« Sluit menu
spider-naevus
spider-naevus
spider-naevus
"Dé behandeling van Spider Naevus"
"Dé behandeling van Spider Naevus"

Spider naevus behandelen

Een spider naevus wordt ook wel een spinnetje genoemd. Deze naam heeft het vaatje te danken aan zijn vorm. Vaak zie je in het midden een groter vat met kleine uitlopertjes opzij. Meestal zie je dat deze spinnetjes voorkomen in het gezicht of op het decolleté maar ze kunnen ook elders op het lichaam voorkomen.

Laserbehandeling

Tijdens de behandeling wordt er met de laser gericht op de spider naevus in het gezicht. Gelijktijdig wordt de huid gekoeld om het omliggende weefsel te beschermen. Direct na de behandeling is de spider naevus niet meer zichtbaar. Het is belangrijk om voorzichtig met de behandelde huid om te gaan zodat de vaatjes van de spider naevus niet weer open gaan. Tijdens de behandeling krijg je hier voorlichting over.

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Naast Spider Neavus verwijderen kunnen wij ook de volgende vaatafwijkingen behandelen:

Bel of mail ons nu om een consultafspraak in te plannen om uw Spider Naevus problemen op te lossen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist