« Sluit menu
long-pulsed-vaatlaser
long-pulsed-vaatlaser
long-pulsed-vaatlaser
"Pakt de oorzaak aan van vaatafwijkingen"
"Pakt de oorzaak aan van vaatafwijkingen"

Vaatafwijkingen behandelen: 13 gespecialiseerde lasers

Denk bij vaatafwijkingen aan verschillende klachten zoals couperose, rosacea, wijnvlekken in het gezicht of andere storende vaatjes. Met behulp van onze lasers is het mogelijk om vaatafwijkingen goed te behandelen. 

Laserbehandeling

Bij vaatafwijkingen zien we een verwijding van vaatjes waardoor deze rood (of soms blauw/paars) zichtbaar kunnen zijn op de huid. Deze vaatjes kunnen zich overal op het lichaam voordoen maar zien we veelal in het gezicht en op de benen. Met een goede vaatlaser is dit uitstekend te behandelen.

Tijdens de behandeling wordt er met de laser een puls afgeven op de huid. Deze energie wordt geabsorbeerd door het oxyhemoglobine in het vaatje. Dit zorgt ervoor dat de vaatwanden als het ware samensmelten. De vaatrestanten worden door het lichaam zelf afgevoerd. Na 4 tot 6 weken zal het resultaat van de laserbehandeling zichtbaar zijn. Gemiddeld zijn er 1 á 4 behandelingen nodig om de vaatjes te verwijderen, afhankelijk de soort vaatafwijking.

Voor- en nazorg

Zorg dat het te behandelende gebied niet zongebruind is. Vermijd de zon en zonnebank 4 tot 6 weken voor de eerste behandeling en gebruik geen zelf-bruinende crèmes. De eerste 3 a 4 dagen na de behandeling moet u saunabezoek, warme baden of douche en intensief sporten vermijden. Dit zorgt voor een verwijding van de vaten en de kans is groter dat het vaatje weer terug komt. Tevens is van het belang de eerste 3 a 4 dagen voorzichtig om te gaan met het behandelde gebied om stoten o.i.d. te voorkomen. Ook na de behandeling is het belangrijk om de zon in het behandelde gebied 4 tot 6 weken te vermijden.

Wij hebben ruime ervaring met het behandelen van:

Hieronder zie je hoe een behandeling in de praktijk verloopt:

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.
Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist