« Sluit menu
m-soesbergen
m-soesbergen
m-soesbergen

M. Soesbergen

Marlous Soesbergen - huidtherapeut

 

In 2005 is Marlous afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na 2 jaar gewerkt te hebben in een praktijk waar weinig lasertherapie werd gegeven is zij in 2007 gestart bij Laser Centrum Bilstraat. De lasertechnieken hebben haar altijd erg aangetrokken in het werkgebied van de huidtherapeut.

De afgelopen jaren heeft Marlous in de beginfase van onze klinieken in Almere en Amsterdam gewerkt. Nu is zij moeder ben werkt ze parttime in de kliniek in Utrecht. Het bijzondere aan lasertechnieken vind Marlous dat je zoveel verschillende “huidproblemen” op een veilige wijze kan verhelpen. Het vak verveelt haar nooit omdat wij de nieuwste technieken hanteren,  zo is er altijd genoeg uitdaging.

Marlous volgt diverse scholingen om haar kennis up to date te houden en is actief lid van de werkgroep Licht- en Laser van de NVH. Marlous is geregistreerd BHV-er. 

Marlous is lid van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA), Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)