« Sluit menu
permanente-make-up
permanente-make-up
permanente-make-up
"Egaal en littekenvrij"
"Egaal en littekenvrij"

Permanente make-up verwijderen: gespecialiseerde laser voor elk huidtype

permanente make-up

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die permanente make-up laten zetten. Bijvoorbeeld het opvullen of inkleuren van wenkbrauwen, een liplijntje laten zetten of het plaatsen van een lijntje rondom de ogen. Veel mensen zijn blij met het resultaat maar helaas zijn er ook resultaten die minder mooi zijn. Gelukkig is het mogelijk om dit met een laserbehandeling weer volledig te verwijderen.

Aantal behandelingen

Het verwijderen van een permanente make-up heeft meestal 3 tot 6 behandelingen nodig. Wanneer een make-up al meerdere malen is geplaatst op dezelfde plek kan het zijn dat er meer behandelingen nodig zijn. De behandeling vindt 1 maal in de 4 tot 8 weken plaats.

Andere tatoeages verwijderen?

Heb je naast permanente make-up ook last van andere tatoeages die je wilt verwijderen? Denk hierbij aan Metaal oxidatie door sieraden of straatvuil verwijderen vanwege een ongeluk. Bij ons kun je voor alle soorten tatoeages langskomen. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Consultafspraak

Voor het maken van een consultafspraak voor een laserbehandeling voor tatoeage verwijderen kan je bellen of een email sturen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl. Last van andere huidaandoeningen? Wij behandelen ook het volgende:

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist