« Sluit menu
veiligheid-en-kwaliteit
veiligheid-en-kwaliteit
veiligheid-en-kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit

In onze kliniek staan veiligheid en kwaliteit erg hoog in het vaandel. Wij kunnen dit bieden doordat wij enkel met ervaren en gespecialiseerde medewerkers werken en over de meest geavanceerde apparatuur beschikken.

Expertise

Lasercentrum Biltstraat stelt hoge eisen aan de medewerkers. Zo worden laserbehandelingen enkel uitgevoerd door HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten en ervaren laserspecialisten. Door middel van nascholing worden zij regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwe behandelingen en technieken. Al onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherpeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

Wij hebben maar liefst negen geavanceerde lasers in onze kliniek. Hierdoor kunnen we jou altijd behandelen met een laser die geschikt is voor jouw huid en jouw huidaandoening.

Samenwerking

In onze kliniek zijn tevens een dermatoloog/fleboloog (specialist in de huid en de bloedvaten) en (cosmetische) aangezichtschirurg werkzaam waardoor er een nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines plaats kan vinden.

Onze dermatoloog/fleboloog is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. Onze cosmetische arts is gespecialiseerd in injectables (Botox en fillers). De chirurg is gespecialiseerd in het aangezicht en is expert op het gebied van faceliften, ooglid – en oorlelcorrecties, wenkbrauwliften en reconstructie na bijvoorbeeld een ongeluk.

Wij hebben dus de beste kwaliteit in huis!

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist