dan gebruiken we de laser waarbij we het beste resultaat kunnen realiseren voor een blank of donkere huid. Zowel buikhaar weghalen bij mannen als vrouwen is geen probleem.

Allereerst nemen we rustig de tijd om naar je huid te kijken. Vervolgens bepalen we het type laser die we gebruiken. Tijdens de behandeling wordt een intense lichtpuls afgegeven op de huid. De donkere haren absorberen deze laserpuls en zet de puls om in energie. Vervolgens wordt warmte afgegeven aan het haarzakje. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kunnen geen nieuwe haren groeien. Schrik niet! De buikhaar weghalen behandeling kan wat gevoelig zijn maar wordt vaak niet als pijnlijk ervaren, omdat de laser is voorzien van een koelsysteem. De oppervlakte van de huid wordt hiermee afgekoeld om verbranding van de huid te voorkomen en de pijn te verminderen.

Belangrijke vraag: doet het laseren van buikhaar pijn?

Onze klanten beschrijven de laserpuls als een speldenprikje. Het doet geen pijn maar je voelt dus een klein prikje. Door de jaren heen hebben we veel mensen geholpen bij weglaseren van buikhaar. Zowel buikhaar weghalen bij mannen als buikhaar vrouw weghalen komt vaak voor. Onze huidtherapeuten doen van tevoren een proefflits waardoor je precies weet wat je kan verwachten van de buikhaar laseren behandeling.

Tevens nemen onze huidtherapeuten voorafgaand aan de behandeling rustig de tijd om de behandeling door te nemen en al je vragen omtrent de behandeling te beantwoorden.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals je huidtype, de kleur en dikte van de haren en de hoeveelheid haren. We kunnen hier dus geen eenduidig antwoord op geven. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek kunnen we je een duidelijk inzicht geven van het totaal aantal behandelingen. Over het algemeen geldt dat er gemiddeld 6 tot 15 behandelingen nodig zijn voor het verwijderen van buikhaar mannen als haargroei op buik van een vrouw.

Over het algemeen geldt dat er gemiddeld 6 tot 15 behandelingen nodig zijn voor het verwijderen van buikhaar bij zowel vrouwen als mannen.

Voor- en nazorg bij weghalen buikhaar mannen en vrouwen

Voorafgaand en na afloop van de laserontharing behandeling voor het weghalen van buikhaar is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten.

Voorafgaand aan de buikhaar laseren behandeling

 • Het is belangrijk dat er stoppels zichtbaar zijn. Je kan het te behandelen gebied dus een aantal dagen van tevoren scheren. Harsen of epileren moet 4 weken voor de eerste behandeling worden vermeden.
 • Zorg dat de huid niet zongebruind is. 
 • Spuit geen parfum of deodorant op het gebied. 
 • Vermijd zonblootstellingen zonnebank 4 tot 6 weken voor de eerste behandeling.

Na de behandeling:

 • Probeer blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te vermijden.
 • Na de behandeling kan je gewoon douchen of in bad gaan.
 • Je kan het gebied na de behandeling niet harsen of epileren.
 • Gebruik koude kompressen om je huid te koelen indien de huid branderig aanvoelt.

Onze huidtherapeut vertelt je graag meer over de stappen voorafgaand en na een behandeling. Liever nu direct iemand spreken? Bel gerust naar 030-214 59 09.

Tarief voor weghalen buikhaar: vaste prijzen

We hanteren vaste prijzen voor het ontharen van buikhaar. Vooraf aan de behandeling bespreken we jouw persoonlijke behandelplan inclusief de te verwachten resultaten, dit in combinatie met onze vaste tarieven zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. We hebben dezelfde tarieven voor zowel haar op buik vrouw als man verwijderen

Hier vind je de tarieven voor definitief ontharen.

5 redenen waarom je buikhaar het beste bij Lasercentrum Biltstraat kan weglaseren

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in het verwijderen van ongewenste haargroei op de buik. Hieronder staan een aantal voordelen van een samenwerking met Lasercentrum Biltstraat:

 • Persoonlijk behandelplan dat aansluit op jouw specifieke wensen 
 • Professionele apparatuur: voor ieder huidtype een specifieke laser 
 • Vaste tarieven + persoonlijk behandelplan = heldere verwachting van behandeling + resultaat 
 • Alle huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd (voldoen aan strenge eisen Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport)

Kunnen wij je helpen?

Bel geheel vrijblijvend naar 030-214 59 09 of vul onderstaand contactformulier in om in contact te komen met een van onze huidtherapeuten. Het verwijderen van ongewenst buikhaar kan in Almere, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Wij kunnen onze laserontharing behandeling op de volgende lichaamsdelen toepassen:

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist