« Sluit menu
rode-puntjes-of-vlekken-verwijderen
rode-puntjes-of-vlekken-verwijderen
rode-puntjes-of-vlekken-verwijderen
"Rode stipjes en vlekjes weglaseren"
"Rode stipjes en vlekjes weglaseren"

Rode puntjes en vlekken op de huid verwijderen: behandeling met gespecialiseerde laser

Veel mensen ondervinden zowel medische als cosmetische overlast van rode puntjes op de huid of rode vlekken op de huid. Rode puntjes en vlekken komen in verschillende soorten en maten voor en kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms wordt het ook weleens rode spinnetjes genoemd. Vaak zijn rode puntjes en vlekken zijn goed behandelbaar met een laserbehandeling. Met onze gespecialiseerde laser kunnen we elk huidtype behandelen.

Hoe ontstaan rode puntjes op de huid?

Rode puntjes of vlekken op de huid kunnen allerlei verschillende oorzaken hebben. Vaak zien we dat er aan afwijkend bloedvat is waardoor de rode puntjes of vlekjes op de huid ontstaan. Zo’n bloedvat kan bijvoorbeeld wat verwijd zijn, geheel onschuldig maar het kan wel cosmetisch storend zijn. Voorbeelden van rode puntjes of vlekken die behandeld kunnen worden bij lasercentrum Biltstraat zijn:

 • Rode spinnetjes of spider naevus
 • Kersenwratjes of angiomen
 • Teleangiëctastieën
 • Rode vlekken door acne of wondjes

De bovenste 3 ontstaan door vaatjes die verwijd zijn in de huid. Ze komen bij erg veel mensen voor maar zijn gelukkig goed te behandelen met laser. Rode vlekken door acne en wondjes ontstaan doordat er meer vaten actief zijn in het gebied van de vlek. Ook dit kunnen we vaak goed behandelen. Naast deze rode plekjes kunnen we ook nog meer vaatafwijkingen behandelen.

Twijfel je of we iets voor jouw rode vlekken op je huid kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek bij een van onze huidtherapeuten. Zij kunnen jouw huid bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Waar kunnen rode vlekken voorkomen op het lichaam?

Rode vlekken kunnen zowel medisch als cosmetisch storend zijn. De rode stipjes, puntjes en vlekken kunnen dan ook op veel plekken op de huid voorkomen. De meest voorkomende plekken van rode puntjes op huid zijn:

 • Rode vlekken in hals
 • Rode puntjes op het gezicht
 • Rode vlekken in nek
 • Rode stipjes op de benen
 • Rode vlek op rug en buik

De rode puntjes op de huid komen het meeste voor op de bovenstaande plekken. Wij kunnen je helpen met het behandelen van de rode vlekken op de huid met onze gespecialiseerde lasers. Onze huidtherapeuten geven je hier graag meer informatie over tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Andere behandelingen die we naast het verwijderen van rode vlekjes ook veel uitvoeren, zijn:

Rode vlekjes huid behandelen: Hoe gaat dit in zijn werk?

Als je overlast hebt van een rode vlek op je huid, of rode stipjes of puntjes wil je hier graag van af. Bij ons kun je dit behandelen. Het behandelen van rode vlekken, rode stippen, rode spinnetjes of rode puntjes op de huid kunnen we verdelen in drie fase.

Fase 1: Intakegesprek

We nodigen je graag als eerste uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en bekijken we de rode vlekken op de huid. Wij stellen vervolgens gezamenlijk een persoonlijk behandelplan op zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Fase 2: De behandelingen

Hoe de behandeling werkt is enigszins afhankelijk van de indicatie die we behandelen. Over het algemeen werkt de laser als volgt als we rode plekjes behandelen: de laser schiet een intense luchtbundel af op de rode plekjes. In de bloedvaten wordt de energie van de laser geabsorbeerd en ontstaat warmte. Door deze warmte smelten vaatwanden aan elkaar vast en begint het lichaam dit op te ruimen. Meestal zijn rode plekjes en vlekjes met 1 tot 3 behandelingen te verhelpen.

Fase 3: De nabehandeling

Na een behandeling kan de huid een beetje rood en geïrriteerd aanvoelen alsof je bent verbrand in de zon. Je mag de geïrriteerde en rode huid koelen met een koelelement. De roodheid zal de volgende dag grotendeels weg zijn. Het is van groot belang om de zon en zonnebank 4 tot 6 weken na de behandeling te vermijden en een hoge antizonnebrandcrème te gebruiken.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Als je snel en efficiënt van je rode puntjes en vlekken op de huid af wilt neem dan nu contact op met onze huidtherapeuten. Bel naar ons telefoonnummer 030 214 59 09, vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@lasercentrumbiltstraat.nl. Maak kennis met onze werkwijze:

 • BIG geregistreerde huidtherapeuten
 • 13 gespecialiseerde lasers voor elk huidtype
 • Vaste tarieven voor rode puntjes op huid behandelen
 • Transparante aanpak voor de rode stipjes op huid behandeling
 • Persoonlijk behandelplan voor rode puntjes huid behandelen
 • Vrijblijvend intakegesprek voor rode puntjes op huid, rode spinnetjes, rode stipjes op huid of rode vlekken op huid.

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken met een van onze huidtherapeuten. Tijdens het gesprek stellen jullie samen een persoonlijk behandelplan op. De huidtherapeut voorziet je van alle informatie omtrent het behandelen van rode vlekken en rode puntjes op de huid. Met onze laserbehandeling helpen we je van de overlast door rode stipjes, rode puntjes en rode vlekjes op de huid af.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist