Hoe werkt laserontharing? Uitleg van een professional

De zomer komt er weer aan en als we de weersvoorspellingen moeten geloven dan blijft het nog lang warm weer. Dit betekent dat je vaker een rok, jurkje of korte broek aan zult hebben. Voor vrouwen is het voornamelijk een uitdaging om deze warme dagen bij te houden met bijvoorbeeld het scheren van je benen of andere lichaamsonderdelen.

De uitkomst? Laat bepaalde lichaamsdelen ontharen door middel van laserontharing. Na een aantal laserbehandelingen ben je namelijk volledig van je ongewenste haargroei af en hoef je zelfs nooit meer te scheren. Maar hoe werkt dit dan precies?

Ongewenste haargroei verwijderen met laserbehandeling

Haargroei op je lichaam hoeft niet perse ongewenst te zijn, maar wanneer dit wel het geval is dan ben je op zoek naar een blijvende oplossing. Ongewenste haargroei is namelijk een probleem waar veel mensen last van hebben en een probleem wat regelmatig terugkomt.

Scheren of harsen is dan niet altijd de juiste oplossing. Dit kan zorgen voor irritatie, rode bultjes, jeuk of zelfs ingegroeide haren. Dat wil natuurlijk niemand. Met laserontharing is dit verleden tijd en zorg je voor een blijvende oplossing.

Wat is laserontharing?

Door middel van laser ontharing kunnen haarzakjes definitief verwijderd worden. Deze haarzakjes worden namelijk tijdens de behandeling vernietigd door middel van de laserpulsen die op je huid worden aangebracht. Dit gebeurt door opname van de laser in de haarwortel, zodat andere huidstructuren niet beschadigd raken.

Wij zijn we gespecialiseerd in laserontharing. Door de verschillende soorten lasers die wij hebben kunnen we ook alle huidtypes behandelen. Denk hierbij aan een droge tot vettere huid, maar ook aan verschillende huidskleuren. Bij ons is dat geen probleem, voor ieder huidtype hebben wij de perfecte laserbehandeling.

Het succes van laserontharing

Om de succesfactor van jouw behandeling te bepalen moeten we een aantal aspecten in overweging nemen. Het aantal behandelingen is bijvoorbeeld verschillend per persoon. Mocht jij meerdere behandelingen geadviseerd krijgen dan je daadwerkelijk ondergaat is het resultaat wellicht minder dan je verwacht.

Ook zijn er een aantal leefregels waar wij je graag over adviseren om de kwaliteit van de behandeling te verhogen. Je mag bijvoorbeeld twee weken voor de eerste behandeling en gedurende het behandeltraject geen haren meer verwijderen met een pincet. Scheren of knippen mag wel. Wij verzoeken daarom al onze cliënten om de leefregels goed door te nemen voor je besluit tot behandeling over te gaan.

Met onze gezamenlijke inzet weten wij zeker dat onze laserontharing ook bij jou succesvol kan zijn!

© Copyright 2024 - Lasercentrum Biltstraat