« Sluit menu
de-kliniek
de-kliniek
de-kliniek

De Kliniek

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat. Onze kliniek heeft meer dan 15 jaar ervaring in laserbehandelingen bij verschillende huidaandoeningen. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wil je een professionele, persoonlijke en vakkundige laserbehandeling dan ben je bij ons aan het goede adres.

Medisch Lasercentrum

Wij zijn een medische laserkliniek en onze laserbehandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten (paramedicus) en laserspecialisten. Daarnaast werken in onze klinieken een dermatoloog/fleboloog en een (cosmetische) aangezichtschirurg. Onderling is er een nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines. Wij zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen en volgen regelmatig nascholingen.
Wij hebben 9 verschillende lasers van verschillende frequenties waardoor wij voor elke aandoening een geschikte laser tot onze beschikking hebben.

Consultafspraak

Wanneer je voor het eerst in onze kliniek komt vindt er altijd eerst een gratis consult plaats. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie over je hulpvraag en kun je alle vragen stellen. De behandelaar stelt samen met jou een geschikt behandelplan op dat past bij jouw klacht. Indien mogelijk (dit zal de behandelaar met jou bespreken) en gewenst kan direct na het consult de eerste behandeling plaats vinden. Uiteraard kun je alle informatie ook rustig tot je nemen en op een later tijdstip een afspraak inplannen voor de eerste behandeling. Vanzelfsprekend is een consult altijd zonder enige verplichtingen.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak* in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl of info@lasercentrumbiltstraat.nl

Verzekerde zorg

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Het kan zijn dat jouw behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Indien nodig kunnen we een aanvraag indienen voor vergoeding. Neem contact op met je zorgverzekering om na te gaan of je recht hebt op vergoeding voor jouw behandeling.

 

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist