« Sluit menu
angiomen
angiomen
angiomen
"Geen storende bloedblaasjes meer"
"Geen storende bloedblaasjes meer"

Angiomen (bloedblaasjes) behandelen

Angiomen zijn kleine rode vaatzwellingen die als een bolletje op de huid liggen. Ze staan ook bekend als bloedblaasjes of kersenwratjes. Ze komen vaak voor op de romp maar kunnen ook elders op het lichaam voorkomen. Angiomen zijn goedaardig maar kunnen wel cosmetisch storend zijn. Met de juiste laser is het mogelijk om de angiomen te verwijderen.

Laserbehandeling

Tijdens de behandeling wordt er met de laser gericht op de angioom. Gelijktijdig wordt de huid gekoeld om het omliggende weefsel te beschermen. Direct na de behandeling ziet de angioom er vaak als een donker plekje uit. Het is mogelijk dat er een klein korstje op komt. Dit zal na een paar dagen weer genezen zijn.

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl. We kunnen ook uw andere vaatafwijkingen behandelen:

Naast de bovenstaande vaatafwijkingen kunnen wij ook andere huidproblemen behandelen. Wij kunnen bijvoorbeeld een ongewenste moedervlek laten verwijderen met behulp van onze laser, maar ook littekens, tatoeages of ongewenste haargroei behandelen.
Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist