Microdermabrasie behandeling

Last van een onzuivere, doffe huid of kleine littekens door acne? Dan is een microdermabrasie behandeling een mooie oplossing. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel eenvoudig!

Als we het simpel uitleggen wordt er bij deze behandeling een dun laagje van de huid verwijderd door met hele fijne kristallen over de huid te schuren. Zo worden verstoppingen in de huid verwijderd, wordt de doorbloeding beter en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Het resultaat is een zachte en egale huid.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvende afspraak in met een van onze huidspecialisten. Tijdens deze afspraak bekijken we jouw situatie, leggen we de behandeling uit en is er alle tijd om je vragen te stellen. Plan direct een afspraak in of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Microdermabrasie in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

Hoe gaat Lasercentrum Biltstraat te werk?

Wij werken voor alle behandelingen met een 3-stappenplan, dat er als volgt uitziet:

Stap 1: intakegesprek, gratis en vrijblijvend
Dit gesprek vindt plaats bij een vestiging naar keuze. Hier bespreken we jouw situatie en heb je alle tijd om al je vragen te stellen. Na dit gesprek maak je de keuze of je aan de slag wilt met de behandelingen.

Stap 2: de behandelingen
Als je beslist om door te gaan, ontvangen we je graag in een van onze vestigingen voor jouw eerste behandeling. Hierna plannen we indien nodig een vervolgafspraak in.

Stap 3: nazorg
Na de behandeling geven we je advies mee over wat je wel en niet mag doen. Heb je na de behandeling(en) nog vragen? Dan staan we graag voor je klaar om deze vragen te beantwoorden.

Wanneer is microdermabrasie behandeling een goede optie?

Met een microdermabrasie behandeling stimuleer je de aanmaak van nieuwe huidcellen. Je verbetert je huidstructuur en de conditie van de huid. De volgende huidproblemen kunnen we goed behandelen:

 • Onzuivere huid
 • Fijne rimpels of lijnen
 • Pigmentvlekjes
 • Grove poriën
 • Ruwe en grove huid
 • Schade in de huid vanwege zonlicht
 • Oppervlakkige littekens
 • Huidveroudering (door roken)
 • Verkleuring in de huid

Tijdens een afspraak met een van onze huidspecialisten geven we je graag meer informatie over de behandeling en de mogelijkheden.

Is deze behandeling geschikt voor mij?

Een microdermabrasie behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt, natuurlijk zijn hier wel uitzonderingen op. Deze uitzonderingen zijn ontstekingen in de huid en dergelijke. Voor een optimaal resultaat wordt de microdermabrasie behandeling vaak gecombineerd met een laserbehandeling.

Tijdens een vrijblijvende afspraak met een huidspecialist kijken we naar jouw huid en wensen. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Zo weet je direct wat je te wachten staat en wat je van ons kunt verwachten.

Hoe werkt een behandeling in de praktijk?

Je huid wordt voorafgaand aan de behandeling gereinigd. Vervolgens wordt de mond van de microdermabrasie op de huid geplaatst en trekt de huidtherapeut langzaam banen over je huid. De behandelmond blaast heel hard microkristallen op de huid af die door het trekken van de banen over de huid schuren.

Hierdoor wordt de bovenste huidlaag verwijderd, waardoor de huid er frisser uit gaat zien en onzuiverheden en littekens verminderen. Daarnaast zuigt de behandelmond de microkristallen weer op en stimuleert het daarmee de doorbloeding.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen dat we nodig hebben hangt af van de conditie van je huid. Gemiddeld hebben we 3 tot 6 behandelingen nodig om een optimaal en langdurig resultaat te behalen.

Vooraf maak je met de huidspecialist een persoonlijk behandelplan en weet je hoe veel behandelingen er nodig zullen zijn.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?

De behandeling voelt aan alsof de huid licht ‘geschuurd’ wordt. Dit is zo goed als pijnloos, afhankelijk van hoe sterk er behandeld wordt. Na de behandeling zal de huid rood zijn en kunnen er rode strepen en/of kleine schaafwondjes ontstaan. Ook kan het voorkomen dat er na 1 tot 2 dagen lichte schilfers op de huid ontstaan.

Dit zijn bekende gevolgen van de behandeling. Dit kan één tot enkele dagen aanhouden. Dit is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en conditie waarin de huid verkeert.

Wordt de behandeling vergoed door mijn verzekeraar?

Dat is afhankelijk van je verzekering en de verzekeraar. Ook de indicatie van de behandeling speelt daarin mee. Acnetherapie wordt bijvoorbeeld vanuit een aanvullend pakket vergoed door verzekeraars. Wij voldoen aan alle eisen van de zorgverzekeraars. Lees goed je polis door om erachter te komen of de behandeling vergoed wordt. Bij twijfel, neem contact op met je verzekeraar.

Wat kost een microdermabrasie behandeling?

Welke gevaren en risico’s komen bij de behandeling kijken?

Bij elke medische ingreep bestaat altijd een kleine kans op bijwerkingen. Alleen huidspecialisten die hbo-geschoold en BIG-geregistreerd zijn mogen bij ons de behandelingen uitvoeren. Hierdoor is het risico zo klein mogelijk.

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Tevreden klanten / reviews

Tarieven peelings

BehandelingPer behandelingDuur
Dermaceutic MilkpeelAcnev.a. € 100,-20 minuten
’Lunch time’ booster peelHuidverbetering€ 100,-20 minuten
Dermaceutic Milkpeel + YAG laserAcne€ 160,-40 minuten
Dermaceutic Mela peel forteMelasma of Post inflammatoire hyperpigmentatie€ 190,-40 minuten
Dermaceutic Cosmo peel TCA GelaatHuidverbetering€ 190,-40 minuten
Dermaceutic Cosmo peel TCA Hals en decolletéHuidverbetering€ 210,-40 minuten
Photo-facial IPL + Dermaceutic peelingZonneschade€ 250,-40 minuten
Dermaceutic Cosmo peel forteHuidverjonging intensief€ 495,-60 minuten
Milkpeel/TCA i.c.m. 1540 (Erbium)Huidverjonging - rimpels€ 295,-60 minuten
PakkettenPakketprijsPrijs per behandeling en opmerkingen
Peel anti-ageing level IHuidverjonging€ 450,-€100-190,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Peel anti-ageing level IIFijne lijntjes en zonneschade€ 540,-€190,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Peel en laser anti-ageing level IICollageen stimulatie€ 555,-€190-265,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Photo-ageingZonbeschadigde huid en fijne lijntjes€ 555,-€190-295,- per behandeling. Bevat 3 behandelingen en is exclusief producten.
Huidverjonging intensiefHuidverjonging/rimpels€ 1225,-€190-525,- per behandeling. Bevat 4 behandelingen en is exclusief producten.
Huidverjonging Pro (alleen indien de huid geconditioneerd is)Huidverjonging/rimpels€ 975,-€495-525,- per behandeling. Bevat 2 behandelingen en is exclusief producten.
Dermaceutic Cosmo Peel forteHuidverjonging intensief€495,- per behandeling. Bevat 1 behandelingen en is exclusief producten.

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten

 • 20+ jaren ervaring