« Sluit menu
zwangerschapsmakser
zwangerschapsmakser
zwangerschapsmakser
"Geniet van een mooie, egale huid"
"Geniet van een mooie, egale huid"

Zwangerschapsmakser

Een zwangerschapsmasker wordt ook wel melasma genoemd. Deze vorm van pigment komt voor in het gezicht, voornamelijk op de wangen, het voorhoofd en op de bovenlip. Het geeft een vlekkerige bruine verkleuring. De naam zwangerschapsmasker is enigszins misleidend omdat dit pigment ook kan ontstaan zonder zwangerschap. Pigment bij melasma zit in veel gevallen zowel oppervlakkig als diep in de huid. Hierdoor is het lastiger te behandelen maar gelukkig biedt Lasercentrum Biltstraat een oplossing.

Verwijderen

Oppervlakkig pigment is te behandelen met een laser maar pigment dat dieper in huid is gelegen is niet te behandelen met een laser. Ons advies is om de huid te gaan behandelen met producten van ZO-medical. Deze producten hebben werking in de diepere huidlagen waar dit pigment zich veelal voordoet. Hier vind je meer informatie over de producten van ZO-medical. Naast de producten is het gebruik van een zonbescherming met een hoge factor van essentieel belang om verergering te voorkomen.

Peeling

In sommige gevallen geeft behandelingen met peelingen een goed resultaat bij een zwangerschapsmasker. Vaak worden deze behandelingen gecombineerd met producten voor thuis van ZO medical. Meer informatie over behandeling met peeling vind je hier.

Consultafspraak

Voor het maken van een consultafspraak kan je bellen of een email sturen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Bel 030-214 59 09
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist