Indien u producten wilt aanschaffen van Dermaceutic kunnen wij u nu tijdelijk (tot 1 mei) de volgende aanbieding geven. Bij aanschaf van 1 product ontvangt u 5% korting en bij pakketten ontvang u 10% korting.

Waarom deze actie?

Om uw huid in de juiste conditie te krijgen is het belangrijk dat de huid goed verzorgt wordt. Wilt u werken aan de fijne lijntjes, pigment, ontstekingen of andere huidoneffenheden dan is een peeling geschikt voor u. Belangrijk hierbij is om de huid goed voor te bereiden gedurende 4 weken zodat daarna de peeling het maximale effect heeft.

De voorbereiding kan dus nu beginnen en als wij weer geopend zijn, kunt u gelijk terecht voor de behandeling!

Bijvoorbeeld; pakket Dermaceutic voor Huidverjonging v.a. €271,- normaal NU € 243,90!*
Met dit pakket doet u ongeveer 4 maanden en bevat foamer, turnover, vitamine C, Retinol en Sunceutic 50+.

Cosmo Peel Forte voor huidverjonging

Bent u al bekend met de Cosmo Peel Forte? Deze medische peeling wordt toegepast bij de verouderde huid en geschikt om toe te pmet fijne en diepere lijntjes, acne littekens, structuurproblemen, rokershuid.
De Cosmo Peel Forte bestaat uit 20% TCA, 10% Fenol en 10% Glycolzuur. De peeling werkt door deze concentraties in de diepere lagen van de huid en zorgt voor een sterke stimulatie van de collageen en elastine cellen. Onderstaand de voor en na foto na 1 behandeling!

Cosmo Peel Forte - Voor en na de behandeling

Uw huid beschermen, is dit belangrijk?

JAZEKER! De lente staat voor de deur en de zon heeft al zijn negatieve effect op de huid. Zonbescherming is de beste anti-age crème. Dagelijks wordt uw huid blootgesteld aan UVA en UVB stralen. Deze zorgen voor 90% van de huidveroudering. Het dagelijks gebruik van een zonbescherming is dus de basis voor iedereen. Dermaceutic biedt verschillende type zonbescherming aan. Bestaande van zonbescherming zonder teint tot en met een donkere teint. De prijzen liggen tussen de €30,- en €46,-. Op basis van uw behoefte, geven wij een bijpassend advies.

* De pakketten worden afgesteld op uw behoeften en de huid. Dit kan in prijs verschillen.