« Sluit menu
rimpels
"Pak je rimpels aan"
"Pak je rimpels aan"

Rimpels

rimpels.jpg

Elastine en collageen zijn eiwitten in de huid die er voor zorgen dat de huid er strak en glad uitziet. Naar mate we ouder worden nemen deze eiwitten af en zien we dat de huid slapper wordt en rimpels kunnen ontstaan. Dat de ene persoon meer last heeft van rimpels dan de andere persoon is afhankelijk van verscheidene factoren zoals zonblootstelling, de levensstijl en erfelijke factoren. Door middel van een ablatieve Co2 laser behandeling wordt de huid weer strakker en zullen rimpels verminderen en soms zelfs verdwijnen.

De behandeling

Tijdens de behandeling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt door de laser. Vervolgens zal de energie zich net onder de opperhuid verspreiden waardoor de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Na enkele weken zal de huid aanzienlijk verbeterd zijn qua structuur en gladheid. Na 3 tot 6 maanden is het optimale resultaat zichtbaar. Kleine rimpeltjes en fijne lijntjes zijn verdwenen, grove rimpels zijn minder diep. Afhankelijk van de mate van de veroudering zijn er meerdere behandeling nodig, gemiddeld 2 tot 3 behandelingen. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zal na 3 tot 6 maanden de vervolgbehandeling plaats vinden. In enkele gevallen is 1 behandeling voldoende, afhankelijk van het gewenste resultaat.

Injectables

In sommige gevallen zijn rimpels minder goed behandelbaar met laser. In dit geval zal de behandelaar adviseren een afspraak te maken met onze aangezichtschirurg. Hij is gespecialiseerd in de behandeling met Botox en Restylane (niet permanente filler). Hier lees je meer informatie over de mogelijkheden met injectables.

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak* in te plannen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.