« Sluit menu
ervaringen-definitief-ontharen
ervaringen-definitief-ontharen
ervaringen-definitief-ontharen

Ervaringen & voorbeelden definitief ontharen

Niemand zit te wachten op ongewenste haargroei. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden voor definitief ontharen. Bij Lasercentrum Biltstraat doen we dit met behulp van een laserbehandeling. Wij beschikken, in tegenstelling tot andere laserklinieken, niet over één laser maar over meerdere lasers. Hierdoor kunnen we alle 6 de huidtypen (van donker/zwart tot blank/wit) kunnen behandelen. Andere laserklinieken gebruiken een ‘one size fits all’ laser waardoor het langer duurt om gewenst resultaat te behalen.

Wij garanderen het beste mogelijke resultaat binnen een korte termijn. Kies voor een gratis intakegesprek en ontvang vrijblijvend meer informatie over onze definitief ontharen behandeling. Benieuwd naar de ervaringen definitief ontharen? Bekijk onderstaande vóór en na foto’s:

Voor de laserbehandeling Na de laserbehandeling

*De foto's zijn voorbeelden van behaalde resultaten in de kliniek. Hieraan kunnen geen garanties worden ontleend. De resultaten kunnen verschillen per persoon.

Ervaringen definitief ontharen: wat vinden onze klanten?

Voorafgaand aan de behandeling wil je er natuurlijk zeker van zijn wat je kan verwachten. Plan geheel vrijblijvend een intakegesprek in voor definitief ontharen. Onze huidtherapeuten vertellen je alles over de behandeling, de verwachte resultaten, nazorg van het te behandelen gebied en neemt rustig de tijd al je vragen te beantwoorden. Hieronder lees je een aantal reviews van onze klanten over laser ontharen:

"Ik ben al zo blij met het resultaat tot nu toe. Ik moest elke 2 weken mijn gezicht laten harsen en nu na 6 behandelingen bij jullie heb ik alleen nog wat dunne haren. Jullie zijn zo professioneel en vriendelijk, ik kom hier heel graag."
- Tineke 38 jaar-

"Zo blij dat ik zonder te scheren in mijn bikini kan! Dat was vorig jaar een heel ander verhaal. Dikke donkere haren en vaak bultjes omdat ze waren ingegroeid. En mijn oksels kon ik voor €17,50 extra laten mee behandelen. Dat vind ik helemaal super!"
-Eline 27 jaar-

Heb je na het lezen van de ervaringen met definitief ontharen nog vragen? Bel gerust even met 030 – 21 45 909 en we nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

Meer weten over deze behandeling?

Lees hier meer informatie over de definitief ontharen behandeling. Bij Lasercentrum Biltstraat kan je uitgaan van vaste tarieven en een inzichtelijk plan van aanpak. We hebben 4 klinieken verspreid door heel Nederland, namelijk in Almere, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.
Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist