« Sluit menu
rimpels
rimpels
rimpels
"Pak je rimpels aan"
"Pak je rimpels aan"

Rimpels verwijderen: Gespecialiseerde lasers

Elastine en collageen zijn eiwitten in de huid die er voor zorgen dat de huid er strak en glad uitziet. Naar mate we ouder worden nemen deze eiwitten af en zien we dat de huid slapper wordt en rimpels kunnen ontstaan. Dat de ene persoon meer last heeft van rimpels dan de andere persoon is afhankelijk van verscheidene factoren zoals zonblootstelling, de levensstijl en erfelijke factoren. Veel mensen denken bij een rimpelbehandeling al snel aan een facelift. Maar dit is zeker niet de beste rimpelbehandeling. Wij hebben namelijk een gespecialiseerde laser voor rimpels verwijderen. Door middel van een ablatieve Co2 laser behandeling wordt de huid weer strakker en zullen rimpels verminderen en soms zelfs verdwijnen.

De rimpelbehandeling

Tijdens de rimpelbehandeling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt door de laser. Vervolgens zal de energie zich net onder de opperhuid verspreiden waardoor de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Enkele weken na de laserbehandeling tegen rimpels zal de huid aanzienlijk verbeterd zijn qua structuur en gladheid. 3 tot 6 maanden na de laserbehandeling rimpels is het optimale resultaat zichtbaar. Kleine rimpeltjes en fijne lijntjes zijn verdwenen, grove rimpels zijn minder diep.

Afhankelijk van de mate van de veroudering zijn er meerdere behandeling nodig, gemiddeld 2 tot 3 behandelingen. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zal na 3 tot 6 maanden de vervolgbehandeling plaats vinden. In enkele gevallen is 1 behandeling voldoende, afhankelijk van het gewenste resultaat.

Wat kunt u verwachten van een anti rimpel behandeling?

Met behulp van onze laserbehandeling tegen rimpels kunt u uw huid goed verjongen. Als u kiest voor een rimpelbehandeling met laser bij Lasercentrum Biltstraat, dan kun je het volgende verwachten:

  • Opvulling rimpels
  • Verstrakking van de huis
  • Goede en fijne huidstructuur
  • Geen ouderdomsvlekken meer
  • Geen last meer van couperose

Genoeg voordelen dus om te kiezen voor de beste rimpelbehandeling; rimpels verwijderen met laser.

Veel gestelde vragen over rimpels verwijderen

Als je jouw van jouw rimpels af wilt of je wilt jouw rimpels verminderen, dan zul je vast een aantal vragen hebben over de gang van zaken. Hieronder zijn een aantal veel gestelde vragen over rimpels verwijderen en rimpels verminderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig met de laser tegen rimpels?

Het aantal benodigde behandelingen om rimpels te verwijderen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Gemiddeld gezien zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig om rimpels te verwijderen met een laser. De huidtherapeut kan je hier meer over vertellen tijdens het intakegesprek.

Doet een rimpelbehandeling pijn?

Een veel gestelde vraag die mensen stellen is; Doet de laser voor rimpels pijn? Je voelt niet zoveel van de laser. Je kunt het gevoel vergelijken met een speldenprikje. Tijdens de anti rimpel behandeling met een gespecialiseerde laser wordt de huid ook nog eens gekoeld. Onze huidtherapeut kan in het vrijblijvende intakegesprek een testbehandeling doen zodat je weet hoe het voelt om rimpels te verwijderen met een laser.

Valt rimpels laseren onder de verzekering?

Als je kiest voor rimpels verwijderen of verminderen met behulp van een laser, dan wil je natuurlijk ook weten of het vergoed wordt door de verzekeraar. Dit hangt af van jouw verzekeraar en jouw polis. Het is verstandig om jouw polis goed door te lezen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze huidtherapeut kan je hierover ook informeren tijdens het intakegesprek.

Onze werkwijze bij rimpels verwijderen

Als je last hebt van ongewenste rimpels, dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek met onze huidtherapeut. Gezamenlijk bespreken jullie jouw persoonlijke situatie. Er wordt hierbij ook gekeken naar het gewenste resultaat en er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor jouw rimpelbehandeling. Wij werken discreet en bieden je graag de beste behandelmethode om jouw rimpels te verwijderen met laser. Wij staan voor:

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Persoonlijk behandelplan voor uw rimpelbehandeling
  • Vaste tarieven voor rimpels verwijderen
  • BIG-geregistreerde en HBO-geschoolde huidtherapeuten
  • Gespecialiseerde lasers voor elk huidtype

Consultafspraak

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bel of mail ons om een consultafspraak* in te plannen voor rimpels verwijderen met laser. Met onze gespecialiseerde Fractional co2 laser kunnen wij ook de volgende behandelingen uitvoeren:

Je kunt kiezen voor een anti rimpel behandeling in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag of Almere. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030-2145909 of stuur een email naar info@huidzorgklinieken.nl.

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist