« Sluit menu
huidverjonginglaser
huidverjonginglaser
huidverjonginglaser
"Een prachtige en jonge huid!"
"Een prachtige en jonge huid!"

Huidverjonging: Vaste tarieven en gespecialiseerde laser

In de loop der jaren vermindert onze huidconditie. Dit kan fijne lijntjes veroorzaken en een doffe huidteint. De combinatiebehandeling die wij bieden in de kliniek zorgt er voor dat de lijntjes verminderen en de huidteint verbetert waardoor je er stralend uit ziet.

Combinatiebehandeling

Tijdens een combinatiebehandeling worden microdermabrasie en/of peeling en laser met elkaar gecombineerd. Elke onderdeel heeft zijn eigen werking voor huidverjonging.

Peeling

Een peeling dringt in de huid en zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd om te gaan vernieuwen. Hierdoor worden oneffenheden en fijne lijntjes verminderd. De huid zal gladder aanvoelen en er frisser uit zien. in onze kliniek maken wij gebruik van verschillende peelings. Per huidtype en zorgvraag passen wij de peeling aan. meer informatie over onze specifieke peelings vind je hier.

Microdermabrasie

Bij microdermabrasie wordt door middel van zeer fijne kristallen een dun laagje van de huid verwijderd. Hierdoor halen we de dode huidcellen van de opperhuid en wordt nieuwe celdeling gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de huid een mooie frisse teint krijgt en dat fijne lijntjes verminderen.

YAG laser of Erbium:Glass laser

Collageen is een eiwit in de huid die er voor zorgt dat de huid er strak en glad uitziet. Naar mate we ouder worden wordt collageen minder actief en zien we dat we meer lijntjes en rimpeltjes kunnen krijgen. Met de laser wordt warmte net onder huid gebracht. Deze warmte zal het collageen stimuleren. Hierdoor wordt de huid weer strakker en zullen fijne lijntjes verminderen. De YAG laser wordt toegepast over het gehele gelaat. Hier wordt veelal voor gekozen bij minimale huidveroudering. De Erbium:Glass laser geeft meer warmteontwikkeling en meer resultaat dan de YAG laser. Met deze laser wordt niet het gehele gelaat behandeld. Deze laser wordt toegepast op gebieden waar meer huidveroudering zichtbaar is, bijvoorbeeld rond de ogen of rondom de mond.

Wanneer de huidveroudering in een verder stadium zit en de rimpels verwijderen moeilijker is omdat ze dieper zijn raden wij aan om een behandeling te overwegen met de gefractioneerde Co2 laser laser.

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak in te plannen. Naast huidverjonging doen wij ook de volgende behandelingen:

  • Behandeling voor ongewenste haargroei
  • Behandeling voor moedervlek laten verwijderen
  • Behandeling voor ongewenste tatoeages
  • Behandeling voor littekenweefsel
  • Behandeling voor pigmentlaser

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist