« Sluit menu
ontharingslaser
ontharingslaser
ontharingslaser
"Nooit meer scheren, waxen of epileren!"
"Nooit meer scheren, waxen of epileren!"

Ontharen

Laser ontharen: Gespecialiseerde lasers & vaste tarieven
Ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem waar heel veel mensen last van hebben. Haren verwijderen door middel van scheren of harsen heeft vaak rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes als gevolg. Gelukkig kan je definitief ontharen met een van onze gespecialiseerde lasers. Wij beschikken over meerdere lasers, waarmee het mogelijk is om alle 6 huidtypen (van blank/wit tot en met donker/zwart) te behandelen. De kleur van de haren is wel van belang. Witte, lichtblonde en rode haren kunnen niet of nauwelijks behandeld worden.

In onze kliniek wordt je uitsluitend behandeld door HBO geschoolde huidtherapeuten. Wij garanderen het beste resultaat in een zo’n kort mogelijke tijd om jou zo snel mogelijk van je ongewenste haargroei af te helpen. Met onze gespecialiseerde lasers krijg je een gladde en zachte huid vrij van ongewenste haren!

Hoe werkt een behandeling en hoeveel behandelingen zijn nodig om te ontharen?
Ontharen met onze lasers werkt snel en vrijwel pijnloos. Bij de blanke huid werken wij met een Alexandrite laser. Deze laser is niet geschikt voor het ontharen van een donkere huid. Een donkere huid wordt in onze kliniek behandeld met een Nd:YAG laser. De lasers geven een zeer intense lichtbundel af. De haar absorbeert de lichtbundel en zet deze energie om in warmte. De warmte wordt afgegeven aan het haarzakje en wordt hierdoor vernietigd waardoor er geen nieuw haartje meer kan groeien. Onze lasers zijn voorzien van een koelsysteem, waarmee de opperhuid wordt gekoeld. Zo heb je weinig ongemak, maar wél een maximaal effect. Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig om de haren te verwijderen.

Wat zijn de meest voorkomende redenen voor definitief ontharen?
Er zijn verschillende redenen om haren te verwijderen. Wat de reden ook is, bij lasercentrum Biltstraat kunnen we je helpen. De meest voorkomende redenen vind je hieronder. Klik op de link om meer te lezen over een specifieke behandeling:

Wat zijn de meest voorkomende plekken voor het laseren van haar?
Ongewenste haargroei kan op vele verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Denk hierbij aan:
 • Gezicht (bovenlip, kin, wangen)
 • Hals
 • Wenkbrauwen
 • Oksels
 • Borst
 • Buik
 • Rug
 • Benen
 • Schaamstreek
In onze kliniek zien wij zowel mannen als vrouwen voor het verwijderen van ongewenste haren. Een laserbehandeling is mogelijk voor alle huidtypen en elk lichaamsgebied kan behandelt worden.

Voordelen van samenwerking met Lasercentrum Biltstraat
Als je bij ons je haren laat laseren dan sta je voor een fijne, duidelijke en praktische samenwerking. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:
 • Vaste tarieven
 • Inzichtelijk plan van aanpak
 • Meer dan 13 verschillende lasers voor je laserbehandeling
 • Een gepersonaliseerd plan afgesteld op je huid- en haartype
 • Professionele apparatuur om het beste resultaat te behalen
 • Behandeling door BIG geregistreerde huidtherapeuten

Voor- en nazorg bij permanente ontharing
Als je een laserbehandeling wilt ondergaan om definitief te ontharen, dan zijn er aantal punten waar je op moet letten voordat je start met de behandeling:
 • Je mag 2 tot 4 weken voor de behandeling niet harsen, epileren of blonderen
 • Vermijdt de zon en zonnebank 4 tot 6 weken voor de eerste behandeling
 • Het is voor de behandeling belangrijk dat er een stoppeltje zichtbaar is, scheer het behandelende gebied een paar dagen voordat de laserontharing start
 • Gebruik geen parfum of make-up op het lichaamsdeel dat behandelt wordt
 • Zorg dat het behandelende gebied niet zongebruind is. Gebruik ook geen zelf-bruinende crèmes
Nazorg:
 • Vermijd overmatige zonblootstelling en zonnebank na de behandeling. Gebruik zonnebrandcrème met een hoge factor (minimaal spf30)
 • Als de huid branderig aanvoelt kan je koude kompressen gebruiken om de huid te koelen
 • Je kunt gewoon douchen na de behandeling
 • Nieuwe haargroei rondom het gebied mag je scheren. Harsen of epileren mag niet
Tarieven voor laser ontharen
Wij staan voor heldere behandelplannen en een inzichtelijk proces. Dit doen wij zodat je van te voren weet hoeveel behandelingen je nodig hebt en wat het uiteindelijke eindresultaat wordt. Wij vinden dat hier ook een inzichtelijk tarief overzicht bij hoort.

Afhankelijk van de gebieden die je wilt behandelen zijn er verschillende prijzen. Meer weten over onze tarieven? Lees hier meer over de kosten voor laserontharing.

Veel gestelde vragen over laserontharing
Valt een laserbehandeling onder de verzekering?
Veel zorgverzekeraars vergoeden laserontharing vanuit een aanvullend pakket. Deze vergoeding geldt alleen voor beharing in het gelaat bij vrouwen. Wij voldoen aan alle eisen die een zorgverzekeraar stelt om jouw ontharingsbehandeling vergoed te krijgen. Indien nodig kunnen wij een aanvraag indienen voor vergoeding. Neem contact op met je zorgverzekering om na te gaan of je recht hebt op vergoeding bij jouw behandeling.

Kan elke type haar worden behandelt?
Nee, niet elk haartype kan behandeld worden. Een haar moet voldoende pigment bevatten om behandeld te kunnen worden met lasertherapie. Witte, grijze en rode haren bevatten geen pigment en zijn niet behandelbaar met laser. Ook dunne donsharen bevatten vaak weinig pigment en zijn niet tot nauwelijks behandelbaar met lasertherapie. Neem vrijblijvend contact om te bepalen of een laserbehandeling voor jou een geschikte oplossing is.

Kan elk type huid worden behandelt?
Ja, bij lasercentrum Biltstraat kunnen we elk huidtype behandelen omdat wij beschikken over verschillende lasers, ook voor het behandelen van donkere huiden. Voor lichte, blanke huiden gebruiken wij een Alexandrite laser. Voor donkere huiden gebruiken wij de Nd:YAG laser. Deze laser is zeer geschikt voor het ontharen van een donkere huid.

Voorbeelden en ervaringen van laserbehandeling ongewenste haargroei
Door de jaren heen hebben we duizenden mensen geholpen bij het verwijderen van ongewenste haargroei. Hieronder zie je een aantal reviews en voorbeelden van vóór & na de behandeling:

Voorbeeld voor & na foto 
  

Review 1
"Regelmatig had ik last van bultjes in mijn liezen en oksels door ingegroeide haartjes. Na een aantal laserbehandelingen bij lasercentrum Biltstraat zijn mijn haren weg en heb ik een mooie gladde huid." -Denise, 29 jaar-

Review 2
"Ik was erg onzeker door de haargroei in mijn gezicht. Iedere dag was ik aan het epileren. Wat een opluchting dat al die vervelende haren weg zijn." – Jannie 54 jaar-

Neem contact op voor een gratis intakegesprek
Wil je van je ongewenste haargroei af en wil je een snel en definitief resultaat? Onze ervaren huidtherapeuten helpen jou graag. Laser ontharen kan in Utrecht, Amsterdam & Almere. Wij komen met een praktische oplossing voor jouw ongewenste haren.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Bel naar 030-214 59 09, stuur een mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl of vul ons contactformulier in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Bel 030-214 59 09
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist