« Sluit menu
ervaringen-moedervlekken
ervaringen-moedervlekken
ervaringen-moedervlekken

Moedervlekken laseren ervaringen & voorbeelden

Iedereen heeft wel ergens een moedervlek op zijn of haar lichaam. Een moedervlek is een gekleurd vlekje op de huid. Het komt soms voor dat het dikke vlekjes worden. Een moedervlek ontstaat door een concentratie van cellen die pigment vormen. Uit onze moedervlekken laseren ervaringen is gebleken dat er vaak twee redenen zijn om over te gaan op een behandeling. Een moedervlek kan je verwijderen vanwege cosmetische redenen. je vindt dat de moedervlek storend is of op een vervelende plek op het lichaam zit. Je kan een moedervlek ook verwijderen vanwege medische redenen. Want soms kan een moedervlek zich ontwikkelen tot een melanoom, dit is een soort huidkanker.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden en ervaringen van onze moedervlek verwijderen behandeling.

*De foto's zijn voorbeelden van behaalde resultaten in de kliniek. Hieraan kunnen geen garanties worden ontleend.

De resultaten kunnen verschillen per persoon.

Ervaringen bij het weglaseren van moedervlekken

Als je een moedervlek vanwege medische of cosmetische reden laat weglaseren, dan wil je zekerheid hebben dat het resultaat van de behandeling gewenst is. Op deze pagina vind je verschillende voor- en na foto’s van moedervlekken die zijn weggehaald met één van onze gespecialiseerde lasers. Benieuwd naar andere moedervlekken laseren ervaringen?

Hieronder lees je een aantal reviews:

"Midden in mijn gezicht had ik drie opvallende moedervlekken. Ik hoorde vaak van mensen dat ze niet begrepen waar ik me druk om maakte maar ik voelde me erg onzeker hierdoor. Ik heb drie behandelingen gehad en twee van de drie moedervlekken zijn helemaal verdwenen en de derde is zo licht dat ik hem niet meer vind storen."

-Ilse, 28 jaar-

"Een paar moedervlekjes vind ik niet erg. Maar ik zat onder de moedervlekken. Ik had er honderden en daardoor leek mijn huid heel onrustig. Na een paar behandelingen bij Lasercentrum Biltstraat zijn veel van moedervlekken verdwenen of lichter van kleur. Daardoor valt het allemaal minder op en durf ik weer met blote armen en benen de straat op in de zomer."

-Peter, 40 jaar-

Onze huidtherapeuten vertellen je graag meer tijdens het geheel vrijblijvende intakegesprek.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist