« Sluit menu
bikinilijn-laseren
bikinilijn-laseren
bikinilijn-laseren
"Boek resultaat bij bikinilijn ontharen"
"Boek resultaat bij bikinilijn ontharen"

Bikinilijn ontharen: geschikte laser voor elk huidtype

Veel vrouwen ontharen de bikinilijn. Voor veel vrouwen is het ontzettend belangrijk om een mooie en verzorgde bikinilijn te hebben. Andere vrouwen ontharen de bikinilijn vanwege hygiënische redenen. Veel vrouwen doen dit door te epileren of te waxen. Echter zorgt dit vaak voor irritatie of rode bultjes. Om dit te voorkomen is het mogelijk om de bikinilijn te ontharen met behulp van een laserbehandeling.

Wij gebruiken gespecialiseerde lasers waarmee we elk huidtype kunnen behandelen. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze huidtherapeuten voor het ontharen van de bikinilijn.

Voordelen van bikinilijn laseren bij Lasercentrum Biltstraat

Wil je nooit meer epileren, waxen of harsen? Kies dan voor het laseren van de bikinilijn bij Lasercentrum Biltstraat. Met onze behandeling zeg je voorgoed gedag tegen wondjes, jeuk en huidirritatie als gevolg van scheren, epileren, waxen of harsen. Hieronder staan de voordelen op een rijtje:

 • Langdurig resultaat bij weglaseren door op maat gemaakt behandelplan

In totaal beschikken we over 13 lasers waardoor we ieder huidtype eenvoudig kunnen behandelen, bijvoorbeeld een lichte of een donkere huid. In tegenstelling tot andere behandelaars kijken we dus dieper naar het specifieke huidtype en kiezen vervolgens voor een specifieke laser. Hierdoor hebben we niet alleen minder behandelingen nodig om een gewenst resultaat te behalen, maar behalen we ook langdurig resultaat.

 • Vaste prijzen = helder inzicht in tarieven

We werken met vaste tarieven voor het laser ontharen van de bikinilijn. Het tarief is afhankelijk van de omvang van de bikinilijn en de keuze om de bikinilijn inclusief bilnaad weg te laseren. De tarieven zijn als volgt:

 1. ♂ + ♀ Bikinilijn klein € 155,- 
 2. ♂ + ♀ Bikinilijn geheel € 180,- 
 3. Bikinilijn geheel incl. bilnaad € 205,- 

Persoonlijke benadering & uitgebreide toelichting voor voor- en nazorg

Onze huidtherapeuten nemen voorafgaand aan de bikinilijn laserbehandeling uitgebreid de tijd om te bespreken hoe de behandeling in zijn werk gaat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast brengen we ook advies uit over de voor- en nazorg van het behandelde gebied. Kortom: bij Lasercentrum Biltstraat ben je in goede handen.

Hoe werkt de behandeling in de praktijk

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om voorafgaand aan de behandeling rekening te houden met een aantal punten. Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk om:

 • De zon en zonnebank te vermijden (met het te behandelen gebied) 
 • Niet te harsen, epileren of blonderen 2 tot 4 weken voorafgaand aan de behandeling 
 • Geen parfum, zelf bruinende crèmes of make-up te gebruiken op het te behandelen lichaamsdeel 
 • Het te behandelen gebied een paar dagen voor de behandeling te scheren. Reden hiervoor is dat er wel een stoppeltje zichtbaar moet zijn.

Na het toepassen van bovenstaande tips kunnen we starten met de behandeling. De laser schiet een laserpuls af die door de haartjes wordt geabsorbeerd. Deze energie wordt vervolgens in warmte omgezet wat er toe leidt dat de haarzakjes worden afgebroken en verwijderd. Door de koelelementen in de laser voel je hier verder niks van.

Na de behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied niet bloot te stellen aan overmatige zon. De zonnebank kan je in het begin dus ook het beste vermijden. Na de behandeling kan je gewoon douchen. Tussen de behandelingen zit er gemiddeld 2 tot 4 weken om langdurig resultaat te waarborgen.

Veel gestelde vragen over ontharen bikinilijn

Doet het ontharen van de bikinilijn pijn

De meeste mensen ervaren de behandeling als gevoelig maar goed te doen. Het gevoel van de laser kan worden vergeleken met een speldenprikje. Daarnaast wordt tijdens de behandeling de omliggende huid gekoeld, zodat deze huid geen hinder ondervindt van de laser. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de behandeling is het mogelijk om een proefbehandeling te ondergaan zodat je weet hoe de laser aanvoelt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandeling dat nodig is voor een maximaal resultaat hangt af van een aantal factoren:

 • Het huidtype
 • De kleur en dikte van de haren
 • De hoeveelheid haren

Gemiddeld zijn 6 tot 15 behandelingen nodig voor het ontharen van de bikinilijn. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kan de huidtherapeut meer vertellen over het verwachte aantal behandelingen en over het te verwachten resultaat.

Valt het onder de verzekering?

Het laseren van de bikinilijn valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekering. In zeer uitzonderlijke gevallen kan een aanvraag worden ingediend bij de zorgverkering. Dit is mogelijk bij een ernstige vorm van hidradenitis suppurativa, een aandoening waarbij grote ontstekingen ontstaan in de liezen en oksels. Tijdens het intakegesprek kan de huidtherapeut je hier ook meer over vertellen.

Hieronder vind je nog een aantal ontharingsbehandelingen die veel voorkomen:

Bikinilijn laseren bij een van onze vestigingen: Almere / Amsterdam, Eindhoven of Utrecht

Inmiddels hebben we vier vestigingen in Nederland. Kies voor een vestiging bij je in de buurt. Alle huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerde wat inhoudt dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, oplossingen, trends en tevens ook jaarlijks worden bijgeschoold.

We helpen je graag bij het ontharen van de bikinilijn. Hier vind je een aantal ervaringen van definitief ontharen van andere cliënten.

Vrijblijvend intakegesprek voor laseren bikinilijn

Wil je het beste resultaat en je bikinilijn ontharen zonder rode bultjes? Neem dan contact op met onze huidtherapeuten. Je kunt ons bellen op 030-214 59 09. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@lasercentrumbiltstraat.nl of om het contactformulier in te vullen. Onze huidtherapeuten nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Als je ook af wilt van ongewenste moedervlekken in de bikinilijn, dan is het ook mogelijk om te kijken naar opties voor een moedervlek laten verwijderen.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist