« Sluit menu
ontharingslaser
ontharingslaser
ontharingslaser
"Nooit meer scheren, waxen of epileren!"
"Nooit meer scheren, waxen of epileren!"

Laser ontharen: Gespecialiseerde lasers & vaste tarieven

Ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem waar heel veel mensen last van hebben. Haren verwijderen door middel van scheren of harsen heeft vaak rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes als gevolg. Gelukkig kan je definitief ontharen met een van onze gespecialiseerde lasers. Wij beschikken over meerdere lasers, waarmee het mogelijk is om alle 6 huidtypen (van blank/wit tot en met donker/zwart) te laser ontharen. De kleur van de haren is wel van belang. Witte, lichtblonde en rode haren kunnen niet of nauwelijks behandeld worden.

In onze kliniek wordt je uitsluitend behandeld door HBO geschoolde huidtherapeuten. Wij garanderen het beste resultaat in een zo’n kort mogelijke tijd om jou zo snel mogelijk van je ongewenste haargroei af te helpen. Met onze gespecialiseerde lasers krijg je een gladde en zachte huid vrij van ongewenste haren. Wij doen permanent ontharen voor zowel mannen als vrouwen!

Hoe werkt een behandeling + hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Laser ontharen met onze lasers werkt snel en vrijwel pijnloos. Bij de blanke huid werken wij met een Alexandrite laser. Deze laser is niet geschikt voor het ontharen van een donkere huid. Een donkere huid wordt in onze kliniek behandeld met een Nd:YAG laser. De lasers geven een zeer intense lichtbundel af. De haar absorbeert de lichtbundel en zet deze energie om in warmte. De warmte wordt afgegeven aan het haarzakje en wordt hierdoor vernietigd waardoor er geen nieuw haartje meer kan groeien. Onze lasers zijn voorzien van een koelsysteem, waarmee de opperhuid wordt gekoeld. Zo heb je weinig ongemak tijdens het haren laseren, maar wél een maximaal effect. Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig om de haren te verwijderen.

Wat zijn de meest voorkomende redenen voor definitief ontharen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor laserontharing. Wat de reden ook is, bij Lasercentrum Biltstraat kunnen we je helpen. De meest voorkomende redenen om te kiezen voor definitief ontharen vind je hieronder. Klik op de link om meer te lezen over een specifieke behandeling:

Wat zijn de meest voorkomende plekken voor het laseren van haar?

Ongewenste haargroei kan op vele verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Wij kunnen op praktisch alle lichaamsgebieden definitief haar verwijderen:

In onze kliniek zien wij zowel mannen als vrouwen voor het verwijderen van ongewenste haren. Een laserbehandeling voor definitief ontharen is mogelijk voor alle huidtypen en op elk lichaamsgebied kunnen wij haren laseren.

Definitief ontharen beste methode

Haren laseren kan op verschillende manieren. Er zijn meerdere methodes die je kunt gebruiken, denk aan:

 • Ontharen met laser
 • Scheren
 • Harsen of waxen
 • Epileren
 • Ontharingscrème
Er zijn veel mogelijkheden, maar voor definitief ontharen is de beste methode toch ontharen met een laser. Met een ontharing laser is het resultaat het beste en definitief. Met andere methodes kunnen haartjes toch terugkomen. 

Voordelen van samenwerking met Lasercentrum Biltstraat

Als je bij ons je haren laat laseren dan sta je voor een fijne, duidelijke en praktische samenwerking. Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

 • Vaste tarieven voor laser ontharen
 • Inzichtelijk plan van aanpak met heldere resultaten voor permanent ontharen
 • Meer dan 13 verschillende lasers voor je laserbehandeling
 • Een gepersonaliseerd plan afgesteld op je huid- en haartype
 • Professionele apparatuur om het beste resultaat te behalen
 • Haar laseren behandeling door BIG geregistreerde huidtherapeuten

Voor- en nazorg bij permanente ontharing

Als je een ontharing laser behandeling wilt ondergaan om definitief te ontharen, dan zijn er aantal punten waar je op moet letten voordat je start met de laserontharing behandeling:

 • Je mag 2 tot 4 weken voor de behandeling niet harsen, epileren of blonderen
 • Vermijdt de zon en zonnebank 4 tot 6 weken voor de eerste behandeling
 • Het is voor de behandeling belangrijk dat er een stoppeltje zichtbaar is, scheer het behandelende gebied een paar dagen voordat de laserontharing start
 • Gebruik geen parfum of make-up op het lichaamsdeel dat behandelt wordt
 • Zorg dat het behandelende gebied niet zongebruind is. Gebruik ook geen zelf-bruinende crèmes
Nazorg:
 • Vermijd overmatige zonblootstelling en zonnebank na de behandeling. Gebruik zonnebrandcrème met een hoge factor (minimaal spf30)
 • Als de huid branderig aanvoelt kan je koude kompressen gebruiken om de huid te koelen
 • Je kunt gewoon douchen na de behandeling voor definitief ontharen
 • Nieuwe haargroei rondom het gebied mag je scheren. Harsen of epileren mag niet

Tarieven voor laser ontharen

Wij staan voor heldere behandelplannen en een inzichtelijk proces bij laser ontharen. Dit doen wij zodat je van te voren weet hoeveel behandelingen je nodig hebt en wat het uiteindelijke eindresultaat wordt. Wij vinden dat hier ook een inzichtelijk tarief overzicht bij hoort.

Afhankelijk van de gebieden die je definitief wilt ontharen zijn er verschillende prijzen. Meer weten over onze tarieven? Lees hier meer over de kosten voor laserontharing.

Veel gestelde vragen over laserontharing

Valt een definitief ontharen laser behandeling onder de verzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden laserontharing vanuit een aanvullend pakket. Deze vergoeding geldt alleen voor permanent ontharen in het gelaat bij vrouwen. Wij voldoen aan alle eisen die een zorgverzekeraar stelt om jouw definitief ontharen behandeling vergoed te krijgen. Indien nodig kunnen wij een aanvraag indienen voor vergoeding. Neem contact op met je zorgverzekering om na te gaan of je recht hebt op vergoeding bij jouw permanent ontharen behandeling.

Kan je elk type haar laseren?

Nee, niet elk type haar kan je laseren. Een haar moet voldoende pigment bevatten om behandeld te kunnen worden met de ontharing laser. Witte, grijze en rode haren bevatten geen pigment en zijn niet behandelbaar met laser. Ook dunne donsharen bevatten vaak weinig pigment en zijn niet tot nauwelijks behandelbaar met lasertherapie. Neem vrijblijvend contact om te bepalen of laseren van haren voor jou een geschikte oplossing is.

kunnen jullie elk type huid ontharen met een laser?

Ja, bij lasercentrum Biltstraat kunnen we elk huidtype permanent ontharen omdat wij beschikken over verschillende lasers, ook voor het behandelen van donkere huiden. Voor lichte, blanke huiden gebruiken wij een Alexandrite laser. Voor donkere huiden gebruiken wij de Nd:YAG laser. Deze definitief ontharen laser is zeer geschikt voor het ontharen van een donkere huid.

Ontharen laser: Voorbeelden en ervaringen

Door de jaren heen hebben we duizenden mensen geholpen bij het verwijderen van ongewenste haargroei. Hieronder zie je een aantal reviews en voorbeelden van vóór & na de behandeling van permanent ontharen:

Laseren ontharen voorbeeld voor & na foto 

  

"Regelmatig had ik last van bultjes in mijn liezen en oksels door ingegroeide haartjes. Na een aantal laserbehandelingen bij lasercentrum Biltstraat zijn mijn haren weg en heb ik een mooie gladde huid."
-Denise, 29 jaar-

"Ik was erg onzeker door de haargroei in mijn gezicht. Iedere dag was ik aan het epileren. Wat een opluchting dat al die vervelende haren weg zijn."
– Jannie 54 jaar-

Haren laseren: Neem contact op voor een gratis intakegesprek

Wil je van je ongewenste haargroei af en wil je een snel en definitief resultaat? Onze ervaren huidtherapeuten helpen jou graag. Laser ontharen kan in Utrecht, Amsterdam & Almere. Wij komen met een praktische oplossing voor jouw ongewenste haren, wij behandelen ook speciale gevallen zoals Sinus Pilonidalis. Je kunt bij ons terecht voor een definitieve laserontharing oplossing. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Of het nu definitief ontharen mannen of vrouwen is, wij staan voor je klaar. Bel naar 030-214 59 09, stuur een mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl of vul ons contactformulier in. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je naast ongewenste haargroei ook een moedervlek weghalen? Dan kan dat ook, geef dit ook aan in het intakegesprek!

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist