« Sluit menu
overbeharing-hormonaal
overbeharing-hormonaal
overbeharing-hormonaal
"Geniet van een mooie, gladde huid"
"Geniet van een mooie, gladde huid"

Hormonale overbeharing behandelen: Gespecialiseerde lasers!

Overmatige haargroei wordt in sommige gevallen veroorzaakt door hormonen. Vooral bij vrouwen kunnen hormonen een oorzaak zijn van de haargroei. Deze haargroei is vaak lastiger te verwijderen maar zelfs dit is te behandelen door middel van een laserbehandeling.

Hormonen

Haargroei wordt deels bepaald door hormonen. Testosteron is hierbij een belangrijk hormoon. Bij sommige vrouwen is het testosterongehalte verhoogd of is de gevoeligheid van de haren voor testosteron verhoogd. Dit kan een oorzaak zijn voor overmatige haargroei in zowel het gezicht als op het lichaam.                             

Overbeharing als gevolg van hormonen behandelen

Kies ervoor om overbeharing als gevolg van hormonen te behandelen met een laser. Onze gespecialiseerde lasers kunnen elk huidtype behandelen. Daarnaast kunnen wij bijna alle ongewenste haren gerelateerde problemen verhelpen. Denk aan een ontstoken haarzakje behandelen of overbeharing als gevolg van een geslachtsverandering. Neem contact op voor een afspraak en profiteer:

  • Vaste tarieven
  • Gespecialiseerde lasers
  • HBO-geschoolde huidtherapeuten
  • Vrijblijvend gesprek
  • Persoonlijk behandelplan

Consult

Voor het maken van een consultafspraak of voor vragen kan je ons bellen op 030-2145909 of een mail sturen naar info@huidzorgklinieken.nl.

 

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist