« Sluit menu
pigment-verwijderen
pigment-verwijderen
pigment-verwijderen

Pigmentvlekken laseren ervaringen & voorbeelden

Om te zorgen dat onze huid een bruine kleur krijgt heeft het pigment. Pigment geeft onze huid een bruine kleur. Normaliter wordt het pigment over de huid verdeeld. Maar soms ontstaan er ophopingen van pigment in de vorm van sproeten en ouderdomsvlekken. Deze vlekken kunnen medisch of cosmetisch storend zijn. En of de reden nu medisch of cosmetisch is, veel mensen willen er vanaf.

Een belangrijke vraag bij veel mensen is; wat zijn de resultaten van het verwijderen van pigmentvlekken? Op deze pagina vindt je verschillende pigmentvlek verwijderen ervaringen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van het resultaat aan de hand van foto's van vóór en na een behandeling:

Pigmentvlekken laseren ervaringen > sproeten

  
 

Pigmentvlekken laseren ervaringen > Zonschade / Lentigo solaris / Lentigo benigne

 

Pigmentvlekken laseren ervaringen > Melasma / Zwangerschapsmasker: Zo medical

*De foto's zijn voorbeelden van behaalde resultaten in de kliniek. De resultaten voor pigmentvlekken verwijderen kunnen verschillen per persoon. Hieraan kunnen geen garanties worden ontleend.

De ervaringen van pigmentvlek verwijdering

Er zijn verschillende voor- en na foto’s die de pigmentvlekken laseren ervaringen tonen. Afhankelijk van de vlekken en jouw huidtype laat een laserbehandeling jouw pigmentvlekken voor een groot deel of volledig verwijderen. Onze huidtherapeuten vertellen je graag meer over de verwachte behandeltijd, verwachte resultaat en andere pigmentvlekken verwijderen ervaringen.

Hieronder lees je een aantal reviews:

"Vroeger heb ik veel te veel in zon gelegen. Helaas heb ik daardoor veel last van pigmentvlekken in mijn gezicht en op mijn handen. De huidtherapeut vertelde dat dit pigment goed te verwijderen is. En inderdaad, na 2 behandeling is het pigment volledig verdwenen en ziet mijn huid er weer egaal uit."

-Jeanette, 58 jaar-

"Na mijn derde zwangerschap heb ik een zwangerschapsmasker gekregen die niet meer weg is gegaan na de bevalling. Bij het lasercentrum waren ze heel duidelijk en eerlijk over de mogelijkheden. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ik gebruik producten om het resultaat te onderhouden en dat gaat erg goed. Ik kan iedereen lasercentrum Biltstraat aanraden!" 

-Mieke, 37 jaar-

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze huidtherapeuten. Zij geven je uitgebreide voorlichting en schetsen een duidelijk behandelplan voor.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist