« Sluit menu
acne
acne
acne

Laserbehandeling acné ervaringen & voorbeelden

Acné is een huidaandoening die veel voorkomt bij tieners. Maar het is ook een aandoening die voorkomt bij volwassenen. Er zijn verschillende soorten acné zoals bijvoorbeeld Acné Vulgaris, de meest voorkomende variant. Het behandelen van acné is niet alleen het verwijderen van puistjes, maar ook het behandelen van rode vlekken die veroorzaakt zijn door acné. Wij hebben veel mensen geholpen met hun acné problemen. De laserbehandeling acné ervaringen kun je hieronder bekijken.

Er zijn verschillende oorzaken voor deze huidaandoening variërend van overtollige talgproductie tot bacteriën. Om je zo goed mogelijk te helpen bij het behandelen van deze huidaandoening hebben wij verschillende gespecialiseerde lasers voor elk huidtype. Daarnaast werken wij graag met een helder en duidelijk behandelplan zodat wij jou zo effectief mogelijk kunnen helpen.

Laserbehandeling acné ervaringen

Hieronder lees je een aantal laserbehandeling acné ervaringen:

"Al jaren stoorde ik mij aan de putjes in mijn gezicht die zijn ontstaan door acne in mijn jeugd. Na de behandelingen bij Lasercentrum Biltstraat zijn de littekens bijna niet meer zichtbaar."

-Robin, 42 jaar-

"Het acne begon bij mij pas toen ik 31 was. Verschrikkelijk vond ik dat. Na een paar behandelingen bij Lasercentrum Biltstraat is mijn huid weer stukken rustiger en ziet er weer egaal uit."

Claudia, 35 jaar-

Behandelen van verschillende acné: ervaringen

Veel mensen ondervinden last van acné en willen dit laten behandelen. Dit kan zowel een medische als cosmetische reden hebben. Hieronder zie je verschillende acnes ervaringen foto’s van onze cliënten voor- en na de behandeling en de laserbehandelingen acné ervaringen zij met jou willen delen.

Acnes ervaringen: Peeling en laser

Laserbehandeling acné ervaringen: Peeling en laser

Acnes ervaringen: Zo medical

Onze specialisten vertellen je graag alles over alle mogelijkheden met betrekking tot acné laserbehandelingen en vertelt je graag nog meer over andere acnes ervaringen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek ontdekt u alle mogelijkheden.

*De foto's zijn laserbehandeling acné ervaringen en voorbeelden van behaalde resultaten in de kliniek. Hieraan kunnen geen garanties worden ontleend.

De resultaten kunnen verschillen per persoon.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist