« Sluit menu
lasercentrum-amsterdam
lasercentrum-amsterdam
lasercentrum-amsterdam

Lasercentrum Amsterdam

Persoonlijk behandelplan & vaste tarieven

Woon je in de omgeving Amsterdam en wil je jouw huidaandoening laten behandelen? Bij ons Lasercentrum in Amsterdam profiteer je van ruim 17 jaar ervaring op het gebied van laserbehandelingen. Voor ons is het belangrijk dat veiligheid en kwaliteit voorop staat. Alle behandelingen in ons lasercentrum in Amsterdam worden dan ook uitgevoegd door ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten.

Bovendien zijn onze huidtherapeuten BIG-geregistreerd. Dit houdt in dat onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en behandelingen. Bij ons medisch lasercentrum Amsterdam hebben wij 13 gespecialiseerde lasers waarmee we vele verschillende huidaandoeningen op elk huidtype kunnen behandelen. We gebruiken dus niet één laser voor alle verschillende huidaandoeningen, maar zoomen dieper in op je specifieke huidprobleem en pakken hier de beste laser bij.

Behandeling met laser in Amsterdam: wat kan ik allemaal behandelen?

Wij kunnen veel verschillende huidaandoeningen behandelen. De meest voorkomende huidaandoeningen die wij behandelen zijn:

• Definitief ontharen
Bij onze laserkliniek in Amsterdam is definitief ontharen een van de populaire behandelingen. Denk hierbij aan een oplossing voor ongewenste haargroei, hormonale overbeharing, haargroeiontstekingen of overbeharing door bijvoorbeeld een geslachtsverandering..

• Tatoeage verwijderen
Een van de meest voorkomende redenen om een behandeling met laser in Amsterdam te nemen, is een tattoo verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld een ongewenste tatoeage zijn, permanente make-up, metaaloxidatie in de huid, straatvuil of bestralingspuntjes.

• Moedervlekken verwijderen
Het is ook mogelijk om moedervlekken te verwijderen in ons medisch lasercentrum Amsterdam.

• Pigmentvlekken verwijderen
Veel mensen kiezen voor het verwijderen van hun pigmentvlekken. Bij Lasercentrum Amsterdam kan je pigmentvlek verwijderen in de vorm van sproetjes, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, Café au Lait-vlekken en post inflammatoire hyperpigmentaties..

• Vaatafwijkingen behandelen
Denk aan spataderen, couperose, Spider naevus, angiomen, teleangiëctastieën, venous lakes, rosacea en naevus flammeus..

• Huidverjonging
Wij helpen regelmatig cliënten door middel van huidverjonging om van hun rimpels of doffe huidteint af te komen..

• Huidvernieuwing
Het is ook mogelijk om een huidvernieuwingsbehandeling te ondergaan met een speciale Co2 Laser in Amsterdam. Hiermee kunnen we rimpels, (acné)littekens en striae behandelen..

• Acné verwijderen
Veel mensen hebben last van acné, wij kunnen dit behandelen met onze lasers in onze laserkliniek in Amsterdam..

• Littekens behandelen
Een litteken kan zeer storend zijn. Met een laserbehandeling kun je normale littekens, hypertrofische littekens, acné littekens, keloïd littekens en atrofische littekens behandelen..

• Psoriasis behandelen
Het is ook mogelijk om Psoriasis te behandelen met een van onze gespecialiseerde lasers.

Heb je last van een van de bovenstaande huidaandoeningen of staat jouw specifieke huidaandoening er niet tussen maar zoek je hier wel hulp bij? Neem dan (vrijblijvend) contact op met onze huidtherapeuten voor een gratis intakegesprek.

Laserkliniek Amsterdam: maak een vrijblijvende afspraak

Wij helpen je graag met jouw huidaandoening in onze laserkliniek Amsterdam. Voor ons is een transparante samenwerking daarom zeer belangrijk. Wij vertellen dan ook graag over de werkwijze die wij hanteren:

  • Gratis vrijblijvend intakegesprek
  • Vaste tarieven voor de behandelingen
  • Persoonlijk behandelplan
  • Duidelijkheid over de te verwachte resultaten
  • 13 gespecialiseerde lasers voor elk huidtype
  • BIG geregistreerde huidtherapeuten

Kunnen wij je helpen? Neem dan nu contact op met onze laserkliniek Amsterdam via 030 214 59 09, stuur een mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl of vul ons contactformulier in. Ons adres:

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam

Telefoon: 020-6187201

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist