« Sluit menu
tatoeages
tatoeages
tatoeages
"Lasercentrum Biltstraat verwijdert alle soorten tatoeages"
"Lasercentrum Biltstraat verwijdert alle soorten tatoeages"

Tatoeages

Veel tatoeages zijn met opzet gezet maar soms kun je er na een periode niet meer tevreden over zijn. Met de huidige technieken is het mogelijk om tatoeages littekenvrij te verwijderen. In onze kliniek werken we met verschillende lasers waardoor we alle kleuren volledig kunnen verwijderen.

Aantal behandelingen

Voor een tattoo verwijderen zijn meestal 3 tot 5 behandelingen nodig. Een tatoeage die professioneel is gezet heeft gemiddeld 8 tot 15 behandelingen nodig om volledig te zijn verwijderd. Een behandeling vindt plaats 1 maal in de 4 tot 8 weken. Dit omdat het lichaam tijd nodig heeft om de inktdeeltjes af te voeren.

Eindresultaat

Wanneer de tatoeage is verwijderd kan de huid waar de tatoeage heeft gezeten nog wat lichter van kleur zijn. Na een paar maanden zal de kleur van de huid weer bijtrekken en is het niet tot nauwelijks nog zichtbaar waar de tatoeage heeft gezeten.

Veel voorkomende redenen om een tatoeage te verwijderen

Een tatoeage verwijderen komt vaak voor. Dit zijn de meest voorkomende tatoeages die worden verwijderd met een laserbehandeling:

Consultafspraak

Voor het maken van een consultafspraak voor een laserbehandeling kan je bellen of een email sturen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl. Je kunt bij ons ook terecht voor de volgende huidbehandelingen:

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist