« Sluit menu
ontharen
ontharen
ontharen

Ervaringen & voorbeelden laser ontharen

Ongewenste haargroei komt bij veel mensen voor. Haargroei kan ongewenst zijn voor verschillende redenen, cosmetisch of medisch. Het komt voor bij alle huidskleuren en bij zowel mannen als vrouwen. Met behulp van onze gespecialiseerde lasers is het mogelijk om alle huidtypes te behandelen. Bij het behandelen is wel de kleur van de haren van belang. Laser ontharen ervaringen leren ons dat witte, lichtblonde en rode haren zijn niet of nauwelijks behandelbaar zijn

Ongewenste haargroei kan ontstaan vanwege verscheidene redenen en kan ook op verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Een van de meest voorkomende plekken van ongewenste haargroei is het gezicht. Veel mensen zijn ook benieuwd naar ervaringen laserbehandelingen gezicht. Onze huidtherapeuten hebben veel laser ontharen gezicht ervaringen met tevreden cliënten. Neem contact op met een van onze huidtherapeuten en ontdek de mogelijkheden voor laserontharing.

Hieronder lees je een aantal reviews:

"Ik ben al zo blij met het resultaat tot nu toe. Ik moest elke 2 weken mijn gezicht laten harsen en nu na 6 behandelingen bij jullie heb ik alleen nog wat dunne haren. Jullie zijn zo professioneel en vriendelijk, ik kom hier heel graag." 
- Tineke 38 jaar-

"Zo blij dat ik zonder te scheren in mijn bikini kan! Dat was vorig jaar een heel ander verhaal. Dikke donkere haren en vaak bultjes omdat ze waren ingegroeid. En mijn oksels kon ik voor €17,50 extra laten mee behandelen. Dat vind ik helemaal super!" 
-Eline 27 jaar-

Ervaring laserontharing

Of de reden nu cosmetisch of medisch is, veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Hieronder staan verschillende voorbeelden van haren laseren ervaringen. De voor- en na foto’s van onze cliënten laten zien dat wij ongewenste haargroei goed en efficiënt kunnen behandelen.

Voor de laserbehandeling Na de laserbehandeling

*De foto's zijn voorbeelden van behaalde resultaten in de kliniek. Hieraan kunnen geen garanties worden ontleend. De resultaten kunnen verschillen per persoon.

Onze huidtherapeuten vertellen je graag meer over laserontharing ervaringen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek stel je samen met de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in, bel ons op 030-214 59 09 of mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Bel 030-214 59 09
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist