« Sluit menu
test
test
test
"Nooit meer scheren, waxen of epileren!"
"Nooit meer scheren, waxen of epileren!"

Test

 

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Het kan voorkomen bij zowel de blanke, getinte als donkere huid. In onze kliniek zien we zowel mannen als vrouwen met ongewenste haargroei. Wij beschikken over meerdere lasers, waardoor het mogelijk is om alle 6 huidtypen (van blank/wit tot en met donker/zwart) te behandelen. De kleur van de haren is wel van belang. Witte, lichtblonde en rode haren kunnen niet of nauwelijks behandeld worden.

 


Permanente ontharing

Ontharen met onze lasers werkt snel en vrijwel pijnloos. De laser geeft een zeer intense lichtbundel af. De haar absorbeert de lichtbundel en zet deze energie om in warmte. De warmte wordt afgegeven aan het haarzakje en wordt hierdoor vernietigd waardoor er geen nieuw haartje meer kan groeien. Onze lasers zijn voorzien van een koelsysteem, waarmee je opperhuid wordt gekoeld. Zo heb je weinig ongemak, maar wél een maximaal effect. Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig om de haren te verwijderen.

Voor- en nazorg

Je mag 2 tot 4 weken voor de laserbehandeling de haren niet harsen, epileren of blonderen. Tijdens de behandeling is het van belang dat er een klein stoppeltje zichtbaar is. Daarom adviseren wij om het te behandelende gebied een paar dagen voor de behandeling te scheren. Het is beter om voor de behandeling geen parfum of make-up te gebruiken op het te behandelende lichaamsdeel. Zorg dat het behandelde gebied niet zongebruind is. Vermijd de zon en zonnebank 4 tot 6 weken vóór de eerste behandeling en gebruik geen zelf-bruinende crèmes. Wil je meer weten over een specifieke behandeling van overbeharing? Lees hier meer over:

Verzekerde zorg

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Mogelijk wordt jouw behandeling bij het verwijderen van haren vergoed door je zorgverzekering. Indien nodig kunnen wij een aanvraag indienen voor vergoeding. Neem contact op met je zorgverzekering om na te gaan of je recht hebt op vergoeding bij jouw behandeling.

Consult

Je kunt ons altijd bellen voor vragen of meer informatie. Bel of mail ons om een consultafspraak in te plannen. Bel op 030-2145909 of mail naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist