« Sluit menu
besenreisen-en-spataderen
besenreisen-en-spataderen
besenreisen-en-spataderen
"Laat met plezier je benen zien"
"Laat met plezier je benen zien"

Besenreisen en spataderen

Besenreisen zijn kleine rode of paars-blauwe vaatjes op de benen die als een netwerkje bij elkaar kunnen liggen. Deze vaatjes kunnen cosmetisch storend zijn. Met laserbehandeling zijn de vaatjes goed te behandelen. Spataderen zijn grotere vaten die niet met de laser te behandelen zijn. Onze fleboloog kan spataderen goed behandelen door middel van inspuiten (scleroseren).

Laserbehandeling

Tijdens de behandeling wordt er met de laser gericht op de beenvaatjes. Gelijktijdig wordt de huid gekoeld om het omliggende weefsel te beschermen. Direct na de behandeling zal je zien dat de meeste vaatjes direct weg zijn. Het is belangrijk om voorzichtig met de behandelde huid om te gaan zodat de vaatjes niet weer open gaan. Tijdens de behandeling krijg je hier ook voorlichting over.

 

 

Scleroseren

De grotere beenvaten die niet met laser behandeld kunnen worden, kunnen behandeld worden door de fleboloog. Bij deze behandeling wordt er een vloeistof in het vat gespoten waardoor de vaatwanden aan elkaar vast gaan kleven. Het lichaam ruimt de afvalstoffen zelf op.

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Bel 030-214 59 09
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist