« Sluit menu
schaamhaar-laseren
schaamhaar-laseren
schaamhaar-laseren

Schaamhaar laseren met laser in 1-6 behandelingen!

Schaamhaar verwijderen met laserbehandeling: resultaat in 6-15 behandelingen

Overbeharing of ongewenste haargroei is ontzettend vervelend. Al helemaal als je hier dagelijks mee bezig moet zijn om het te verwijderen. Zowel vrouwen als mannen worstelen met dit probleem. Heb je last van overbeharing in de schaamstreek? Of ontstaat er irritatie op de huid door het scheren? Of heb je last van ingegroeid haar in de schaamstreek? Laat schaamhaar verwijderen door middel van een laserbehandeling bij Lasercentrum Biltstraat.

Schaamhaar laseren voor mannen en vrouwen: hoe werkt de behandeling?

We beschikken over 13 verschillende lasers. Hierdoor kunnen we ieder huidtype behandelen met een specifieke laser. In andere woorden, we gebruiken een laser die het beste past bij jouw huid. Hierdoor hebben we minder behandelingen nodig voor de schaamstreek ontharen en behaal je dus sneller resultaat.

Stap 1: (gratis) intakegesprek

Tijdens het intakegesprek nemen we rustig de tijd om de wensen te bespreken. We bespreken het mogelijke behandelplan en de te verwachte resultaten. Tijdens de intake ontvang je tevens informatie over de behandeling zelf en hoe je met huid om moet gaan na de behandeling voor schaamstreek ontharen.

Stap 2: de laserbehandeling

De laserbehandeling is hooguit wat gevoelig. Veel mensen beschrijven het schaamhaar laseren als een klein speldenprikje. Allereerst kijken we naar je huid- en haartype en bepalen we welke laser en laserfrequentie hier bij hoort.

Tijdens de behandeling wordt met de laserkop een aantal pulsen op de behaarde huid van de schaamstreek afgegeven. De donkere haren absorberen de energie van de laser en worden daardoor opgewarmd. Deze warmte wordt afgegeven aan de haarfollikel waardoor deze wordt vernietigd en geen nieuwe haar kan aanmaken. Haren groeien in verschillende cyclussen. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Tijdens de schaamhaar laseren behandeling wordt de huid gekoeld met koude lucht waardoor het niet nodig is het behandelgebied te verdoven.

Stap 3: nabehandeling

Na de schaamhaar laseren behandeling zal de huid wat geïrriteerd zijn en een rode kleur krijgen. Dit belet je verder niet in je dagelijkse bezigheden. De volgende dag zal de roodheid voor het grootste gedeelte zijn weggetrokken. Het advies is om niet in de zon te komen met het behandelgebied, omdat dit kleurverschil op de huid stimuleert.

Gemiddeld zijn er 6 tot 15 schaamhaar laseren behandelingen nodig voor langdurig resultaat. Onze laserbehandeling is zowel geschikt voor vrouwen als mannen. We kunnen zowel normale haartjes als ingegroeide schaamhaartjes behandelen.

“Doet schaamhaar weglaseren pijn?”

De laserbehandeling is wat gevoelig maar wordt vaak niet als pijnlijk ervaren. Veel mensen beschrijven het als een klein speldenprikje op het moment dat de laser een laserpuls afgeeft. Tijdens de behandeling wordt het behandelgebied gekoeld waardoor je weinig hinder ondervindt van de laser.

Onze huidtherapeuten maken het je zo comfortabel mogelijk. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we het behandelplan. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.

Schaamstreek ontharen: “hoeveel behandelingen zijn er nodig?”

Gemiddeld zijn 6 tot 15 behandelingen nodig voor langdurig en gewenst resultaat. Het exacte aantal behandelingen is o.a afhankelijk van je huidtype en je haartype. Wij beschikken over 13 verschillende lasers waardoor we voor ieder huidtype een specifieke laser kunnen gebruiken. Tijdens het intakegesprek kijken we naar je huidtype en stippelen we een behandelplan uit. Zo weet je precies hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Tarieven voor schaamhaar verwijderen behandeling

Hieronder zie je een overzicht met de verschillende tarieven voor schaamhaar laseren.

 Gebied Prijs in € Opmerkingen 
 ♂ + ♀ Bikinilijn klein 155,00  
 ♂ + ♀ Bikinilijn geheel 180,00  
 Bikinilijn geheel incl. bilnaad 205,00  
 Bovenbenen 325,00  
 Onderbenen  275,00  
 Benen geheel  500,00  
 Tenen (2) 80,00  
 Voeten (2) - incl. tenen 100,00 Actie* € 17,50 

Heb je een vraag over de tarieven? Neem geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 030-214 59 09 of vul het contactformulier. We helpen u graag!

5 redenen waarom je voor Lasercentrum Biltstraat kiest

Verwacht van ons heldere en begrijpelijke taal. Tijdens het intakegesprek nemen we rustig de tijd om al je vragen te beantwoorden. Wij staan voor een transparante werkwijze en een duidelijk inzicht van de te behalen resultaten. Profiteer van een goede samenwerking:

  1. Helder behandelplan + vaste tarieven: hierdoor weet je precies hoe we te werk gaan tijdens de schaamstreek ontharen en welke tarieven hierbij horen
  2. BIG geregistreerde huidtherapeuten: alle huidtherapeuten volgen jaarlijks bijscholing en zijn op de hoogte van nieuwe oplossingen, trends en technologische ontwikkelingen voor de schaamstreek ontharen
  3. 13 verschillende lasers i.p.v. 1 laser: hierdoor kunnen we ieder specifiek huidtype behandelen met de meest geschikte laser
  4. Actief in de regio Amsterdam, Utrecht en Almere
  5. Gratis intakegesprek
  6. Zowel ontharen schaamstreek mannen als bij vrouwen

Heb je last van ongewenste haargroei of ingegroeide haar in de schaamstreek en wil je hier wat aan doen? Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren in het ontharen van de schaamstreek door middel van een laserbehandeling. Daarnaast kan je bij ons ook een behandeling plannen voor:

Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in door onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 030 214 59 09.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist