Rimpels verwijderen: eenvoudig van je rimpels af

In de huid zijn twee eiwitten belangrijk voor een strakke en gladde huid, dat zijn elastine en collageen. Hoe ouder we worden, hoe minder actief deze eiwitten worden en hoe slapper de huid wordt met rimpels als gevolg. De een heeft er meer last van dan de ander. Dat kan komen door factoren als zon, levensstijl en erfelijkheid.

Een bekende behandeling tegen rimpels is een facelift, dit is echter niet de beste behandeling tegen rimpels. Met een gespecialiseerde laser voor het verwijderen van rimpels kun je een veel mooier resultaat bereiken. Door middel van onze Co2 laserbehandeling wordt de huid strakker en zullen rimpels verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend eerste consult met een van onze huidspecialisten. Tijdens dit consult kijken we naar jouw situatie en beantwoordt de huidspecialist al je vragen. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

030-214 5909Lees onze reviews
Bel ons nuLees onze reviews

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Gratis eerste consult?

Reserveer nu direct!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
*

Rimpels en lijntjes verwijderen in beeld

Veel gestelde vragen en antwoorden over deze behandeling

De behandeling van rimpels

Tijdens de rimpelbehandeling worden hele kleine gaatjes in de huid gemaakt met de laser. Door die gaatjes zal de laser energie onder de bovenste huidlaag verspreiden. De energie die onder de bovenste huidlaag terechtkomt, zorgt voor het stimuleren van de aanmaak van elastine en collageen. Binnen enkele weken is er al resultaat van de behandeling zichtbaar. Het optimale resultaat is zichtbaar binnen 3 tot 6 maanden na de behandeling. Rimpels zullen minder zichtbaar zijn en de fijne lijntjes zijn dan verdwenen.

Afhankelijk van hoe ver de huid al verouderd is, zijn er wellicht meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld hebben wij 2 tot 3 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Binnen 3 tot 6 maanden na de behandeling kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden. Het aantal behandelingen is altijd afhankelijk van het gewenste resultaat.

Wat kan je verwachten van de behandeling?

Dankzij onze laserbehandeling kunnen we de huid verjongen en rimpels verminderen. Van een rimpelbehandeling bij Lasercentrum Biltstraat kan je het volgende verwachten:

 • Opvulling van de rimpels
 • Verstrakking van de huid
 • Goede en fijne huidstructuur
 • Ouderdomsvlekken verdwijnen
 • Geen last (meer) van couperose

Heb je nog meer vragen over de rimpelbehandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze huidspecialisten.

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

Na enkele weken zal de huid aanzienlijk verbeterd zijn qua structuur en gladheid. Na 3 tot 6 maanden is het optimale resultaat zichtbaar. Kleine rimpeltjes en fijne lijntjes zijn verdwenen, grove rimpels zijn minder diep.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig bij rimpels verwijderen?

Het aantal behandelingen dat we nodig hebben is afhankelijk van jouw huid en verwachtingen. Gemiddeld hebben we 2 tot 3 behandelingen nodig om rimpels te behandelen door middel van laserbehandeling. Tijdens een intakegesprek met een van onze huidspecialist kunnen we je hier meer over vertellen.

Doet de behandeling pijn?

Deze vraag krijgen wij het meest. Gelukkig voel je erg weinig van de laser. Het gevoel is te vergelijken met een speldenprikje. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat de huid gekoeld wordt, zodat je zo min mogelijk last hebt van de behandeling. Onze huidspecialist kan tijdens het intakeconsult een proefshot doen, zodat je kunt ervaren hoe de behandeling voelt.

Wordt het behandelen van rimpels vergoed door mijn verzekeraar?

Dit is volledig afhankelijk van welke verzekeraar je hebt en wat er in je polis staat. Lees je polis goed door en als je twijfelt kun je het beste contact opnemen met de verzekeraar. Onze huidspecialist kan je er tijdens het consult aanvullende informatie over geven.

Wat kost het om lijntjes en rimpels te verwijderen?

Is de behandeling gevaarlijk? Wat zijn de risico’s?

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel HBO geschoolde en BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Hoe werkt het rimpels verwijderen bij Lasercentrum Biltstraat?

Wanneer je van je ongewenste rimpels af wilt, nodigen we je graag uit voor een gratis en vrijblijvend intakeconsult. Tijdens dit consult legt de huidspecialist uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wordt jouw situatie besproken en is er alle ruimte om jouw vragen te stellen. We werken met een duidelijk plan, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Wij staan voor:

–          Een vrijblijvend intakegesprek

–          Persoonlijk plan op maat

–          Vaste tarieven voor het verwijderen van rimpels

–          BIG-geregistreerde en hbo-geschoolde huidspecialisten

–          Professionele en gespecialiseerde lasers voor elk huidtype

Leefregels rimpels verwijderen

Tijdens het consult geeft de huidtherapeut je alle informatie m.b.t. de behandeling. Als aanvulling hebben wij leefregels opgesteld. Wij adviseren iedereen om dit voorafgaand aan de behandeling door te nemen.

Weg met mijn rimpels!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw rimpels kunnen betekenen? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met een van onze huidspecialisten voor een vrijblijvend consult. Naast het behandelen van rimpels kunnen wij met onze fractional co2 laser ook de volgende behandelingen uitvoeren:

 • Littekens van acne behandelen
 • Acne bestrijden
 • Striae verminderen
 • Psoriasis behandelen

Voor onze anti rimpel behandeling kun je terecht in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag of Almere. Neem telefonisch contact op via 030-2145909 of stuur een e-mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl

Behandelingen voor/ na

Rimpels voor de behandeling - Rimpels en lijntjes verwijderen - Lasercentrum BiltstraatRimpels na de behandeling - Rimpels en lijntjes verwijderen - Lasercentrum Biltstraat
Lijntjes voor de behandeling - lijntjes verwijderenLijntjes na de behandeling - lijntjes verwijderen - Lasercentrum Biltstraat

Welkom bij Lasercentrum Biltstraat!

Utrecht

Biltstraat 405
3572 AV Utrecht
Gratis parkeren

Tel: 030-2145909

Amsterdam

Staringplein 16hs
1054 VL Amsterdam
Betaald parkeren

Tel: 020-6187201

Almere

Antilopestraat 45
1338 KP Almere
Gratis parkeren

Tel: 036-5490064

Den Haag

Kamperfoeliestraat 193
2563 KG Den Haag
Gratis parkeren

Tel: 070-2002230

Eindhoven-Best

De Ronde 12-14
5683 CZ Best
Gratis parkeren

Tel: 040-2092023

Haarlem

Kruisweg 68-A
2011 LE Haarlem
Betaald parkeren

Tel: 030-2145909

Tevreden klanten / reviews

Tarieven rimpels en lijntjes verwijderen

Fractional CO2 Laser t.b.v. huidvernieuwing

Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig voor het behalen van een maximaal resultaat. De down time is afhankelijk van de indicatie en de intensiteit. Gemiddeld is de down time 5 -10 dagen.
GebiedPer behandeling
Hele gezicht€ 495,-
Wangen€ 325,-
Decolleté€ 525,-
Hals€ 400,-
Rond ogen€ 250,-
Rondom mond€ 275,-
Bovenlip€ 200,-

Erbium Glass laser t.b.v. huidvernieuwing

Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig voor het behalen van een maximaal resultaat. Bij deze behandeling is geen down time.
GebiedPer behandeling
Hele gezicht€ 250,-
Wangen€ 225,-
Decolleté€ 295,-
Hals€ 250,-
Rond ogen€ 175,-
Rondom mond€ 175,-
Bovenlip€ 150,-

Plasma medical t.b.v. huidverjonging

Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig voor het behalen van een maximaal resultaat. De down time is afhankelijk van de indicatie en de intensiteit. Gemiddeld is de down time 5 -10 dagen.

Een Unieke behandeling, het beste alternatief voor het liften van uw oogleden en verbetering van de huidstructuur zonder injecties en snijden. Door de techniek met de Plasma Medical ontstaat er een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. waardoor de huid gecoaguleerd wordt, door de behandeltechniek en een kort genezingsproces is de huid gelift en heeft het een strakker aanzien.

BehandelingGebiedPer behandeling
Plasma medical (huidverjonging ooglift)Boven ooglid lift-correctie€ 400,-

Ontvang onze gratis brochure

Jouw huid is onze zorg!

Een succesvolle behandeling begint met de juiste laser!

Daarom beschikken wij over 13 verschillende lasers. Dat maakt ons uniek.

Met welk huidprobleem je ook zit; wij kunnen het behandelen. Welke kleur je tattoo ook heeft, of wat je huidskleur ook is, wij beschikken over de juiste lasers om jou te helpen. Onze lasers in combinatie met onze zeer goed opgeleide en vakkundige huidtherapeuten zorgen al jarenlang voor super resultaten en tevreden klanten.

 • Meer dan 125.000 behandelingen uitgevoerd
 • 13 verschillende lasers (geschikt voor elk huidtype)
 • Persoonlijke behandeling op maat
 • BIG geregistreerde huidtherapeuten

 • 20+ jaren ervaring