« Sluit menu
moedervlekken
moedervlekken
moedervlekken
"Professionele en nauwkeurige behandeling"
"Professionele en nauwkeurige behandeling"

Moedervlekken en sproetjes

Sommige mensen vinden ze mooi en zijn er blij mee maar sommige mensen storen zich er aan: moedervlekken en sproetjes. Door middel van lasertherapie is het mogelijk om deze plekjes te verwijderen.

 

 

 


Verwijderen

Moedervlekken kunnen voorkomen over het hele lichaam en gezicht. Op elke locatie zijn moedervlekken goed te behandelen door middel van een laserbehandeling mits deze vlak op de huid liggen. Sproetjes liggen altijd vlak op de huid en zijn daarom ook goed te behandelen met de laser. Oppervlakkig pigment is beter te behandelen dan diep pigment. Daarom kunnen we vooraf niet zeggen in welke mate de moedervlek verdwijnt. In de regel mag je er van uit gaan dat de moedervlek 60 tot 100% lichter van kleur wordt. Tijdens de behandeling wordt er met de laser een intense puls afgegeven op de pigmentplek. De pigmentcellen absorberen de laserpuls en er ontstaat een soort explosie van energie in de pigmentplek. Het pigment valt in kleine stukjes uiteen waardoor het lichaam deze deeltjes kan afvoeren.

Opliggende moedervlekken

Deze moedervlekken zijn niet behandelbaar met een laser. Onze dermatoloog kan deze moedervlekken verwijderen door middel van verdamping. De moedervlek wordt in 1 keer weg gehaald. Doordat er niet wordt gesneden zal er geen litteken ontstaan, hooguit een kleine roze plekje dat na enkele maanden weer is weg getrokken.

Consultafspraak

Voor het maken van een consultafspraak voor een laserbehandeling of voor een afspraak bij onze dermatoloog kan je bellen of een email sturen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Bel 030-214 59 09
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist