« Sluit menu
injectables
"Een veilige en effectieve behandeling"
"Een veilige en effectieve behandeling"

Injectables bij rimpels en overmatig zweten

In de loop der jaren merken we dat onze huid minder strak wordt en daardoor fijne lijntjes en rimpels kan gaan vertonen. Wanneer een laserbehandeling niet geschikt is om de rimpels te verminderen is het eventueel mogelijk om dit te laten behandelen met injectables. Je kunt bij onze aangezichtschirurg terecht voor een behandeling met Bocouture of Restylane Hyaluronzuur fillers. Tevens is Bocouture een zeer geschikt middel bij de behandeling van overmatig transpireren.

De behandeling

Met een klein, dun naaldje wordt Bocouture® of Restylane® in de te behandelende gebieden geïnjecteerd. Het is mogelijk dat het gebied wat rood wordt en soms kan er een blauw plekje met wat zwelling ontstaan. Binnen enkele dagen trekken deze plekjes weg. Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie.

Wil je hier meer over weten? Lees hier meer:

Voor- en nabehandeling

Direct na de behandeling kun je je alle dagelijkse handelingen weer hervatten. Probeer te voorkomen dat er druk wordt uitgeoefend op het behandelde gebied. Bij een behandeling rondom de mond raden wij een bezoek aan de tandarts in de eerste week af. Gebruik tot 2 weken na de behandeling een zonbescherming met factor 50. Het is mogelijk om direct na de behandeling make-up te gebruiken indien gewenst.

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.