« Sluit menu
cafe-au-laitvlekken
cafe-au-laitvlekken
cafe-au-laitvlekken
"Een mooie, egale huid"
"Een mooie, egale huid"

Cafe-au-lait vlekken laserbehandeling

Cafe-au-lait vlekken zijn goedaardige aangeboren vlekken. Vaak zijn ze al zichtbaar bij de geboorte of vlak daarna. Het zijn ovaalvormige donkere vlekken die over het gehele lichaam voor kunnen komen. Wanneer deze plekken cosmetisch storend zijn kunnen ze goed behandeld worden door middel van een laserbehandeling.

Verwijderen

Tijdens de behandeling wordt er met de laser een intense puls afgegeven op de pigmentplek. De pigmentcellen absorberen de laserpuls en er ontstaat een soort explosie van energie in de pigmentplek. Het pigment valt in kleine stukjes uiteen waardoor het lichaam deze deeltjes kan afvoeren. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig. Het resultaat dat je kan verwachten na de behandeling is een kleurvermindering van 60 tot 100%. Dit is afhankelijk van de diepte van het pigment.

Consultafspraak

Voor het maken van een consultafspraak kan je bellen of een email sturen. Naast een café au lait vlek kunnen wij ook de volgende pigmentvlekken laseren:

U kunt ons telefonisch en via email bereiken. Wij zijn bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist