« Sluit menu
rughaar-ontharen-voor-mannen-en-vrouwen
rughaar-ontharen-voor-mannen-en-vrouwen
rughaar-ontharen-voor-mannen-en-vrouwen
"Rughaar ontharen voor mannen & vrouwen"
"Rughaar ontharen voor mannen & vrouwen"

Rughaar ontharen voor mannen & vrouwen: 6 tot 15 behandelingen

Veel mannen en vrouwen hebben last van overmatige groei van haar op de rug. Overbeharing op de rug wordt met name behandeld vanuit cosmetisch oogpunt. Soms kunnen de haren ook ingroeien en ontstekingen veroorzaken. Gelukkig bieden we hiervoor een uitkomst. In totaal beschikken we over 13 specifieke lasers, zodat we voor elk specifiek huidtype een geschikte oplossing hebben.

Door de jaren heen hebben we duizenden mensen kunnen helpen met het verwijderen van rughaar. Het laseren van rughaar is vrijwel pijnloos. Veel mensen ervaren het gevoel van de laser als een klein speldenprikje. Ben je op zoek naar een persoonlijk behandelplan? Het totaal aantal behandelingen verschilt per persoon. Maak vrijblijvend een afspraak met onze huidtherapeuten.

Niet meer zelf scheren of harsen: rughaar definitief weglaseren

Met behulp van onze definitief ontharen behandeling hoef je nooit meer te scheren, waxen of epileren. Kies je voor rughaar weglaseren dan is het advies om in 4 weken voorafgaand aan de behandeling niet meer te harsen of te waxen. Wel is het belangrijk dat er tijdens de behandeling al stoppels zichtbaar zijn. Scheer het te behandelen gebied een paar dagen van tevoren. Hierdoor is het eenvoudiger om langdurig resultaat te halen bij het weglaseren van rughaar.

Wil je niet meer zelf scheren of andere methodes gebruiken om je rughaar te verwijderen? Kies dan voor een laserbehandeling voor rughaar bij Lasercentrum Biltstraat.

Voordelen van rughaar verwijderen d.m.v. een laserbehandeling

Ongewenste overbeharing op de rug is erg vervelend. Met onze laserbehandeling kunnen we in een aantal behandelingen rughaar laseren. Na de eerste behandelingen ervaar je dat de groei van rughaar sterk zal afnemen. Gemiddeld zijn 6 tot 15 behandelingen nodig om een maximal resultaat te behalen. Door de laserbehandeling zullen de haarzakjes vernietigd worden en zal je geen last meer hebben van haar op je rug. Hieronder staan de voordelen van rughaar verwijderen bij Lasercentrum Biltstraat op een rijtje:

  • Nooit meer zelf scheren, waxen of epileren 
  • Gladde rug 
  • Zichtbaar resultaat in gemiddeld 6 tot 15 behandelingen 
  • Géén last meer van ingegroeide haartjes of een geïrriteerde huid

Rughaar ontharen: hoe ziet een behandeling er uit?

Het laseren van rughaar is zo goed als pijnloos. Het wordt vaak beschreven als een klein speldenprikje. We kunnen ieder huidtype, van een zeer lichte huid tot en met een zeer donkere huid, uitstekend behandelen met onze lasers. Afhankelijk van je huidtype kiezen we voor een specifieke laser. Zo kiezen we bij een donkere huid voor de Nd:YAG laser en bij een lichte huid voor een Alexandrite laser.

De laser schiet een intense lichtbundel af op de huid. De donkere haren absorberen de energie van de laser. Het haartje zet deze energie om in warmte. Vervolgens komt deze warmte bij het haarzakje en wordt het haarzakje vernietigd. Hierdoor kan er op deze plek geen nieuw haartje groeien. De warmte die de laser afgeeft voel je minimaal. Onze lasers zijn voorzien van een koelsysteem waardoor de opperhuid wordt gekoeld tijdens de behandeling om verbranding te voorkomen. 

Onze huidtherapeuten nemen voorafgaand aan de behandeling uitgebreid de tijd om de behandeling door te nemen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je te wachten staat bij deze laserbehandeling. Hier lees je meer ervaringen met definitief ontharen.

> Wil je meer informatie over het weglaseren van gezichtshaar? Klik op de link voor meer informatie.

Kosten voor rug laseren mannen & vrouwen

Bij al onze behandelingen werken we met vaste tarieven. Het laser ontharen van de gehele rug inclusief de schouders kost €350 per behandeling. Ook is het mogelijk maar een deel van de rug te behandelen. De kosten hiervan is afhankelijk van het gebied dat behandeld moet worden en wordt besproken tijdens het consultgesprek.

Bekijk hier de tarieven voor definitief ontharen.

3 redenen om rughaar weg te laseren bij Lasercentrum Biltstraat

Met een laserontharing behandeling van Lasercentrum Biltstraat boek je zichtbaar resultaat in 6 tot 15 behandeling. Dit aantal is afhankelijk van het haar- en huidtype. Door de jaren heen hebben we veel mensen kunnen helpen met onze behandeling. Hieronder lees je 3 redenen waarom Lasercentrum Biltstraat een geschikte partner is bij het verwijderen van rughaar:

  • Wij beschikken over 13 lasers: specifieke laser voor ieder huidtype

Veel behandelaars gebruiken slechts één laser voor alle laserbehandelingen. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om langdurig resultaat te behalen. Bovendien kan je hierdoor tevens meerdere behandelingen nodig hebben om tot een goed een resultaat te komen. Bij Lasercentrum Biltstraat beschikken we over 13 verschillende lasers. Zo hebben we voor ieder huidprobleem en specifiek huidtype een geschikte laser waardoor je sneller en langdurig resultaat kan behalen.

  • BIG geregistreerde therapeuten

Onze huidtherapeuten zijn allemaal BIG geregistreerd. Dit betekent dat onze huidtherapeuten jaarlijks diverse trainingen volgen en op de hoogte blijven van veelvoorkomende huidproblemen, oplossingen en trends op het gebied van definitief ontharen.

  • Persoonlijk behandelplan

We stemmen het behandelplan af op je persoonlijke wensen. In andere woorden, we nemen rustig de tijd om naar je wensen te luisteren en zoeken een oplossing voor je specifieke probleem. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op met het totaal aantal behandelingen. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en welke kosten hierbij komen kijken.

Naast rughaar weglaseren zijn het verwijderen van haarnestcyste (Sinus Pilonidalis) en schaamhaar laseren ook veelvoorkomende laserbehandelingen.

Rughaar weglaseren in Almere, Amsterdam, Eindhoven in Utrecht

In totaal beschikken we over 4 huidzorgklinieken in Almere, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Wil je definitief af van ongewenste haargroei op de rug? Onze ervaren huidtherapeuten helpen je graag bij het verwijderen van rughaar.

Kies voor een locatie bij jou in de buurt. Bel geheel vrijblijvend naar 030-214 59 09 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist