Het is herfst: geef je huid een boost!

De herfst is prachtig met de natuur die bijzondere kleuren vertoont, maar je huid heeft in deze periode heel wat te verduren. Bovendien komt de winter er ook nog aan en daarom is het aan te raden om je huid alvast een flinke boost te geven. Zo luid je herfst en winter uit met een stralende huid.

Droge huid in de herfst bestrijden

In de herfst is je huid doorgaans gevoeliger en dat merk je onder meer aan droogheid. Je kan dan een hydraterende en voedende crème gebruiken, maar dat is niet altijd afdoende. Daarom is het aan te raden je huid in de herfst een extra boost te geven. Dat is onder meer mogelijk met peelings en met micro-needling. Onze huidtherapeuten stellen altijd de behandeling voor die het beste past bij je huid. Dat de herfst hiervoor een uitermate geschikte periode is, komt onder meer omdat er nu minder uv-straling is. Hierdoor is het mogelijk om sterkere peelings en micro-needling toe te passen.

Dit soort peelings hebben wij voor jou

Wij hebben verschillende soorten peelings voor jou die perfect zijn om in de herfst toe te passen. Bovendien zijn er peelings die uitermate geschikt zijn om bijvoorbeeld zonbeschadigde huid te herstellen net als om fijne lijntjes in je gezicht zichtbaar te verminderen. Wat dat betreft is er meer mogelijk dan in de herfst alleen een boost te geven aan je huid.

Hydraterende peeling: de Milk peel

Wij geven je huid in de herfst graag een boost met de Milk peel. Er zijn maar een beperkt aantal behandelingen nodig om een doffe teint om te toveren tot een stralende huid. Verder is deze peeling geschikt bij acne en ideaal om fijne lijntjes minder zichtbaar te laten zijn. Overigens passen wij de Milk peel vaak als eenmalige behandeling toe ter voorbereiding op een peeling die dieper gaat.

Verbetering van de doorbloeding: de TCA Cosmo peel

In de herfst is het niet alleen belangrijk om je huid te hydrateren, maar ook om voor een betere doorbloeding te zorgen. Daar is de TCA Cosmo peel uitermate geschikt voor. In twee tot vier behandelingen verminderen je fijne lijntjes, zijn acnelittekens minder zichtbaar of zorgt de peeling voor het herstellen van je zonbeschadigde huid. Bijvoorbeeld als je in de afgelopen zomer volop van de zon hebt genoten. De TCA Cosmo peel biedt een combinatie van hydratatie en verbetering van doorbloeding. Er is zowel een oppervlakkige als meer intensieve peeling toe te passen.

Peeling met diepe werking: de Cosmo Peel Forte

Wil je jouw huid in de herfst een superboost geven dan is de Cosmo Peel Forte een prima behandeling. Vooral als je te maken hebt met een verouderde huid en er diepe rimpels of fijne lijntjes in je gezicht zijn te zien, verricht de Cosmo Peel Forte haast wonderen. Er zijn maar een tot twee behandelingen voor nodig met hersteltijd, maar waarna je er op korte termijn al flink jeugdiger uitziet. Dat is te danken aan de stimulatie van collageen, waarna het resultaat optimaal is na zes maanden en je er zelfs jaren jonger uit komt te zien. Zo ga je fris en jeugdig het voorjaar en de zomer in.

Overigens is de Cosmo Peel Forte voor allerlei huidproblemen geschikt om toe te passen, zoals bij:

• Pigmentatie
• Rokershuid
• Huidverslapping
• Acnelittekens
• Structuurproblemen

Zwangerschapsmasker behandelen: de Mega Peel Forte

Hyperpigmentatie of een zwangerschapsmasker is uitstekend te behandelen met de Mega Peel Forte. Onze huidtherapeuten zorgen met gemiddeld twee tot zes behandelingen voor een optimaal resultaat.

Beste resultaat in combinatie met verzorgingsproducten

Bij het toepassen van een peeling is de voorbereiding van belang, maar ook de nazorg. Daarom zorgt een combinatie van peeling met verzorgingsproducten voor het beste resultaat. Onze huidtherapeuten adviseren voorafgaande aan de behandeling over de beste verzorgingsproducten voor de voorbereiding en voor de nazorg.

Verbeter je huid met microneedling

Naast de toepassing van peelings in de herfst is er nog een manier om in deze periode van het jaar je huid te verbeteren. Microneedling is een techniek die wij gebruiken om allerlei soorten huidproblemen aan te pakken, maar ook om bijvoorbeeld fijne lijntjes en een doffe huid te bestrijden. Bij microneedling zorgen wij ervoor dat de behandeling op jouw huid is afgestemd.

Bij deze techniek spelen mininaaldjes een belangrijke rol, zoals voor het stimuleren van elastine en aanmaak van collageen. Dat zorgt voor vernieuwing van je huidcellen. Na de behandeling ga je met een strakkere en meer egalere huid door het leven. Het is overigens mogelijk om microneedling met peelings en met diverse werkstoffen te combineren, zoals met vitamine C en hyaluronzuur.

Reserveer direct een gratis eerste consult

Voordat je het weet is de herfst alweer voorbij. Daarom is het aan te raden om nu direct een gratis eerste consult te reserveren. Wees lief voor je huid die ook onze zorg is.

 

© Copyright 2024 - Lasercentrum Biltstraat